maria_92 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα. Σε 2 tablets που έχω (Lenovo και MLS) κολλάνε τα παιχνίδια. Τα έχω βάλει στην SD card και συνεχίζουν να κολλάνε. Τι άλλο πρέπει να κάνω;
apostolisk86 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Πιθανότατα τίποτα. Τα MLS φοράνε συνήθως επεξεργαστές Mediatek του κιλού. Το Lenovo στην καλύτερη θα έχει Snapdragon 429. Λογικό είναι να κολλάνε στα παιχνίδια.
SeNNinhA Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Στις 17/10/2020 στις 12:55 ΜΜ, maria_92 είπε Καλημέρα. Σε 2 tablets που έχω (Lenovo και MLS) κολλάνε τα παιχνίδια. Τα έχω βάλει στην SD card και συνεχίζουν να κολλάνε. Τι άλλο πρέπει να κάνω; Απόλυτα λογικά σε entry level επεξεργαστές με μικρή μνήμη συστήματος να κολλάνε. Επίσης το ότι είναι στην κάρτα δεν τα βοηθάει καθόλου μιας και οι ταχύτητες επικοινωνίας με την κάρτα ειναι σαφέστατα μικροτερες από αυτές της εσωτερικής μνήμης. Φαντάζομαι ότι και αυτή είναι μικρή. Η επιλογή σου είναι αλλαγή tablet ή υπομονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα