Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή κλείνω την επιχείρηση (λόγω covid) και αδειάζω το κατάστημα, πήρα τηλέφωνο τον ΟΤΕ για να καταργήσω την γραμμή και ζήτησα να μου στείλουν τον λογαριασμό αυτού του μήνα.

Το συμβόλαιο λήγει τον Φλεβάρη κ με ενημέρωσαν ότι έχει πρόστιμο 40€. Μετά από 20 χρόνια στον ΟΤΕ θέλουν να τους πληρώσω "τέλος διακοπής" (έτσι το βάπτισαν μετά την έντονη διαμαρτυρία μου).

Τώρα σκέφτομαι να μην τους δώσω τίποτα, στην τελική αν δεν πλήρωνα τον λογαριασμό θα μου έκοβαν το τηλέφωνο.

Επειδή δεν έχω σκοπό να βάλω τηλεφωνική γραμμή οπουδήποτε αλλού μήπως γνωρίζει κανείς εάν θα υπάρξει μελλοντικά;

Δημοσ.

Nαι ,θα το βρεις μπροστά σου.Υπάρχει  ο ανάλογος Τειρεσίας  και όταν πας να πάρεις γραμμή στο ονομα σου θα το δουν .Το τι θα γίνει ......Μπορεί να ζητάνε εγγύηση ,να μην σε δέχονται ,......

Δημοσ.

ΑΝ πας σε αλλη εταιρεια  δεν θα σε ενοχλησει κανεις μονο αν ξαναπας στον ΟΤΕ θα το βρεις μπροστα σου

Τειρεσιας ΔΕΝ υπαρχει ακομα και το προστιμο δεν παει πουθενα αλλου.

Απο την αλλη οταν υπεγραψες ηταν μες στο συμβολαιο σου και καλο ειναι μιας και ειναι μικρο το ποσο καποια στιγμη να το εξοφλησεις............

Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoutsi είπε

Επειδή κλείνω την επιχείρηση (λόγω covid) και αδειάζω το κατάστημα, πήρα τηλέφωνο τον ΟΤΕ για να καταργήσω την γραμμή και ζήτησα να μου στείλουν τον λογαριασμό αυτού του μήνα.

Το συμβόλαιο λήγει τον Φλεβάρη κ με ενημέρωσαν ότι έχει πρόστιμο 40€. Μετά από 20 χρόνια στον ΟΤΕ θέλουν να τους πληρώσω "τέλος διακοπής" (έτσι το βάπτισαν μετά την έντονη διαμαρτυρία μου).

Τώρα σκέφτομαι να μην τους δώσω τίποτα, στην τελική αν δεν πλήρωνα τον λογαριασμό θα μου έκοβαν το τηλέφωνο.

Επειδή δεν έχω σκοπό να βάλω τηλεφωνική γραμμή οπουδήποτε αλλού μήπως γνωρίζει κανείς εάν θα υπάρξει μελλοντικά;

Να προσέχεις ειναι ψιλό απατεώνες οι πάροχοι.

Μπορεί αν δε τους πληρώσεις το ποσο αυτο που λενε να συνεχίσουν να σε χρεώνουν χωρις να κάνουν την διακοπή, οπότε να βρεθείς στο τελος με κατι χιλιάρικα χρέος

Δημοσ.

μεταφερε την γραμμη στο σπιτι σου σαν δευτερη και μετα οταν ληξει το συμβολαιο κοψε την , υπαρχει και κοστος μεταφορας της γραμμης αλλιως πληρωσε τα 40 ευρω και καταργησε την μην αφηνεις απληρωτο το ποσο , διοτι θα σου βαζουνε τοκους οταν περναει η ημερομηνια ληξης , επισης ρωτα ποτε εκανες το συμβολαιο διοτι συνηθως ειναι διαρκειας 24 μηνων ή 18 μηνων αλλα πιο ακριβο παγιο. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, papoutsi είπε

Δεν έχει σημασία πόσα χρόνια είσαι...

Σημασία έχει ότι πρέπει να καταβληθούν αυτά τα χρήματα.

Πως θες να "βαφτίζεσαι" επαγγελματίας όταν δεν δέχεσαι τους όρους μιας άλλης επιχείρησης.

Να είμαστε λίγο λογικοί...

Πέρα των άλλων το ποσό είναι ασήμαντο για να κάθεσαι να ψάχνεις παρατυπίες...

μφχ

• Like 4
Δημοσ.

Νομίζω πριν 2-3 χρόνια καθιερώθηκε αυτό το "τέλος διακοπής". Τουλάχιστον στη Vodafone τότε μπήκε κάπου €35 αν θυμάμαι καλά. Μάλιστα έδινε το δικαίωμα, επειδή ήταν διαφοροποίηση όρων, να αποχωρήσεις από τη σύμβαση ανέξοδα εντός ενός μηνός από την αλλαγή.

Άρα και σε εσένα, όταν άλλαξε ο ΟΤΕ τους όρους, και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έγινε κάπου 2-3 χρόνια πριν, σε ενημέρωσε σε κάποιον λογαριασμό και με κάποια ανακοίνωση για την αλλαγή των όρων και για την καθιέρωση του τέλους αποσύνδεσης. Οπότε δεν έχει νόημα να πεις δεν δικαιούται να στο χρεώσει.

Για €40 προσωπικά δεν θα καθόμουν να χαλάσω τυχόν εικόνα μου σε κάποια εταιρεία (του τύπου να μην μπορώ να ξανακάνω σύνδεση είτε μόνο στον ΟΤΕ είτε και αλλού αν καθιερωθεί το μητρώο οφειλετών που ακούγεται).

Δημοσ.
Στις 18/10/2020 στις 11:05 ΠΜ, SPYRER_007 είπε

ΑΝ πας σε αλλη εταιρεια  δεν θα σε ενοχλησει κανεις μονο αν ξαναπας στον ΟΤΕ θα το βρεις μπροστα σου

Τειρεσιας ΔΕΝ υπαρχει ακομα και το προστιμο δεν παει πουθενα αλλου.

Απο την αλλη οταν υπεγραψες ηταν μες στο συμβολαιο σου και καλο ειναι μιας και ειναι μικρο το ποσο καποια στιγμη να το εξοφλησεις............

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εξωδικο ειναι 100αρι .Θα τον ταραξουν στα τηλ όμως μεχρι να τους μπλοκαρει αλλα μεχρι εκει.Παντως για 40 ευρω δεν αξιζει.Και αν δεν μπορει να πληρωσει τωρα ας το κανει αργοτερα..........

Επεξ/σία από SPYRER_007
Δημοσ.

http://www.telegnous.gr/el/ αλλά λέει για κινητη τηλεφωνία.

Στα αρχεία της Τηλεγνούς θα μπαίνουν οι συνδρομητές που:

• οφείλουν ποσό ίσο ή μεγαλύτερο των διακοσίων (200) ευρώ και το οποίο έχει καταστεί ληξιπρόθεσμο για περισσότερο από ενενήντα (90) ημέρες ή

• έχουν οποιαδήποτε ληξιπρόθεσμη οφειλή και δεν έχουν πληρώσει κανένα λογαριασμό και επιδιώκουν την αποσύνδεση ή μεταφορά σε άλλο δίκτυο μέσω φορητότητας.

https://techblog.gr/b2b/ksekina-apo-simera-o-tiresias-tis-kinitis-tilefonias-2872/

Δημοσ.
Στις 18/10/2020 στις 10:28 ΠΜ, papoutsi είπε

Μετά από 20 χρόνια στον ΟΤΕ θέλουν να τους πληρώσω "τέλος διακοπής" (έτσι το βάπτισαν μετά την έντονη διαμαρτυρία μου).

Δηλαδή τους κατηγορείς ότι χρεώνουν αυτό που εσύ συμφώνησες όταν υπογραψες το συμβόλαιο...;;;; 

Πολύ καλά έκαναν... 

Δημοσ.

Δυστυχως το γεγονος οτι ησουν 20 χρονια πελάτης, όπως θα κατάλαβες και απο τα σχόλια, δεν εχει για κανέναν καμια σημασία. Ούτε για τις εταιρείες ΟΥΤΕ καν για τους καταναλωτές. Γενικότερα η Οικονομία βαδίζει σε όλο και πιο "βαλε τα λεφτα στο χέρι σήμερα" μονοπάτια.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...