ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά παρατήρησα πρόσφατα ότι σχεδόν 80% των αγορών μου γίνετε μέσω χρεωστικής της Piraeus σε skroutzομάγαζα κλπ. Στην περίπτωση που έγινε κάποια στραβή και μου άδειασαν τον λογαριασμό, με αποζημιώνει η Piraeus ή πάνε τα λεφτά? Η κοπέλα στην Piraeus μου είπε να κάνω το Secure Wallet αλλά στο site διαβάζω ότι έχει να κάνει με "αποζημίωση σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας των προσωπικών αντικειμένων του ασφαλισμένου (τσάντα, πορτοφόλι, κλειδιά, ταυτότητα, δίπλωμα κ.α.)". Εμένα δεν με νοιάζουν αυτά, θέλω απλά να είμαι καλυμμένος σε περίπτωση που μου αδειάσουν τον λογαριασμό. Τι προτείνετε να κάνω?
grlazy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δυο είναι αυτά που κάνω εγω. Εχω ενα μικρο λογαριασμο συνδεδεμένο με την Mastercard και βάζω όσα χρειάζομαι απο τον αλλο που έχει τα υπολοιπα (αλλα δεν είναι συνδεδεμένος με την καρτα,μονο web) .Ετσι καλύπτεσαι και σε περίπτωση κλοπής Εναλακτικά προπληρωμένη πλαστικη η e-prepaid και φορτιση (αλλα υπάρχει χρεωση 2-3 ευρω στην κάθε φορτιση).Ειδικά για τα κινέζικα μονο με αυτη και Paypal Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από grlazy 1
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, grlazy είπε Εχω ενα μικρο λογαριασμο συνδεδεμένο με την Mastercard και βάζω όσα χρειάζομαι απο τον αλλο που έχει τα υπολοιπα (αλλα δεν είναι συνδεδεμένος με την καρτα,μονο web) .Ετσι καλύπτεσαι και σε περίπτωση κλοπής Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο καλύτερα το συγκεκριμένο κομμάτι? Πως είναι συνδεδεμένοι οι λογαριασμοί? Ευχαριστώ.
vagstef Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Φόρτιση prepaid καρτών ελληνικών τραπεζών, τα πιο πεταμένα λεφτά. Και ακόμα πιο πεταμένα ... τα έξοδα εκφόρτισης ! Θα πρεπε να ντρέπονται που τα πλασάρουν ακόμα όταν υπάρχουν τόσοι ανταγωνιστές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Να μην κανεις αγορές με χρεωστικές, βρες αλλο τρόπο
grlazy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ΡΙ ΑΠ είπε Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο καλύτερα το συγκεκριμένο κομμάτι? Πως είναι συνδεδεμένοι οι λογαριασμοί? Ευχαριστώ. Πας στην τράπεζα και ζητάς να φτιαξουν νεο λογαριασμο. Αυτο το νεο λογαριασμο ζητας να τον συνδέσουν με την κάρτα και να αποσυνδέσουν ολους τους αλλους . Οι λογαριασμοι ολοι είναι συνδεδεμένοι και με το ebanking. Μεσω ebanking μπορείς να μεταφέρεις σε αυτο το λογαριασμο ακριβώς τα χρηματα που χρειάζεσαι οπου και να είσαι (η να έχεις ενα σχετικά μικρο ποσο) , απο τους άλλους λογαριασμους σε αυτον που είναι συνδεδεμένος με την κάρτα. Με αυτο το τροπο δεν κυνδινευεις και απο κλοπη. Για τις prepaid δικιο έχει ο φίλος παραπάνω αλλά παραμένει εναλακτική. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από grlazy
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Στις 20/10/2020 στις 10:08 ΜΜ, grlazy είπε Πας στην τράπεζα και ζητάς να φτιαξουν νεο λογαριασμο. Αυτο το νεο λογαριασμο ζητας να τον συνδέσουν με την κάρτα και να αποσυνδέσουν ολους τους αλλους . Οι λογαριασμοι ολοι είναι συνδεδεμένοι και με το ebanking. Μεσω ebanking μπορείς να μεταφέρεις σε αυτο το λογαριασμο ακριβώς τα χρηματα που χρειάζεσαι οπου και να είσαι (η να έχεις ενα σχετικά μικρο ποσο) , απο τους άλλους λογαριασμους σε αυτον που είναι συνδεδεμένος με την κάρτα. Με αυτο το τροπο δεν κυνδινευεις και απο κλοπη. Για τις prepaid δικιο έχει ο φίλος παραπάνω αλλά παραμένει εναλακτική. Ευχαριστώ φιλέ. Πάντως απ΄ότι καταλαβαίνω αν τύχει και χακαριστεί το ebanking τότε την πάτησα για τα καλά. Γενικά υπάρχουν λύσεις σε τέτοια θέματα ή σου αδειάζουν τον λογαριασμό σε δευτερόλεπτα και δεν ξαναβλέπεις ποτέ τα λεφτά? Δλδ μπορεί πχ η τράπεζα να ανακτήσει τα λεφτά σου μόλις καταλάβεις ότι σε έκλεψαν?
alan2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) προσοχή για να μην φτάσεις να σου αδειάσουν το λογαριασμό. Να έχεις καλό κωδικό e-banking, ενεργοποίηση OTP, χρήση δεύτερου μικρού λογαριασμού / κάρτας για καθημερινές συναλλαγές. και χρήση paypal Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από alan2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα