Προς το περιεχόμενο

Η βραβευμένη εφαρμογή Moovit τώρα διαθέσιμη και στο Huawei AppGallery στην Ελλάδα


HonorFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Huawei, κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας παγκοσμίως, συνεργάζεται με το Moovit, θυγατρική της Intel, κορυφαία πλατφόρμα MaaS (Mobility as a Service), και δημιουργό της #1 εφαρμογής για συγκοινωνίες στον κόσμο. Το Moovit προστίθεται στον διαρκώς εμπλουτιζόμενο κατάλογο του AppGallery της Huawei, εξοπλίζοντας τους χρήστες με ένα χρήσιμο βοηθό για μετακινήσεις σε πόλεις εντός και εκτός Ελλάδας, με τη χρήση όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Το Moovit, με 865 εκατομμύρια χρήστες σε 3.200 πόλεις σε 106 χώρες, συνδυάζει τις πληροφορίες που λαμβάνει από οργανισμούς συγκοινωνιών και φορείς μεταφορών με τις πληροφορίες που συγκεντρώνει σε πραγματικό χρόνο από τους χρήστες. Ως αποτέλεσμα, η εφαρμογή προτείνει την ιδανική επιλογή δρομολογίου για οποιαδήποτε μετακίνηση, παρέχοντας ενημερώσεις για την ώρα άφιξης, ειδοποιήσεις για έργα συντήρησης και πληροφορίες σχετικά με την ύπαρξη υποδομών για πρόσβαση ΑμΕα.  
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το Moovit παρείχε  ακριβή, αξιόπιστα δεδομένα στους χρήστες, με τη βοήθεια του “Mooviter Community” η οποία συμπεριλαμβάνει 700.000 τοπικούς “συντάκτες” που καταγράφουν και επικαιροποιούν όλα τα δεδομένα σχετικά με τις αστικές συγκοινωνίες σε πόλεις που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν με άλλο τρόπο.

image.png.33ef45ca1dbfdf5df6b0a1635c604b76.png

Ο Wnag Heng,  Vice President, Global Partnerships & Eco-Development της Huawei Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης δήλωσε: «Ως κορυφαία εφαρμογή για αστικές συγκοινωνίες, το Moovit είναι μια καταπληκτική προσθήκη στο AppGallery με πρόσβαση για όλους, ούτως ώστε οι πάντες να μπορούν να χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ ευκολότερα. Ακόμη και εν μέσω της συνεχώς μεταβαλλόμενης κατάστασης λόγω των υφιστάμενων μέτρων ασφαλείας, οι πελάτες μας μπορούν να βρίσκουν εύκολα τον προσανατολισμό τους και να φτάνουν στον προορισμό τους από όπου κι αν βρίσκονται.»

Η Huawei θα διαθέσει το Moovit δωρεάν σε περισσότερες από 100 χώρες και σε 45 γλώσσες, ενώ παράλληλα στο AppGallery θα προστίθενται ολοένα και περισσότερες εφαρμογές που σχετίζονται με τις μετακινήσεις. Σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και η εφαρμογή Bolt, κορυφαία εταιρεία μεταφορών στην Ευρώπη, με επιλογές μετακίνησης που συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων ενοικίαση ποδηλάτων και scooter. Η εφαρμογή προσφέρει προνόμια όπως vouchers, εκπτώσεις και δώρα.

«Αποστολή του Moovit από την πρώτη ημέρα ήταν να απλουστεύσει τις αστικές μετακινήσεις σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Yoav Meydad, Chief Growth & Marketing Officer του Moovit. «Η είσοδος της εφαρμογής σχεδιασμού δρομολογίων και πλοήγησης στα smartphones της Huawei θα διευκολύνει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Έχοντας τη δυνατότητα να σχεδιάσουν εύκολα και αποτελεσματικά την μετακίνησή τους με τα ΜΜΜ σε πραγματικό χρόνο, οι χρήστες συσκευών  Huawei θα μπορούν να μετακινούνται σε οποιαδήποτε πόλη με άνεση και ευκολία.»

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή Moovit, επισκεφθείτε το AppGallery το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλα τα smartphones της Huawei.   

HUAWEI AppGallery - η πλατφόρμα εφαρμογών του μέλλοντος
 
Το HUAWEI AppGallery είναι ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Η HUAWEI συνεχίζει δυναμικά να επενδύει στο οικοσύστημα αυτό, πιστή στο όραμά της να αναπτύξει μία πραγματικά ανοιχτή πλατφόρμα, ευέλικτη, ασφαλή και πλήρη επιλογών. Από το λανσάρισμα του τον Απρίλιο του 2018, το HUAWEI AppGallery έχει αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, μετρώντας αυτή τη στιγμή πάνω από 400 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως. Απολύτως ασφαλές για τους χρήστες, τοποθετώντας  την ιδιωτικότητά τους σε απόλυτη προτεραιότητα, φιλοξενεί  γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο, και φιλοδοξεί να αναπτυχθεί περαιτέρω για να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές στους καταναλωτές του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όσο η πλατφόρμα αναπτύσσεται και μέχρι να γίνει πλήρης επιλογών, οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν τις εφαρμογές που δεν διατίθενται ακόμα μέσω AppGallery χρησιμοποιώντας το Petal Search. το οποίο διατίθεται μέσω του AppGallery, και είναι απόλυτα ασφαλές για τον χρήστη, σέβεται την ιδιωτικότητά του και δεν εκθέτει τη συσκευή σε κακόβουλο λογισμικό.
Σχετικά με το Moovit
To Moovit (www.moovit.com), θυγατρική της Intel, είναι κορυφαία πλατφόρμα MaaS (Mobility as a Service, Κινητικότητα ως Υπηρεσία) και δημιουργός της #1 εφαρμογής συγκοινωνιών στον κόσμο. Το Moovit αγοράστηκε από την Intel το 2020 για να ενώσει δυνάμεις με το Mobileye και να εξελίξει την στρατηγική του στον τομέα του MaaS. Μαζί, το Moovit και το Mobileye θα επιταχύνουν την υιοθέτηση αυτοοδηγούμενων οχημάτων και μεθόδων αυτόνομης μεταφοράς.  

Οι Android και web εφαρμογές του Moovit βοηθούν τους χρήστες να μετακινηθούν στην πόλη αποτελεσματικά και με άνεση, με χρήση οποιουδήποτε Μέσου Μαζικής Μεταφοράς. Η εφαρμογή, που λανσαρίστηκε το 2012 τώρα εξυπηρετεί πάνω από 865 εκατομμύρια χρήστες σε πάνω από 3.200 πόλεις σε 106 χώρες.

Το Moovit συγκεντρώνει πληροφορίες από σχεδόν έξι δισεκατομμύρια πηγές ανώνυμων δεδομένων την ημέρα για να ενημερώσει το μεγαλύτερο αποθετήριο δεδομένων μεταφορών και συγκοινωνιών στον κόσμο. Για κυβερνήσεις, πόλεις, οργανισμούς μεταφορών και ιδιωτικές εταιρείες, το Moovit προσφέρει λύσεις MaaS με τεχνολογία AI που καλύπτουν σχεδιασμό, εφαρμογή και βελτιστοποίηση συμβάλλοντας αποδεδειγμένα στη μείωση της συμφόρησης, την αύξηση του αριθμού επιβατών στα ΜΜΜ και την αύξηση της αποδοτικότητας και της χρήσης πόρων. Ηγέτες της βιομηχανίας, όπως η Microsoft, η Uber και η Cubic έχουν συνεργαστεί με το Moovit για να ενισχύσουν τις δικές τους εφαρμογές που σχετίζονται με τις συγκοινωνίες.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...