Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

έχω ένα PC στημένο και έτοιμο με windows 10. Αγόρασα καινούργιο δίσκο, στον οποίο θα εγκαταστήσω εκεί τα windows. Λογικά, στο πρώτο boot θα με ρωτήσει από ποιον σκληρό θέλω να εκκινώ, θα επιλέξω λοιπόν τον νέο δίσκο. Το ερώτημα είναι, ένα απλό delete του φακέλου windows από την παλιά εγκατάσταση αρκεί; 

Ο λόγος που θέλω να το κάνω έτσι είναι τα 100Gb παιχνιδιών που έχω στον παλιό δίσκο, το να τα ξανακατεβάσω από τα stores με την σάπια σύνδεσή μου θα πάρει αιώνες. Το να πάρω ένα image του παλιού δίσκου δεν μου φαίνεται καλή ιδέα, γιατί έτσι θα μείνουν μέσα και οι drivers από τα παλιά components.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Voodooman είπε

Το να πάρω ένα image του παλιού δίσκου δεν μου φαίνεται καλή ιδέα, γιατί έτσι θα μείνουν μέσα και οι drivers από τα παλιά components.

Καλύτερα έτσι να το κάνεις. Τα windows 10 θα φτιάξουν τα θέματα των drivers στο επόμενο boot και εσύ θα βάλεις μετά καινούργιους. Το λέω γιατί αν τα παιχνίδια είναι κατεβασμένα απο πλατφόρμες τύπου steam, ενδέχεται να μην διαβάζονται.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Καλύτερα έτσι να το κάνεις. Τα windows 10 θα φτιάξουν τα θέματα των drivers στο επόμενο boot και εσύ θα βάλεις μετά καινούργιους. Το λέω γιατί αν τα παιχνίδια είναι κατεβασμένα απο πλατφόρμες τύπου steam, ενδέχεται να μην διαβάζονται.

'Ώρε μπλέξιμο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Voodooman είπε

'Ώρε μπλέξιμο...

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8379-RYIP-2998

Τελικά γίνεται. Στο steam τουλάχιστον. Μπορείς να προχωρήσεις.

Αν και εγώ προσωπικά, θα έκανα κλώνο απο δίσκο σε δίσκο.

Επεξ/σία από zx1234r
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτό που σκέφτομαι και με ενοχλεί (λόγω ψυχαναγκασμού περισσότερο) είναι αν και τι θα περαστεί στη νέα registry της καινούργιας εγκατάστασης από τον παλιό σκληρό. Λογικά δεν θα είναι και πολλά πράγματα που θα πάνε εκεί.

Δημοσ.

Τίποτα δε θα επηρεαστεί στη νέα εγκατάσταση από την παλιά. Απλά θα πρέπει να ξαναστήσεις τους clients από τα παιχνίδια σου και ανάλογα με τον client θα ορίσεις σε ποιον φάκελο είναι κατεβασμένο το παιχνίδι. Έχεις οδηγούς στο ίντερνετ για το πως να το κάνεις. Το έχω κάνει με origin.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Τίποτα δε θα επηρεαστεί στη νέα εγκατάσταση από την παλιά. Απλά θα πρέπει να ξαναστήσεις τους clients από τα παιχνίδια σου και ανάλογα με τον client θα ορίσεις σε ποιον φάκελο είναι κατεβασμένο το παιχνίδι. Έχεις οδηγούς στο ίντερνετ για το πως να το κάνεις. Το έχω κάνει με origin.

OΚ με τα παιχνίδια. Οπότε περνάω τα windows στον νέο δίσκο και απλά κάνω ένα delete του φακέλου των windows από τον παλιό; Χρειάζεται να σβήσω τίποτε άλλο από αλλού;

Επεξ/σία από Voodooman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...