Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Παρήγγειλα παπούτσια και φαίνειται να έχουν κολλήσει το τελωνείο. Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω; Ειναι μαιμου yeezy. Τα αυθεντικά κάνουν 300 ευρώ. αυτά που πήρα εγώ μόλις 60. ο κινέζος έβαλε τιμη κάτω από 20 ευρώ.Θα μου ζητήσουν απόδειξη; Μπορεί να περάσει free; ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 11-10-2020 11:41 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 11-10-2020 23:08 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 11-10-2020 23:55 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ 17-10-2020 23:55 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 20-10-2020 13:28 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 20-10-2020 17:18 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.)
kormos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, Chrisito είπε Παρήγγειλα παπούτσια και φαίνειται να έχουν κολλήσει το τελωνείο. Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω; Ειναι μαιμου yeezy. Τα αυθεντικά κάνουν 300 ευρώ. αυτά που πήρα εγώ μόλις 60. ο κινέζος έβαλε τιμη κάτω από 20 ευρώ.Θα μου ζητήσουν απόδειξη; Μπορεί να περάσει free; ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 11-10-2020 11:41 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 11-10-2020 23:08 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 11-10-2020 23:55 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ 17-10-2020 23:55 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 20-10-2020 13:28 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 20-10-2020 17:18 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) Δεν βλέπω να έχουν κολλήσει κάπου... Οι χρόνοι είναι μια χαρά. Ανέμενε να έρθουν και μην το σκαλίζεις το θέμα... Αν όντως έχει βάλει κάτω από 22€ είσαι εντάξει.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, kormos είπε Δεν βλέπω να έχουν κολλήσει κάπου... Οι χρόνοι είναι μια χαρά. Ανέμενε να έρθουν και μην το σκαλίζεις το θέμα... Αν όντως έχει βάλει κάτω από 22€ είσαι εντάξει. φίλε μου ξέρεις πανω κάτω πόσες μέρες κάνει να βγει από εκεί;
Salvation81 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kormos είπε Δεν βλέπω να έχουν κολλήσει κάπου... Οι χρόνοι είναι μια χαρά. Ανέμενε να έρθουν και μην το σκαλίζεις το θέμα... Αν όντως έχει βάλει κάτω από 22€ είσαι εντάξει. Αυτο ακριβως πως το ξερεις; Ειναι εξισου πιθανο να του ζητησουν αποδεικτικο αγορας (κινηση καρτας). Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από Salvation81
kormos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Αυτο ακριβως πως το ξερεις; Ειναι εξισου πιθανο να του ζητησουν αποδεικτικο αγορας (κινηση καρτας). Γίνεται αναφορά για ένα ζευγάρι παπούτσια, μικρός ο όγκος και το περιεχόμενο δεν δείχνει να γίνεται εμπόριο συνήθως δεν κολλάει... Αν όντως έχει βάλει και την αξία που του αναφέρει. Εναλλακτικά βλέπω να μετατρέπεται αυτό με ένα τελικό κόστος ~90€ στην κατοχή του.
Salvation81 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, kormos είπε Γίνεται αναφορά για ένα ζευγάρι παπούτσια, μικρός ο όγκος και το περιεχόμενο δεν δείχνει να γίνεται εμπόριο συνήθως δεν κολλάει... Αν όντως έχει βάλει και την αξία που του αναφέρει. Εναλλακτικά βλέπω να μετατρέπεται αυτό με ένα τελικό κόστος ~90€ στην κατοχή του. Μικρος ογκος το κουτι των παπουτσιων; Ρολοι, κινητο, ισως (αν και πλεον ειναι ψιλιασμενοι στο τελωνειο και τα κοιτανε ολα), παπουτσια ομως δυσκολο. Βεβαια παιζει ρολο το που θα πεσεις, μπορει να πεσει σε τελωνειακο που να τα περασει αερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 απ ότι κατάλαβα κανείς δεν ξέρει ούτε οι ίδιοι οι τελωνιακοί τι γίνεται. Εχω παραγγείλει αλλη μια φορά παπούτσια και μου ήρθαν με ems χωρίς να πληρώσω. Τωρα στην καλύτερη περίπτωση θα το αφησουν, στην μεσαια περιπτωση θα ζητήσουν αποδειξη και θα πληρωσω ΦΠΑ + 15 ευρω και στην χειροτερη θα το ανοιξουν, θα το περάσουν γι αυθεντικο και θα κλαίω
kormos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 23 λεπτά πριν, Chrisito είπε απ ότι κατάλαβα κανείς δεν ξέρει ούτε οι ίδιοι οι τελωνιακοί τι γίνεται. Εχω παραγγείλει αλλη μια φορά παπούτσια και μου ήρθαν με ems χωρίς να πληρώσω. Τωρα στην καλύτερη περίπτωση θα το αφησουν, στην μεσαια περιπτωση θα ζητήσουν αποδειξη και θα πληρωσω ΦΠΑ + 15 ευρω και στην χειροτερη θα το ανοιξουν, θα το περάσουν γι αυθεντικο και θα κλαίω Αν σταματήσει θα ζητήσουν παραστατικό αγοράς. Σ' αυτό θα προσθέσουν το 24%+15€ τα τελωνειακά έξοδα. Ελπίζω να περάσει... Δες τη θετική πλευρά, πως θα σου φτάσουν 90 αντί 300 που θα έδινες για γνήσια 😁
Salvation81 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 29 λεπτά πριν, Chrisito είπε απ ότι κατάλαβα κανείς δεν ξέρει ούτε οι ίδιοι οι τελωνιακοί τι γίνεται. Εχω παραγγείλει αλλη μια φορά παπούτσια και μου ήρθαν με ems χωρίς να πληρώσω. Τωρα στην καλύτερη περίπτωση θα το αφησουν, στην μεσαια περιπτωση θα ζητήσουν αποδειξη και θα πληρωσω ΦΠΑ + 15 ευρω και στην χειροτερη θα το ανοιξουν, θα το περάσουν γι αυθεντικο και θα κλαίω Μια χαρα ξερουν απλα πολλα παιζουν, φορτος εργασιας, διαθεση τελωνειακου, ακομα και αν θελει να φυγει νωριτερα πχ μπορει να προσπερασει το πακετο σου. Οποτε ναι, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να περιμενεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα