stevenfins Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Πολλοί, όπως και εσύ, λένε τα καλύτερα για την εξερεύνηση, το οποίο θεωρώ ίσως το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μπορεί να δεχθεί ένα παιχνίδι, (ημι-)ανοιχτού κόσμου και είναι αυτό που με τραβάει περισσότερο στο Avowed. Το πότε θα βρούμε τον χρόνο είναι άλλο θέμα.. Επεξ/σία 1 Μαρτίου από stevenfins 4
ParafronGR Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μετά από 15 ώρες, έφυγε και η πλατίνα για το Life Is Strange 2. Το συγκεκριμένο θα ορκιζόμουν ότι κάποια στιγμή το είχε δώσει το Xbox γιατί έχω achievements στο προφίλ μου ότι είχα παίξει το πρώτο κεφάλαιο το 2020 , αλλά το μόνο που θυμόμουν είναι ότι δεν μου άρεσε καθόλου. Επειδή, όμως, είδα ότι σε 10 μέρες αποσύρεται από το PS Plus Premium, είπα "why not?" . Δυστυχώς, το παιχνίδι ακολουθεί μια συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία (επηρεαζόμενο από την προηγούμενη εκλογή Trump) σε σημείο που να καταντάει κουραστικό - δλδ από τη μία καταλαβαίνεις για ποιο λόγο το έβαλαν στα πόδια, αλλά από την άλλη, τους έχουν και τρέχουν σα να είναι παράνομοι. Εκτός από αυτό, η ιστορία είναι ωραία, έχει περιπέτεια, ακολουθεί τη γραμμή του πρώτου Life Is Strange και βλέπεις πολλά πρόσωπα και μέρη - σε αντίθεση με το True Colors, αλλά μέχρι εκεί. Τελειώνοντάς το, εκτός του ότι κατάλαβα γιατί σε πολλούς δεν άρεσε (κυρίως γιατί περνούσε πολιτικά μηνύματα), αυτό που μου άφησε ήταν ότι δεν ήταν Life Is Strange παιχνίδι. Δεν μπορείς δλδ να ξεκινάς μια σειρά με cringy teenagers που περνάνε τα ψυχολογικά τους, να πετάνε ατάκες τύπου "Ready for the mosh pit, shaka brah?" ή να έχουν καραμέλα το "hella/amazeballs" και ξαφνικά, να βγάζεις ένα παιχνίδι τόσο πολιτικοποιημένο και σοβαρό. Αν το έβγαζαν ακριβώς όπως το έβγαλαν και είχε τελείως διαφορετικό τίτλο, ή θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία, ή θα την ήταν στην ίδια μοίρα με τα Unknown 9/Dustborn. Πάντως, τον τίτλο του "Life Is Strange" δεν το αξίζει. Τελικό σκόρ = 6/10 Επεξ/σία 5 Μαρτίου από ParafronGR 3
MrZeroGR Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Shadow of the Colossus ή αλλιώς το κλισέ ''τα βιντεοπαιχνίδια αποτελούν τέχνη''! Τερμάτισα χθες το Shadow of the Colossus, για πρώτη μου φορά, στο PS5 παίζοντας την PS4 έκδοση. Σίγουρα μιλάμε για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Και μάλλον το ιδιαίτερο δεν το κολακεύει... ιδιαίτερα. Από τους τίτλους εισαγωγής με αυτή τη μουσική να συνοδεύει το γεράκι, μέχρι το απέραντο έρημο τοπίο που έχει να διασχίσει ο Wander με την Argo καταλαβαίνεις ότι παίζεις ένα από τα αριστουργήματα των βιντεοπαιχνιδιών από την απαρχή τους. Δεν θυμάμαι να έχω ξαναβιώσει τέτοιο συναίσθημα απόλυτης μοναξιάς καθώς καβαλάω το άλογο και γύρω γύρω βλέπω ατέλειωτα τοπία. 'Η τέτοιο δέος όσο κοίταζα την γέφυρα ή όσο ξεπρόβαλε μπροστά μου ο καθένας από τους 16 Κολοσσούς... Σε επίπεδο μουσικής δεν θα μπορούσαν να το δέσουν καλύτερα. Μιλάμε για κομμάτια που έχουν χαραχτεί με χρυσά γράμματα στα OST των βιντεοπαιχνιδιών. Ωστόσο, επειδή κανείς δεν είναι τέλειος, δεν μπορώ να παραλείψω με τίποτα το μικροπροβληματάκι με την κάμερα. Σε σημεία μου έκανε τη ζωή δύσκολη, χαλώντας κάπως την συνολική εμπειριά... Όπως και να χει, ο τίτλος είναι αριστούργημα! 10/10 από εμένα 9
opeltheodore Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 4 ώρες πριν, MrZeroGR είπε Shadow of the Colossus ή αλλιώς το κλισέ ''τα βιντεοπαιχνίδια αποτελούν τέχνη''! Τερμάτισα χθες το Shadow of the Colossus, για πρώτη μου φορά, στο PS5 παίζοντας την PS4 έκδοση. Σίγουρα μιλάμε για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Και μάλλον το ιδιαίτερο δεν το κολακεύει... ιδιαίτερα. Από τους τίτλους εισαγωγής με αυτή τη μουσική να συνοδεύει το γεράκι, μέχρι το απέραντο έρημο τοπίο που έχει να διασχίσει ο Wander με την Argo καταλαβαίνεις ότι παίζεις ένα από τα αριστουργήματα των βιντεοπαιχνιδιών από την απαρχή τους. Δεν θυμάμαι να έχω ξαναβιώσει τέτοιο συναίσθημα απόλυτης μοναξιάς καθώς καβαλάω το άλογο και γύρω γύρω βλέπω ατέλειωτα τοπία. 'Η τέτοιο δέος όσο κοίταζα την γέφυρα ή όσο ξεπρόβαλε μπροστά μου ο καθένας από τους 16 Κολοσσούς... Σε επίπεδο μουσικής δεν θα μπορούσαν να το δέσουν καλύτερα. Μιλάμε για κομμάτια που έχουν χαραχτεί με χρυσά γράμματα στα OST των βιντεοπαιχνιδιών. Ωστόσο, επειδή κανείς δεν είναι τέλειος, δεν μπορώ να παραλείψω με τίποτα το μικροπροβληματάκι με την κάμερα. Σε σημεία μου έκανε τη ζωή δύσκολη, χαλώντας κάπως την συνολική εμπειριά... Όπως και να χει, ο τίτλος είναι αριστούργημα! 10/10 από εμένα και εγώ ακριβώς πριν μια βδομάδα τερμάτισα το Shadow of the Colossus, και εγώ επίσης στο PS5 παίζοντας την PS4 έκδοση 🤣 Το παιχνίδι είναι έπος και η μουσική φανταστική η μουσική φανταστική σε κάνει να κολλάς η κάμερα όντως απαράδεκτη, σε δυσκόλευε χωρίς λόγο μόνο ο τελευταίος εχθρός μου έσπασε λίγο τα νεύρα και αυτό επειδή δεν βοηθούσε η κάμερα κατα τα άλλα ψιλοεύκολο Αξίζει με χίλια, ήταν φάουλ τόσα χρόνια που δεν το είχα δοκιμάσει 2
koproli8os Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου χαιρετω, επαιξα σερι απο αρχες του ετους τα spiderman, spiderman miles morales και spiderman 2, σε ps4 το πρωτο και σε ps5 τα δυο επομενα. φυσικα ολοι ειναι ΑΑΑ τιτλοι με κορυφαια γραφικα και ιστορια, εδω να πω πως ειμαι ασχετος με το συμπαν του αραχνοανθρωπου και του βενομ και οτι ξερω ειναι απο τις ταινιες, α! και πλατινιασα το πρωτο και το τελευταιο. Προσωπικη αποψη πως το πρωτο ειναι το καλυτερο ολων ακολουθουμενο απο το morales και χειροτερο το 2 και εξηγουμαι: Το πρωτο ηταν το απολυτα ισορροπημενο, μια χαρα σε ολα του και τιμιο. Το Μοραλες δειχνει οντως πως πηγαινε για dlc και εγινε αυτονομο σαν τα κοριτσια στο uncharted και εδω μια χαρα ιστορια κλπ και παμε στο δυο, η ιστορια Meh ενας κακος απο που; απο τις ρωσικες στεππες με γαμαουα τεχνολογια που την ειχε δει κυνηγος απο την αντιστοιχη ταινια; καλα εγινε, Με τον βενομ δεν ξερω τι γινεται αλλα στο τελος με κουρασαν οι μαχες και απλα τις επαιζα ανουσια σαν αγγαρια για να ξεμπερδεουμε, μινι αποστολες-κυνηγι αντικειμενων που δεν σημειωνονται καν στον χαρτη οταν τις βρισκεις αναγκαζοντας σε να χανεις πολυτιμες ωρες μεταγενεστερα; woke ατζεντα στο φουλ σε αρκετα side quest; Δε θελω ρε φιλε, βομβαρδιζομαι καθημερινα απο παντου, δε θελω και σε ενα μεσο διασκεδασης να υφισταμαι τα ιδια ελεος, δεν αντεχω αλλο.... Ασε που επειδη ηθελαν να δειξουν πως το δυο ειναι το κορυφαιο το φορτωσαν παρα πολυ με πολλες λεπτομερειες που κουρασαν, προτιμω το αγνο πρωτο και το χαλαρο μοραλες. αυτα, καλη συνεχεια! 3
Marcos_Aurilius Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) To Shadow of the Colossus το έχω αγορασμένο κοντά 2 χρόνια, έπαιξα λίγο τους 3-4 πρώτους κολοσσούς στην αρχή στο PS4, και όλο λέω να το ξαναδοκιμάσω στο PS5. Άντε να δούμε πότε... Anyway, τερμάτισα προχθές το Uncharted 4: A Thief's End στο PS5 (εκκρεμεί το The Lost Legacy που μόλις ξεκίνησα), χωρίς να έχω παίξει ποτέ τα τρία πρώτα παιχνίδια. Γνωστός τίτλος στους περισσότερους, δεν χρειάζεται να πω πολλά-πολλά. - Τα γραφικά υπέροχα, δεν το νιώθεις καθόλου out-of-place στο PS5, αντιθέτως θαυμάζεις πώς καταφέραν να το βγάλουν επί PS4. - Αν και δεν είμαι fan των γραμμικών παιχνιδιών, μερικές φορές μεταξύ των πολλών open-world τίτλων όντως χρειάζεται να αφήσεις την πολλή εξερεύνηση στην άκρη και απλά να δεις τι έχουν ετοιμάσει για σένα. Το πρώτο 1/3 μου φάνηκε λίγο βαρετό κι επαναλαμβανόμενο, με το μοτίβο "τώρα περιοχή platforming, τώρα περιοχή shooting, μετά ξανά platforming κτλ". Μετά όμως, κάτι άλλαξε και τα πράγματα έγιναν αρκετά πιο ενδιαφέροντα, χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω. Συνολικά μια πολύ ευχάριστη gaminb εμπειρία, 35 ώρες σύνολο. Αυτό στο οποίο ήθελα να σταθώ, είναι ότι η Naughty Dog μοιάζει να μην έχει αντίπαλο στο κομμάτι human animation / facial expressions. Το είχα προσέξει στα Last Of Us, το επιβεβαίωσα κι εδώ. Και το άλλο στο οποίο αφήνουν με το στόμα ανοικτό, οι φωτισμοί τους οποίους επιτυγχάνουν μέσω baked lighting που, αν δεν ήξερες ποιας γενιάς είναι, θα έλεγες ότι παίζει κάτι με RT: Αυτά - happy gaming, και τώρα επικεντρώνομαι στο να τερματίσω το Witcher 3 - μετά από 140 ώρες, είμαι στο 46% βάσει του μετρητή του PS5 - αν και νιώθω πιο κοντά στο τέλος, αρχίζω την οργάνωση μιας μεγάλης μάχης στο Kaer Morhen. Επεξ/σία 12 Μαρτίου από Marcos_Aurilius 5
SergioX Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου On 12/03/2025 at 09:18, Marcos_Aurilius said: To Shadow of the Colossus το έχω αγορασμένο κοντά 2 χρόνια, έπαιξα λίγο τους 3-4 πρώτους κολοσσούς στην αρχή στο PS4, και όλο λέω να το ξαναδοκιμάσω στο PS5. Άντε να δούμε πότε... Anyway, τερμάτισα προχθές το Uncharted 4: A Thief's End στο PS5 (εκκρεμεί το The Lost Legacy που μόλις ξεκίνησα), χωρίς να έχω παίξει ποτέ τα τρία πρώτα παιχνίδια. Γνωστός τίτλος στους περισσότερους, δεν χρειάζεται να πω πολλά-πολλά. - Τα γραφικά υπέροχα, δεν το νιώθεις καθόλου out-of-place στο PS5, αντιθέτως θαυμάζεις πώς καταφέραν να το βγάλουν επί PS4. - Αν και δεν είμαι fan των γραμμικών παιχνιδιών, μερικές φορές μεταξύ των πολλών open-world τίτλων όντως χρειάζεται να αφήσεις την πολλή εξερεύνηση στην άκρη και απλά να δεις τι έχουν ετοιμάσει για σένα. Το πρώτο 1/3 μου φάνηκε λίγο βαρετό κι επαναλαμβανόμενο, με το μοτίβο "τώρα περιοχή platforming, τώρα περιοχή shooting, μετά ξανά platforming κτλ". Μετά όμως, κάτι άλλαξε και τα πράγματα έγιναν αρκετά πιο ενδιαφέροντα, χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω. Συνολικά μια πολύ ευχάριστη gaminb εμπειρία, 35 ώρες σύνολο. Αυτό στο οποίο ήθελα να σταθώ, είναι ότι η Naughty Dog μοιάζει να μην έχει αντίπαλο στο κομμάτι human animation / facial expressions. Το είχα προσέξει στα Last Of Us, το επιβεβαίωσα κι εδώ. Και το άλλο στο οποίο αφήνουν με το στόμα ανοικτό, οι φωτισμοί τους οποίους επιτυγχάνουν μέσω baked lighting που, αν δεν ήξερες ποιας γενιάς είναι, θα έλεγες ότι παίζει κάτι με RT: Αυτά - happy gaming, και τώρα επικεντρώνομαι στο να τερματίσω το Witcher 3 - μετά από 140 ώρες, είμαι στο 46% βάσει του μετρητή του PS5 - αν και νιώθω πιο κοντά στο τέλος, αρχίζω την οργάνωση μιας μεγάλης μάχης στο Kaer Morhen. Όπως και εσύ,έτσι και εγω δεν εχω παίξει κανένα απο τα πρώτα Uncharted και θέλω να παίξω το Legacy of Thieves collection.Πρέπει να εχω παίξει οπωσδήποτε τα πρώτα για να εχω μια ιδέα ή δεν χρειάζεται? Ευχαριστώ
Marcos_Aurilius Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 1 hour ago, SergioX said: Όπως και εσύ,έτσι και εγω δεν εχω παίξει κανένα απο τα πρώτα Uncharted και θέλω να παίξω το Legacy of Thieves collection.Πρέπει να εχω παίξει οπωσδήποτε τα πρώτα για να εχω μια ιδέα ή δεν χρειάζεται? Ευχαριστώ Δεν ένιωσα να μου λείπει τίποτα. Αντιθέτως, λίγο-λίγο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού σου πετάει hints για τις προηγούμενες περιπέτειές του για να παίρνεις μια ιδέα - πάντως είναι εντελώς αυτόνομος τίτλος. 1
ParafronGR Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 2 ώρες πριν, SergioX είπε Όπως και εσύ,έτσι και εγω δεν εχω παίξει κανένα απο τα πρώτα Uncharted και θέλω να παίξω το Legacy of Thieves collection.Πρέπει να εχω παίξει οπωσδήποτε τα πρώτα για να εχω μια ιδέα ή δεν χρειάζεται? Ευχαριστώ ΓΙα μένα, παίξτα με τη σειρά. Το 2016 που πήρα το πρώτο μου PS4 είχε μέσα δώρο το Uncharted 4 και εννοείται ότι το έπαιξα σαν πρώτο παιχνίδι στη νέα κονσόλα και μετά από μέρες, αγορασα και τη συλλογή με τα remaster των τριών πρώτων και πραγματικά, μόλις τελειωσα το 3, ξανα έπαιξα το 4. Μπορεί σαν ιστορίες να είναι αυτόνομες και να μην χρειάζεται να ξέρεις τί έγινε στο 2 ή στο 3 για να παίξεις το 4, αλλά καλώς ή κακώς, αποτελεί closure της σειράς και πίστεψέ με , θα το απολαύσεις 10 φορές παραπάνω αν είσαι τύπος που σε ενδιαφερει η ιστορία και θέλεις να "δένεσαι" με τους χαρακτήρες. Αν θες να το παίξεις απλά για να το παίξεις και τέλος , οκ. Ειδικά το 2 δεν γίνεται να το χάσεις, είναι για μένα το καλύτερο Uncharted και μετά πάει το 4. 1 1
Tifa_LockHeart Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την ομάδα! Μετά από πολύ καιρό που είχα να ασχοληθώ με τρόπαια και να κυνηγήσω πλατίνες και τα λοιπά, έκατσε παιχνίδι με εύκολη μάλιστα πλατίνα και χωρίς κόπο! Ασχολήθηκα με το Lego Horizon Adventure , που έφαγε πολύ κράξιμο κάτι το οποίο το Franchise τελευταία δέχεται με την σέσουλα. Spoiler Αλλωτε για φιλιά μεταξύ ομοφυλοφίλων , άλλωτε γιατί πάχυνε η κοκκινομάλλα μας και τέτοια δευτεροτρίτα θα έλεγα εγώ. Είμαι τεράστιος φαν της σειράς και το ότι κάθησα να το παίξω μέχρι την πλατίνα, έγινε με μεγάλη μου χαρά και θα αφιερωνόνταν τόσος και άλλος τόσο χρόνος στο παιχνίδι ούτως ή άλλως. Για την φιλοσοφία των Lego παιχνιδιών όσοι έχουν παίξει πάνω κάτω , ξέρουν οπότε τα λόγια είναι περιττά να περιγράψω την ευφυία αυτών των δημιουργών σε όλους τους τομείς, με το χιούμορ να ειναι η επιτομή τους! Βρήκα το παιχνίδι ακραία διασκεδαστικό, χιουμοριστικό και παρεϊστικο θα έλεγα , μιας και όπως όλα τα LEGO παιχνίδια προσφέρουν αυτην την ευκολία να παίξεις με τον φίλο σου local είτε on-line ή με το παιδί σου που σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι πρέπει. Αγόρασα μαζί με το παιχνίδι και το LEGO Horizon Adventure το πραγματικό, οπότε αυτός ο μήνας ήταν αφιερωμένος στο Horizon και πέρασα πολύ όμορφα με τον γιο μου και συνάμα και δημιουργικά. Yπαρχει επίσης και πιο παλιά κυκλοφορία με το Tallneck. Το παιχνίδι σου δίνει την δυνατότητα εκτός της Aloy να χειριστείς τους Varl , Teersa και Erend σε 4 διαφορετικές πίστες , οι οποίες όμως έχουν λόγo να παιχτούν ξανά μιας και κάθε φορά που μπαίνεις να παίξεις κάνουν μια μικρή αλλαγή και συναντάς νέους εχθρούς και μέρη να ανακαλύψεις μυστικά . Μετά το πέρας των βασικών αποστολών , οι πίστες γίνονται πλέον διαθέσιμες για αμέτρητες επισκέψεις , σε στυλ free roaming , για να μπεις να τις ξαναδεις και να διασκεδάσεις με όλους τους πιθανούς τρόπους αλλά και να αναβαθμίσεις τους χαρακτήρες σου , ώστε να πετύχεις και την συλλογή όλων των τροπαιών για να φτάσεις στο 100%. Υπάρχουν 5 επίπεδα δυσκολίας χωρίς φυσικά να φτάνει ποτέ το παιχνίδι ακόμα και στο ανώτατο επίπεδο δυσκολίας να είναι απλησίαστο για να παιχτεί , μιας κ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απευθύνεται και σε παιδιά και φυσικά είναι ένα LEGO παιχνίδι! Στο μενού η προσβασιμότητα που υπάρχει δίνει σεμινάρια και έχει πολλές επιλογές καθώς επίσης σαν παιχνίδι Playstation Studios δεν λείπουν τα Ελληνικά σε υπότιτλους . Στο παιχνίδι δίνεται μια ιστορία που πατάει σε σημεία στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με πολλές όμορφες και πιο παιδικές παραλλαγές για να πάρει αυτόν τον LEGO χαρακτήρα και το επιτυχάνει περίφημα. Τα γραφικά του είναι απίστευτα όμορφα στο μάτι και όλα είναι τόσο smooth που πραγματικά είναι να το πιεις στο ποτήρι. Είναι που είναι το παιχνίδι ένα οφθαλμόλουτρο, ήρθε και το χαίδεμα της LEGO και τό έκανε όσο πιο γλυκό μπορούσε. Πραγματικά μαζί με το ASTROBOT δεν μπορώ να βρω κάτι πιο όμορφο για ένα παιδικό παιχνίδι! Πόσο εντύπωση μου έκαναν τα ρομποτακια που τα σχεδιάσαν με τόσο λεπτομέρεια αλλά και όλο τον κόσμο που τον έχτισαν τουβλο τούβλο με αποτέλεσμα φανταστικό. Ήχος και μουσική από το παιχνίδι και ακόμα και οι φωνές των χαρακτήρων από το παιχνίδι . Πολύ προσεγμένα όλα τους. Το Dualsense πάλι στα καλύτερα του να δονείται και να νιώθεις ακόμα και το παραμικρό, από ένα φύλλο που ακουμπάει ο χαρακτήρας μέχρι το σκοινί που γλιστράς. Παρεπιπτόντως όσοι το παίξανε στο PC ανευ της δόνησης του dualsense πραγματικά χάσανε παραπάνω από το 50% της εμπειρίας. Τα animations των χαρακτήρων αλλά και με οτιδήποτε αλληλεπιδράς φωνάζουν ότι είναι εδώ και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να δείξουν όσο πιο ζωντανά μπορούν. Όσοι έχουν παίξει το παιχνίδι γνωρίζουν για τα στοιχεία που εξουδετερώνουν τα τρωτά σημεία των μηχανών και όλα αυτά δηλώνουν βροντερά παρών στο παιχνίδι και κάθε φορά ενθουσιάζεσαι με το πόσο παθιασμένα δουλέψανε σε ένα τέτοιο τίτλο. Πολλά μπράβο ,σαν λάτρης των παιχνδιών δηλώνω εκστασιασμένος! Τα 79,99 που ζητάει για τον χρόνο του, ναι είναι πολλά! Αλλά είναι πολλά για αυτόν που θέλει απλά να το περάσει ένα χέρι και να το κάνει απεγκατάσταση. Το παιχνίδι είναι πιο πολύ για να το βρεις μεταχειρισμένο ή κουτάτο όπως το πήρα εγώ γύρω στα 42 ευρώ. Αλλά και πάλι , έτυχε και δεν το πήρα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας λόγω του ότι έπαιζα άλλα παιχνίδια και μόλις βρήκα τρύπα και είπα να παίξω κάτι χαλαρό, το αγόρασα σε αυτήν την τιμή . Πέσανε όλοι να το κατακεραυνώσουν γιατι έιναι μικρό αλλά έχει μεγάλη τιμή. Ναι, όλα πλέον κοστίζουν πολύ και αυτό είναι κακό. Δεν το αμφισβητούμε, αλλά αν τουλάχιστον δίνει ποιότητα πρέπει να το παραδεχόμαστε. Έδωσα 22 ώρες στο παιχνίδι , το πήγα 100% και δεν το έκανα απεγκατάσταση γιατι σκοπεύω να του δώσω και άλλο χρόνο. Πέρασα όμορφα με το παιδί μου και αυτό κοστίζει παραπάνω από τα 42 ευρώ που έδωσα. Οπότε από μένα παίρνει άνετα θετική ψήφο και μπορώ να πω ότι είναι ένα πολύ καλό LEGO παιχνίδι μαζί με το Star Wars SAGA που είχε βγει. Δοκιμάστε ανεπιφύλακτα και ιδίως όσοι αγαπήσατε την Aloy με τις περιπέτειές της! Επεξ/σία 14 Μαρτίου από Tifa_LockHeart 5
rodosf1 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 6 ώρες πριν, Tifa_LockHeart είπε Χαιρετώ την ομάδα! Μετά από πολύ καιρό που είχα να ασχοληθώ με τρόπαια και να κυνηγήσω πλατίνες και τα λοιπά, έκατσε παιχνίδι με εύκολη μάλιστα πλατίνα και χωρίς κόπο! Ασχολήθηκα με το Lego Horizon Adventure , που έφαγε πολύ κράξιμο κάτι το οποίο το Franchise τελευταία δέχεται με την σέσουλα. Απόκρυψη περιεχομένων Αλλωτε για φιλιά μεταξύ ομοφυλοφίλων , άλλωτε γιατί πάχυνε η κοκκινομάλλα μας και τέτοια δευτεροτρίτα θα έλεγα εγώ. Είμαι τεράστιος φαν της σειράς και το ότι κάθησα να το παίξω μέχρι την πλατίνα, έγινε με μεγάλη μου χαρά και θα αφιερωνόνταν τόσος και άλλος τόσο χρόνος στο παιχνίδι ούτως ή άλλως. Για την φιλοσοφία των Lego παιχνιδιών όσοι έχουν παίξει πάνω κάτω , ξέρουν οπότε τα λόγια είναι περιττά να περιγράψω την ευφυία αυτών των δημιουργών σε όλους τους τομείς, με το χιούμορ να ειναι η επιτομή τους! Βρήκα το παιχνίδι ακραία διασκεδαστικό, χιουμοριστικό και παρεϊστικο θα έλεγα , μιας και όπως όλα τα LEGO παιχνίδια προσφέρουν αυτην την ευκολία να παίξεις με τον φίλο σου local είτε on-line ή με το παιδί σου που σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι πρέπει. Αγόρασα μαζί με το παιχνίδι και το LEGO Horizon Adventure το πραγματικό, οπότε αυτός ο μήνας ήταν αφιερωμένος στο Horizon και πέρασα πολύ όμορφα με τον γιο μου και συνάμα και δημιουργικά. Yπαρχει επίσης και πιο παλιά κυκλοφορία με το Tallneck. Το παιχνίδι σου δίνει την δυνατότητα εκτός της Aloy να χειριστείς τους Varl , Teersa και Erend σε 4 διαφορετικές πίστες , οι οποίες όμως έχουν λόγo να παιχτούν ξανά μιας και κάθε φορά που μπαίνεις να παίξεις κάνουν μια μικρή αλλαγή και συναντάς νέους εχθρούς και μέρη να ανακαλύψεις μυστικά . Μετά το πέρας των βασικών αποστολών , οι πίστες γίνονται πλέον διαθέσιμες για αμέτρητες επισκέψεις , σε στυλ free roaming , για να μπεις να τις ξαναδεις και να διασκεδάσεις με όλους τους πιθανούς τρόπους αλλά και να αναβαθμίσεις τους χαρακτήρες σου , ώστε να πετύχεις και την συλλογή όλων των τροπαιών για να φτάσεις στο 100%. Υπάρχουν 5 επίπεδα δυσκολίας χωρίς φυσικά να φτάνει ποτέ το παιχνίδι ακόμα και στο ανώτατο επίπεδο δυσκολίας να είναι απλησίαστο για να παιχτεί , μιας κ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απευθύνεται και σε παιδιά και φυσικά είναι ένα LEGO παιχνίδι! Στο μενού η προσβασιμότητα που υπάρχει δίνει σεμινάρια και έχει πολλές επιλογές καθώς επίσης σαν παιχνίδι Playstation Studios δεν λείπουν τα Ελληνικά σε υπότιτλους . Στο παιχνίδι δίνεται μια ιστορία που πατάει σε σημεία στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με πολλές όμορφες και πιο παιδικές παραλλαγές για να πάρει αυτόν τον LEGO χαρακτήρα και το επιτυχάνει περίφημα. Τα γραφικά του είναι απίστευτα όμορφα στο μάτι και όλα είναι τόσο smooth που πραγματικά είναι να το πιεις στο ποτήρι. Είναι που είναι το παιχνίδι ένα οφθαλμόλουτρο, ήρθε και το χαίδεμα της LEGO και τό έκανε όσο πιο γλυκό μπορούσε. Πραγματικά μαζί με το ASTROBOT δεν μπορώ να βρω κάτι πιο όμορφο για ένα παιδικό παιχνίδι! Πόσο εντύπωση μου έκαναν τα ρομποτακια που τα σχεδιάσαν με τόσο λεπτομέρεια αλλά και όλο τον κόσμο που τον έχτισαν τουβλο τούβλο με αποτέλεσμα φανταστικό. Ήχος και μουσική από το παιχνίδι και ακόμα και οι φωνές των χαρακτήρων από το παιχνίδι . Πολύ προσεγμένα όλα τους. Το Dualsense πάλι στα καλύτερα του να δονείται και να νιώθεις ακόμα και το παραμικρό, από ένα φύλλο που ακουμπάει ο χαρακτήρας μέχρι το σκοινί που γλιστράς. Παρεπιπτόντως όσοι το παίξανε στο PC ανευ της δόνησης του dualsense πραγματικά χάσανε παραπάνω από το 50% της εμπειρίας. Τα animations των χαρακτήρων αλλά και με οτιδήποτε αλληλεπιδράς φωνάζουν ότι είναι εδώ και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να δείξουν όσο πιο ζωντανά μπορούν. Όσοι έχουν παίξει το παιχνίδι γνωρίζουν για τα στοιχεία που εξουδετερώνουν τα τρωτά σημεία των μηχανών και όλα αυτά δηλώνουν βροντερά παρών στο παιχνίδι και κάθε φορά ενθουσιάζεσαι με το πόσο παθιασμένα δουλέψανε σε ένα τέτοιο τίτλο. Πολλά μπράβο ,σαν λάτρης των παιχνδιών δηλώνω εκστασιασμένος! Τα 79,99 που ζητάει για τον χρόνο του, ναι είναι πολλά! Αλλά είναι πολλά για αυτόν που θέλει απλά να το περάσει ένα χέρι και να το κάνει απεγκατάσταση. Το παιχνίδι είναι πιο πολύ για να το βρεις μεταχειρισμένο ή κουτάτο όπως το πήρα εγώ γύρω στα 42 ευρώ. Αλλά και πάλι , έτυχε και δεν το πήρα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας λόγω του ότι έπαιζα άλλα παιχνίδια και μόλις βρήκα τρύπα και είπα να παίξω κάτι χαλαρό, το αγόρασα σε αυτήν την τιμή . Πέσανε όλοι να το κατακεραυνώσουν γιατι έιναι μικρό αλλά έχει μεγάλη τιμή. Ναι, όλα πλέον κοστίζουν πολύ και αυτό είναι κακό. Δεν το αμφισβητούμε, αλλά αν τουλάχιστον δίνει ποιότητα πρέπει να το παραδεχόμαστε. Έδωσα 22 ώρες στο παιχνίδι , το πήγα 100% και δεν το έκανα απεγκατάσταση γιατι σκοπεύω να του δώσω και άλλο χρόνο. Πέρασα όμορφα με το παιδί μου και αυτό κοστίζει παραπάνω από τα 42 ευρώ που έδωσα. Οπότε από μένα παίρνει άνετα θετική ψήφο και μπορώ να πω ότι είναι ένα πολύ καλό LEGO παιχνίδι μαζί με το Star Wars SAGA που είχε βγει. Δοκιμάστε ανεπιφύλακτα και ιδίως όσοι αγαπήσατε την Aloy με τις περιπέτειές της! Το έχω πιάσει πολύ πρόσφατα στο Switch και είναι τρομερά διασκεδαστικό και με το εξαιρετικό χιούμορ των παιχνιδιών Lego. Όλοι πρέπει να το πιάσουν κάποια στιγμή νομίζω είτε με είτε χωρίς το original παιχνίδι.
Tifa_LockHeart Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Στα πολύ σύντομα έρχομαι για να σχολιάσω ένα σφηνάκι παιχνίδι που μας έδωσε δωρεάν το PS store , το Somerville ή εναλλακτικός τίτλος " Αν ο Κοτζίμα έφτιαχνε indie game με την Remedy να δίνει στοιχεία της" . Το παιχνίδι αν και μου πήρε μόλις 4 ώρες , θα μείνει να το θυμάμαι πολλές περισσότερες μιας και μου αρέσει πολύ το sci-fi σκηνικό σε οτιδήποτε, ταινία/παιχνίδι. Το παιχνίδι αρχικά δεν είχα ιδέα την ύπαρξη του, αλλά διάβασα εκ παραδρομής ότι έχει φτιαχτεί από τον κύριο που έκανε τα όμορφα παιχνίδια "Inside" και "Limbo" . Μοιάζει αρκετά το καλλιτεχνικό του στυλ, αλλά για μένα αν και δεν είναι από ότι φαίνεται τόσο δημοφιλής αυτή η γνώμη, ευχαριστήθηκα και μαγεύτηκα περισσότερο με το Somerville. Τώρα στα περί πλοκής δεν θέλω να εμβαθύνω και τόσο, μιας και οποιοσδήποτε μπορεί να ανατρέξει και να διαβάσει αναλυτικότατα περί τίνος πρόκειται, αλλά χονδρικά μπορώ να σας πω ότι είναι όπως προείπα μία τελείως sci-fi περιπέτεια μιας οικογένειας που μετά από την επιστροφή της στο σπίτι, κοιμάται μπροστά στην τηλεόραση και ξυπνάνε από εισβολή εξωγήινων. Εμείς παίρνουμε στον χειρισμό μας τον πατέρα , ο οποιός σταδιακά με τον σκύλο του μόνο πια παρέα αναζητεί να μάθει τί έχει συμβεί και που είναι η οικογένεια του.Ακούγεται απλό,ρηχό και μάλιστα πολυφορεμένο. Μπορεί να ισχύει κατά ένα μέρος , αλλά ο τρόπος που πρέπει να συμμετέχεις εσύ σε όλο αυτό δεν είναι κάτι το οποίο συμφωνεί με την προηγούμενη κατάθεση. Οι δυνάμεις και όλο το gameplay που ξεδιπλώνεται προοδευτικά δεν είναι και πολύ δύσκολο , ούτε έχει πολλά να προσφέρει. Είναι αλληλεπίδραση πάνω κάτω σε σημεία που συνήθως έχουν κάτι σε κίτρινο για να ξεχωρίζει, όπως ένα χερούλι ή μια πόρτα αυτοκινήτου. Μετά καθώς προχωράει το παιχνίδι , ο πατέρας αποκτάει Spoiler 3 δυνάμεις. Μπλε για να ρευστοποιεί, κόκκινη για να πήζει και μωβ για να ελκύει/απωθεί. Με αυτά πορεύεσαι και λύνεις πολλούς γρίφους που αλληλεπιδράς με το περιβάλλον , που στην τελική το παιχνίδι στηρίζεται και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αυτοί οι γρίφοι φυσικά δεν είναι δύσκολοι για να λυθούν και τις περισσότερες φορές μου άρεσε που για να τους λύσεις έπρεπε απλά, να χρησιμοποιήσεις την λογική σου . Παράδειγμα, Spoiler σε ένα σημείο το σκοινί ήταν τυλιγμένο γύρω από ένα μεγάλο καρούλι και δεν έφτανε να πάει μέχρι εκεί που έπρεπε , οπότε η λύση ήταν να πάρεις την άκρη του και να κάνεις γύρω γύρω με αυτό κρατώντας ώστε να ξετυλιχθεί. Τα animations του χαρακτήρα μας και γενικά όλου του περιβάλλοντος με εντυπωσίασαν καθώς επίσης και ο ήχος που επικρατούσε καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Μουσική που ταίριαζε σε σημεία έντυνε τέλεια αυτό που έβλεπες και οι λήψεις με την κάμερα συνεχώς να αλλάζει και να δίνει μια κινηματογραφικότητα παρά τα animation γραφικά , με έκανε να νιώσω πάρα πολύ ωραία και απολάμβανα κάθε στιγμή. Πολύ προσοχή σε λεπτομέρειες, παράδειγμα λαχάνιασμα του ήρωα μετά από τρέξιμο, πάτημα σε σπασμένα γυαλιά και επιρροή στους εχθρούς έκαναν ακόμη πιο ζωντανή την εμπειρία μου. Μια σκηνή με το που έφτασα στο σημείο μιας συναυλίας μου άρεσε πάρα πολύ , θυμηθείτε το όσοι το δοκιμάσετε όπως και λίγο πριν το τέλος που ανεβαίνεις μια σκάλα και ενώνεις τα χέρια σου με πολλά παιδιά.... Είναι αυτά τα σημεία μαζί με πολλά άλλα που μου έδωσαν "vibes" από Remedy, αλλά και την ψυχεδέλεια που είδαμε στο Death Stranding του Κοτζίμα. Εντάξει σίγουρα άλλο το μέγεθος, αλλά για το μέγεθος του "Somerville" νομίζω θα κινούσε και το ενδιαφέρον του Κοτζίμα σε συγκεκριμένες σκηνές. Τα αρνητικά που έχουν λούσει το παιχνίδι τα βρίσκω πραγματικά το λιγότερο αστεία, σε φάση δεν τρέχει όσο θα έπρεπε ο χαρακτήρας ή ότι δεν υπάρχει μπάρα οξυγόνου όταν είναι κάτω από το νερό. Που μάλιστα όχι απλά έχει μπάρα οξυγόνου, έχει κάτι πολύ καλύτερο. Έχεις την ακοή σου και αντιλαμβάνεσαι την δυσκολία του να κρατηθεί στην ζωή, καθώς αγκομαχάει και μαζί του και εσύ που παίζεις μέχρι να φτάσει, την επιφάνεια και να πάρει ανάσα! Τί να λέμε τώρα, ο άλλος ο χρήστης έβαλε αρνητικό γιατί λέει δεν υποστηρίζει ποντίκι και πληκτρολόγιο (πράγμα που τώρα πια δεν ισχύει) . Απλά είναι κρίμα, ένα έργο τέχνης και ο κόπος ενός καλλιτέχνη, το πόνημα του και το αν θα συνεχίζει να δίνει αυτό που αγαπάει, την κουλτούρα που λέμε, να πνίγεται πίσω από το πληκτρολόγιο ενός χρήστη ο οποίος έτσι πετάει ένα "negative" σε δουλειές τέτοιου μεγέθους που πρέπει να υποστηρίζονται κατά με, ώστε να πληθαίνουν αλλά και να μεγαλώνουν. Οι περισσότεροι πνίγουν το λουλούδι μόλις πάει να βγει απλώς... Άτοπη βρίσκω επίσης την σύγκριση με Inside και Limbo, ακόμα και αν προέρχεται από τον ίδιο δημιουργό. Να περιμένεις να πάρεις την ίδια ευχαρίστηση κάθε φορά από όλα τα προιόντα, δεν ξέρω , το βρίσκω περίεργο. Άλλο το ένα άλλο το άλλο! Από μένα μιας και δίνεται και δωρεάν το παιχνίδι είναι must play και θα το αγόραζα άνετα ακόμα και σε κουτάκι αν υπήρχε με μια ωραία συλλεκτική. Το προτείνω από ότι καταλαβαίνετε να παιχτεί από όλους, αλλά το προτείνω με ησυχία και πολύ καλά ηχεία ή καλύτερα ακουστικά. Καλή απόλαυση! 6
MrZeroGR Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 1 hour ago, Tifa_LockHeart said: Στα πολύ σύντομα έρχομαι για να σχολιάσω ένα σφηνάκι παιχνίδι που μας έδωσε δωρεάν το PS store , το Somerville ή εναλλακτικός τίτλος " Αν ο Κοτζίμα έφτιαχνε indie game με την Remedy να δίνει στοιχεία της" . Το παιχνίδι αν και μου πήρε μόλις 4 ώρες , θα μείνει να το θυμάμαι πολλές περισσότερες μιας και μου αρέσει πολύ το sci-fi σκηνικό σε οτιδήποτε, ταινία/παιχνίδι. Το παιχνίδι αρχικά δεν είχα ιδέα την ύπαρξη του, αλλά διάβασα εκ παραδρομής ότι έχει φτιαχτεί από τον κύριο που έκανε τα όμορφα παιχνίδια "Inside" και "Limbo" . Μοιάζει αρκετά το καλλιτεχνικό του στυλ, αλλά για μένα αν και δεν είναι από ότι φαίνεται τόσο δημοφιλής αυτή η γνώμη, ευχαριστήθηκα και μαγεύτηκα περισσότερο με το Somerville. Τώρα στα περί πλοκής δεν θέλω να εμβαθύνω και τόσο, μιας και οποιοσδήποτε μπορεί να ανατρέξει και να διαβάσει αναλυτικότατα περί τίνος πρόκειται, αλλά χονδρικά μπορώ να σας πω ότι είναι όπως προείπα μία τελείως sci-fi περιπέτεια μιας οικογένειας που μετά από την επιστροφή της στο σπίτι, κοιμάται μπροστά στην τηλεόραση και ξυπνάνε από εισβολή εξωγήινων. Εμείς παίρνουμε στον χειρισμό μας τον πατέρα , ο οποιός σταδιακά με τον σκύλο του μόνο πια παρέα αναζητεί να μάθει τί έχει συμβεί και που είναι η οικογένεια του.Ακούγεται απλό,ρηχό και μάλιστα πολυφορεμένο. Μπορεί να ισχύει κατά ένα μέρος , αλλά ο τρόπος που πρέπει να συμμετέχεις εσύ σε όλο αυτό δεν είναι κάτι το οποίο συμφωνεί με την προηγούμενη κατάθεση. Οι δυνάμεις και όλο το gameplay που ξεδιπλώνεται προοδευτικά δεν είναι και πολύ δύσκολο , ούτε έχει πολλά να προσφέρει. Είναι αλληλεπίδραση πάνω κάτω σε σημεία που συνήθως έχουν κάτι σε κίτρινο για να ξεχωρίζει, όπως ένα χερούλι ή μια πόρτα αυτοκινήτου. Μετά καθώς προχωράει το παιχνίδι , ο πατέρας αποκτάει Hide contents 3 δυνάμεις. Μπλε για να ρευστοποιεί, κόκκινη για να πήζει και μωβ για να ελκύει/απωθεί. Με αυτά πορεύεσαι και λύνεις πολλούς γρίφους που αλληλεπιδράς με το περιβάλλον , που στην τελική το παιχνίδι στηρίζεται και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αυτοί οι γρίφοι φυσικά δεν είναι δύσκολοι για να λυθούν και τις περισσότερες φορές μου άρεσε που για να τους λύσεις έπρεπε απλά, να χρησιμοποιήσεις την λογική σου . Παράδειγμα, Hide contents σε ένα σημείο το σκοινί ήταν τυλιγμένο γύρω από ένα μεγάλο καρούλι και δεν έφτανε να πάει μέχρι εκεί που έπρεπε , οπότε η λύση ήταν να πάρεις την άκρη του και να κάνεις γύρω γύρω με αυτό κρατώντας ώστε να ξετυλιχθεί. Τα animations του χαρακτήρα μας και γενικά όλου του περιβάλλοντος με εντυπωσίασαν καθώς επίσης και ο ήχος που επικρατούσε καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Μουσική που ταίριαζε σε σημεία έντυνε τέλεια αυτό που έβλεπες και οι λήψεις με την κάμερα συνεχώς να αλλάζει και να δίνει μια κινηματογραφικότητα παρά τα animation γραφικά , με έκανε να νιώσω πάρα πολύ ωραία και απολάμβανα κάθε στιγμή. Πολύ προσοχή σε λεπτομέρειες, παράδειγμα λαχάνιασμα του ήρωα μετά από τρέξιμο, πάτημα σε σπασμένα γυαλιά και επιρροή στους εχθρούς έκαναν ακόμη πιο ζωντανή την εμπειρία μου. Μια σκηνή με το που έφτασα στο σημείο μιας συναυλίας μου άρεσε πάρα πολύ , θυμηθείτε το όσοι το δοκιμάσετε όπως και λίγο πριν το τέλος που ανεβαίνεις μια σκάλα και ενώνεις τα χέρια σου με πολλά παιδιά.... Είναι αυτά τα σημεία μαζί με πολλά άλλα που μου έδωσαν "vibes" από Remedy, αλλά και την ψυχεδέλεια που είδαμε στο Death Stranding του Κοτζίμα. Εντάξει σίγουρα άλλο το μέγεθος, αλλά για το μέγεθος του "Somerville" νομίζω θα κινούσε και το ενδιαφέρον του Κοτζίμα σε συγκεκριμένες σκηνές. Τα αρνητικά που έχουν λούσει το παιχνίδι τα βρίσκω πραγματικά το λιγότερο αστεία, σε φάση δεν τρέχει όσο θα έπρεπε ο χαρακτήρας ή ότι δεν υπάρχει μπάρα οξυγόνου όταν είναι κάτω από το νερό. Που μάλιστα όχι απλά έχει μπάρα οξυγόνου, έχει κάτι πολύ καλύτερο. Έχεις την ακοή σου και αντιλαμβάνεσαι την δυσκολία του να κρατηθεί στην ζωή, καθώς αγκομαχάει και μαζί του και εσύ που παίζεις μέχρι να φτάσει, την επιφάνεια και να πάρει ανάσα! Τί να λέμε τώρα, ο άλλος ο χρήστης έβαλε αρνητικό γιατί λέει δεν υποστηρίζει ποντίκι και πληκτρολόγιο (πράγμα που τώρα πια δεν ισχύει) . Απλά είναι κρίμα, ένα έργο τέχνης και ο κόπος ενός καλλιτέχνη, το πόνημα του και το αν θα συνεχίζει να δίνει αυτό που αγαπάει, την κουλτούρα που λέμε, να πνίγεται πίσω από το πληκτρολόγιο ενός χρήστη ο οποίος έτσι πετάει ένα "negative" σε δουλειές τέτοιου μεγέθους που πρέπει να υποστηρίζονται κατά με, ώστε να πληθαίνουν αλλά και να μεγαλώνουν. Οι περισσότεροι πνίγουν το λουλούδι μόλις πάει να βγει απλώς... Άτοπη βρίσκω επίσης την σύγκριση με Inside και Limbo, ακόμα και αν προέρχεται από τον ίδιο δημιουργό. Να περιμένεις να πάρεις την ίδια ευχαρίστηση κάθε φορά από όλα τα προιόντα, δεν ξέρω , το βρίσκω περίεργο. Άλλο το ένα άλλο το άλλο! Από μένα μιας και δίνεται και δωρεάν το παιχνίδι είναι must play και θα το αγόραζα άνετα ακόμα και σε κουτάκι αν υπήρχε με μια ωραία συλλεκτική. Το προτείνω από ότι καταλαβαίνετε να παιχτεί από όλους, αλλά το προτείνω με ησυχία και πολύ καλά ηχεία ή καλύτερα ακουστικά. Καλή απόλαυση! Πολύ καλός τίτλος. Κάτι μικρο θεματάκια με τον χειρισμό έχει αλλά κατά τα άλλα όμορφη εμπειρία και δυνατό φινάλε αν θυμάμαι καλά...
Tifa_LockHeart Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, MrZeroGR είπε Πολύ καλός τίτλος. Κάτι μικρο θεματάκια με τον χειρισμό έχει αλλά κατά τα άλλα όμορφη εμπειρία και δυνατό φινάλε αν θυμάμαι καλά... Μικρές παθογένειες θα τις χαρακτήριζα που όμως ουδέποτε θα καθιστούσαν την συνολική εμπειρία ούτε κατά το ελάχιστο αρνητική για μένα. Το φινάλε πολύ δυνατό όπως λες και μάλιστα δεν είναι μόνο ένα , έχει 3-4 από ότι είδα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα