bill2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Θα ήθελα τη βοήθεια σας Παρεξηγείς από AliExpress μια οθόνη 25 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά και από eBay καπάκια πλαστικά για το λάπτοπ Η οθόνη έκανε 2 μηνες να έρθει όταν ήρθε ήταν σε μια σακούλα χωρίς κουτί και σπασμένη Τα πλαστικά είχαν καλή συσκευασία όταν τα άνοιξα η εσωτερική σακούλα φαινόταν ξανά ανοιγμένη και φαινόταν μεταχειρισμένα και με πολλά κομμάτια να λείπουν (Αυτά κοστισαν 55 ευρώ) Μίλησα με το customer care ebay aliexpress paypal αλλά θέλουν να τα στείλω πίσω ναι αλλά με tnt που είδα πανάκριβα είναι με ΕΛΤΑ περίπου ένα 30 ευρώ για το κάθε ένα είναι Οποία βοήθεια δεκτη Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από bill2015
LaMereda Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατί να πληρώσεις 30€ για να την στείλεις πίσω, από την στιγμή που σου κόστισε 25€ για να την αγοράσεις; Αν δεν καλύπτουν τα έξοδα επιστροφής θα χάσεις περισσότερα χρήματα και κόπο.. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από LaMereda
bill2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δεν τα αναγνωρίζει αυτός απο aliexpress το μόνο που έκανα να αφήσω αρνητική κριτική
mrkra Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 σε παρομοια περιπτωση που ειχα με aliexpress εξηγησα οτι ηταν ασυμφορο να το επιστρεψω λογω κοστους και μου εγινε μερικη αποζημιωση
kallonos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όταν έρχεται δέμα πάντα βίντεο στο άνοιγμα. Πιστεύω η τελευταία επιλογή είναι paypal. Ανοίγεις dispute και ελπίζεις να σε δικαιώσει. Αν εχεις φωτο βίντεο τα περνάς εκεί. Εμένα μου είχαν στείλει λάθος αντικείμενο έγινε full refund και δεν έστειλα τίποτα πίσω. Δικό τους λάθος ήταν. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από kallonos 1
bill2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα Τα πλαστικά τα πλήρωσα με paypal τους έστειλα μήνυμα ότι έχει μεγάλο κόστος και μια φωτογραφία από τη tnt με τα κόστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα