xjps Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Επ´ αφορμή την δίκη μου εμπειρία, κάνω μια προσπάθεια να βοηθήσω κι άλλους. Η κόρη μου πέρασε στο ΕΚΠΑ Αθήνας, εμείς μένουμε επαρχία, και ξεκινήσαμε την επίπλωση για το φοιτητικό σπίτι. Πολλά τα e-shop με διάθεση προϊόντων φοιτητικών πακέτων. Εγώ αγόρασα από μία «εταιρία» του Διαδικτύου από το Skroutz.gr, με επωνυμία PapandreouHome, με έδρα την Αγ. Βαρβάρα. Σημειώστε πως ο εν λόγο, ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.... Τελικά η επιχείρηση αποδείχθηκε μαϊμού. Πάρα πολλές, πλέον, οι καταγγελίες, σε σημείο που το skroutz.gr, αργά πια, κατέβασε τον συγκεκριμένο έμπορο. Στο σημείο αυτό θέλω να ξέρετε πως το παιδί, όλο αυτό το διάστημα, κοιμόταν σε στρώμα θαλάσσης, στο πάτωμα. Σημειωτέων πως η διάθεση των προϊόντων ήταν άμεση, εντός 3-5 εργασίμων ημερών. Οι αλήτες αυτοί, σήμερα, έχουν κλείσει τα τηλέφωνά τους, και σαφώς θα έχουν εξαφανιστεί. Προσοχή, λοιπόν, μεγάλη από που αγοράζουμε τι. Ζημία μου σήμερα 320€, συν το κόστος νέας αγοράς από κάποιο αναγνωρισμένο site, έστω και αν είναι ακριβότερα έως και 30%, από άλλες μαϊμούδες. Κάθε διαθέσιμο στοιχείο που έχω, στην διάθεσή σας Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από xjps
verylife78 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 να ρωτησω κατι, με κινδυνο παρεξηγησης... Οταν αγοραζετε, μαλλον οταν επιλεγετε ενα καταστημα, για να αγορασετε κατι πιο ειναι το κριτηριο επιλογης σας??? Τι κοιτατε δηλαδη? ειδικα οταν προκειται για μεγαλα ποσα οπως πχ τωρα αναφερετε 320% Επισης βρισκετε μια "προσφορα" τι ακριβως σας τραβαει ετσι ωστε να πειτε ...ΝΑΙ βρηκα μια προσφορα αξιζει να παρω απο εκει γιατι .... ΥΓ. καταρχην να σας συγχαρω που επιλεξατε ενα τοπικο καταστημα, ασχετα αν βγηκε απατεωνας... ΥΓ2. δεν ειχατε καποιον στην επαρχια που ζειτε ετσι ωστε να σας εξυπηρετησει με τα προιοντα που αναζητειτε, ειτε μεσω αυτου, ειτε μεσω καποιου που θα ηξερε στην Αθηνα... ευχαριστω για το χρονο σας και συγνωμη αν καπως παρεξηγηθηκατε και το κατανοω γιατι χασατε λεφτα απο τις απατεωνιες των αλλων
marva Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Κατ' αρχάς, πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία της κόρης σας. Πράξατε πολύ σωστά που μας ενημερώσατε, όμως θα πρότεινα να μη μείνετε σ' αυτό, αλλά να καταγγείλετε την απάτη στις αρμόδιες Αρχές και να μηνύσετε τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, καθώς και κάθε υπεύθυνο. Γκούγκλαρα το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα και από τις αξιολογήσεις πληροφορήθηκα ότι όντως υπάρχει το παρεμφερές Papandreou-Shop.gr και ανήκει σε έναν επιπλοποιό, ο οποίος έχει βρει τον μπελά του με τους απατεώνες της Αγίας Βαρβάρας (εγώ προσωπικά από τη συγκεκριμένη περιοχή δεν θα ψώνιζα τίποτε απολύτως) και έχει καταδυσφημιστεί. Πρόκειται, επομένως, για εξελιγμένη απατεωνιά, γιατί βρήκα πολύ εύκολα και το μαϊμού κατάστημα με τα φοιτητικά πακέτα-κράχτες. Κυνηγήστε τους, λοιπόν, ίσως σε συνεννόηση με τον επιπλοποιό ή και άλλους παθόντες και στο μέλλον να προσέχετε πολύ τις υπερβολικά μεγάλες εκπτώσεις. Οι απατεώνες δεν μπορούν πια να εκμεταλλεύονται τους συνωστισμούς για να κλέβουν και "αναβαθμίστηκαν" για να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες. Καλές σπουδές στο παιδί!
kormos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Οι περισσότεροι χωρίς να θέλω να διαφημίσω πάνε στο ΙΚΕΑ, θεωρώ πως και οι πέτρες το ξέρουν.... Αυτό το μπαίνω στο Σκρουτζ πάντως έχει γίνει αμάθεια του στυλ μήπως να πάω από κοντά να δω τι θέλω να ψωνίσω.... Και αν μου κάνει να τα πάρω, χωρίς κλικ κλικ κλικ? μφχ 1
verylife78 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 παντως να σου πω οτι πολλες φορες το ΙΚΕΑ εχει πιο ακριβες τιμες απο ενα μαγαζι με ειδη σπιτιου. εγω στο βλεπω στο δικο μου μαγαζι...με καποια πραγματα βγαινουμε πιο φτηνοι.. απλα την πατας γιατι τα βλεπεις ενα-ενα. Τα καλα τα πραγματα του ειναι ακριβα...τα επιπλα τα περισσοτερα ειναι μοριοσανιδα ή πεπιεσμενο χαρτι, οι κορνιζες το ιδιο...τα φωτιστικα ειναι πλαστικο εκτος απο καποια καλα που στοιχιζουν... Εκει παει το οτι πληρωνεις περνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις