Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πιθανον άνοιξα κάποιο σπαμ μειλ και έχω κολλήσει ένα ιό. Πιο συγκεκριμένα μου στέλνει διάφορα μηνύματα να ενεργοποιήσω την paypal μέσα από δικό τους λινκ παγίδα και έχει σαν υπογραφή ότι είναι είτε από την Amazon την Apple την Microsoft xbox και άλλα τέτοια δημοφιλή και κάθε φορά από διαφορετική χώρα. Έστειλα ήδη στη PayPal και μου απάντησαν είναι ύποπτο να το προωθήσω στο αρμόδιο τμήμα κατι τό οποίο έκανα και μου επιβεβαίωσαν περί απάτης. Έκανα ban τα mail να πηγαίνουν απευθείας στα διεγραμμενα και ότι είναι σπαμ αλλά κατι αλλάζουν και τα ξανά αποστέλλουν στα εισερχόμενα.

Τι να κάνω να σταματήσει?? Υπάρχει εφαρμογή?? 

Υγ Το anti-virus δεν μου το βρίσκει. Ισως γιατί είναι κομπλαρισμενος στο mail και όχι στον υπολογιστή 

Δημοσ.

Nai hotmail/outlook είναι το βασικό μου μάλιστα. Αυτό το σπαμ είναι απλά οδηγεί σε σελίδα καμουφλαρισμενη που προσπαθεί να αντιγράψει τους πειπαλ κωδικούς μου. Μάλιστα και το μπανερ τους είναι όμοιο με του κανονικού PayPal. Και παρόλο που τα μπαναρα τόσες φορές τα ξαναστελνουν κάπως 

Δημοσ.

Το πρόβλημα που περιγράφεις είναι πολύ σύνηθες. Απλά διαγράψεις το email και δεν ασχολείσαι άλλο. Δεν έχεις κολλήσει ιό όπως αναφέρθηκε. Καλού κακού βέβαια, κάνε ένα scan το pc σου. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Το πρόβλημα που περιγράφεις είναι πολύ σύνηθες. Απλά διαγράψεις το email και δεν ασχολείσαι άλλο. Δεν έχεις κολλήσει ιό όπως αναφέρθηκε. Καλού κακού βέβαια, κάνε ένα scan το pc σου. 

δεν γινεται αυτο ρε μαν ειναι το βασικο μου email,scan εκανα και με to es kai με to bitdefender τπτ δεν βγαζει

12 ώρες πριν, Silverage είπε

Δεν είναι ιός απλά έχεις μπει σε λίστα και σου ατέλνουν spam.

αυτο ειναι ναι,πως βγαινω απο αυτο?τα εχω κατηγοριοποιησει σαν σπαμ/υποπτα και να πανε απευθειας στα διεγραμμενα αλλα ξαναερχονται στα εισερχομενα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, di maria kun είπε

αυτο ειναι ναι,πως βγαινω απο αυτο?τα εχω κατηγοριοποιησει σαν σπαμ/υποπτα και να πανε απευθειας στα διεγραμμενα αλλα ξαναερχονται στα εισερχομενα

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα βάζεις κατηγορία spam και κάποια στιγμή θα σταματήσουν να έρχονται αφού δουν ότι δεν απαντάς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, di maria kun είπε

δεν γινεται αυτο ρε μαν ειναι το βασικο μου email,scan εκανα και με to es kai με to bitdefender τπτ δεν βγαζει

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Το προβλημα που σου έρχονται αυτά τα email δεν βρίσκεται σε εσένα αλλά σε άλλον υπολογιστή/server. Τα άσχετα email απλά αγνόησε τα, έχει μπει το email σου σε κάποια spam list. Εμενα το Gmail τα εντοπίζει όλα αυτά και τα βάζει κατευθείαν στα ανεπιθύμητα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...