Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Αντιμετωπίζω το εξής θέμα. Στα online games το ping μου είναι σταθερά γύρω στο 80. Έχω  ένα tp link από αυτά που μπαίνουν στην πρίζα και βγαίνει καλώδιο Ethernet το οποίο συνδέω στον υπολογιστή . Όταν δεν βάζω το tp link και συνδέω τον υπολογιστή με καλώδιο απευθείας στο ρουτερ έχω ελάχιστα λιγότερο πινκ (γύρω στο 70) δηλαδή και πάλι υψηλό. Έχω 100αρα ΟΤΕ και το καφαο είναι έξω από την πολυκατοικία σε περίπτωση που έχει σημασία . Υπάρχει τρόπος να ρίξω το πινκ; Αν αγοράσω άλλο ρουτερ και όχι το κλασικό ο μ έδωσε ο ΟΤΕ θα δω διαφορά ; 
 Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε

Καλημέρα. Αντιμετωπίζω το εξής θέμα. Στα online games το ping μου είναι σταθερά γύρω στο 80. Έχω  ένα tp link από αυτά που μπαίνουν στην πρίζα και βγαίνει καλώδιο Ethernet το οποίο συνδέω στον υπολογιστή . Όταν δεν βάζω το tp link και συνδέω τον υπολογιστή με καλώδιο απευθείας στο ρουτερ έχω ελάχιστα λιγότερο πινκ (γύρω στο 70) δηλαδή και πάλι υψηλό. Έχω 100αρα ΟΤΕ και το καφαο είναι έξω από την πολυκατοικία σε περίπτωση που έχει σημασία . Υπάρχει τρόπος να ρίξω το πινκ; Αν αγοράσω άλλο ρουτερ και όχι το κλασικό ο μ έδωσε ο ΟΤΕ θα δω διαφορά ; 
 Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Σε Speed test ποσο σου βγαζει ? 

Δημοσ.

Δεν το ενεργοποιείς εσύ, αλλά ο πάροχος. Με 9 που λες είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη fast path ή έστω κάποιο ελαφρύ interleave. Άρα πως και να 'χει, δεν είναι εκεί το πρόβλημα, οπότε και η αλλαγή του δεν θα σε βοηθήσει.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Δεν το ενεργοποιείς εσύ, αλλά ο πάροχος. Με 9 που λες είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη fast path ή έστω κάποιο ελαφρύ interleave. Άρα πως και να 'χει, δεν είναι εκεί το πρόβλημα, οπότε και η αλλαγή του δεν θα σε βοηθήσει.

Όποτε υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το speedtest σου δείχνει 9, είναι πολύ καλά. Αν στα παιχνίδια έχεις υψηλό latency, φταίει ο server που έχεις κάνει join.

Αλλά και 70 καλά είναι. Εγώ έπαιζα με 140 και ήμουν οκ.

Επεξ/σία από zx1234r
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...