likoyrgos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα. Όπως λέει και η επικεφαλίδα από πέσιμο έσπασε η οθόνη επάνω δεξιά. Ο φορητός λειτουργεί κανονικά αλλά δεν... Έψαξα στο amazon.de αλλά δεν βρήκα ανταλλακτικά ίσως επειδή είναι σχετικά σαν μοντέλο καινούργιο. Από την άλλη και να έβρισκα δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να την αντικαταστήσω. Πριν καταφύγω στην αντιπροσωπεία (φαντάζομαι θα είναι ακριβή) , ξέρετε κάποιο κατάστημα που να κάνει τέτοια αντικατάσταση στην Αθήνα? Ευχαριστώ! (Όποτε μπορέσω θα ποστάρω και φώτο)
andreas1gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, likoyrgos είπε Καλημέρα. Όπως λέει και η επικεφαλίδα από πέσιμο έσπασε η οθόνη επάνω δεξιά. Ο φορητός λειτουργεί κανονικά αλλά δεν... Έψαξα στο amazon.de αλλά δεν βρήκα ανταλλακτικά ίσως επειδή είναι σχετικά σαν μοντέλο καινούργιο. Από την άλλη και να έβρισκα δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να την αντικαταστήσω. Πριν καταφύγω στην αντιπροσωπεία (φαντάζομαι θα είναι ακριβή) , ξέρετε κάποιο κατάστημα που να κάνει τέτοια αντικατάσταση στην Αθήνα? Ευχαριστώ! (Όποτε μπορέσω θα ποστάρω και φώτο) Αουτσ.... Οθόνη 2Κ 3:2 ιμιτασιον;;;; λίγο δύσκολο...
likoyrgos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Αυτό το είπα και εγώ πολλές φορές. Παραθέτω και μια εικόνα. 1
andreas1gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Αντε και βρήκες μια ιμιτασιον... Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι 2Κ... Σε καμία περίπτωση δεν θα έχει αυτή την ποιότητα... Αλλά αν πας στην αντιπροσωπεία σίγουρα θα σε ξυρίσει κόντρα και μάλιστα χωρίς αφρό... Μήπως να το αφήσεις έτσι;;;; Αλλά και πάλι σπαστικό είναι να βλέπεις το χτύπημα συνέχεια...
madike7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.itsys.gr/otoni-laptop-screen-display-for-huawei-matebook-x-p130zdz-ef1-cmn8201-2160x1440-275x183mm-13-3-inch-kod-1-scr0110-html Ψάξε το μοντέλο του πανελ, μπας και το βρεις πουθενα φθηνα απο εξωτερικο. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από madike7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα