Pcgamer999 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Χρειάζομαι την βοήθεια σας σε κάτι που παρατήρησα στο gmail μου.τυχαια ανακαλύψα ότι καποιος συνδεθηκε με μια συσκευή που δεν είναι δικιά μου, προφανώς άλλαξα κωδικούς κτλπ αλλά μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να βρω ποιος το έκανε;
kormos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Pcgamer999 είπε Χρειάζομαι την βοήθεια σας σε κάτι που παρατήρησα στο gmail μου.τυχαια ανακαλύψα ότι καποιος συνδεθηκε με μια συσκευή που δεν είναι δικιά μου, προφανώς άλλαξα κωδικούς κτλπ αλλά μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να βρω ποιος το έκανε; Αφού άλλαξες κωδικό δεν έχει νόημα πλέον να ασχοληθείς.... *αν κρύβεται πίσω από VPN θα φας χρόνο χωρίς λόγο! μφχ 1
apostolos22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Ίσως να πρέπει να σκεφτείς και το two factor authentication για μεγαλύτερη ασφάλεια στο μέλλον
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Pcgamer999 είπε Χρειάζομαι την βοήθεια σας σε κάτι που παρατήρησα στο gmail μου.τυχαια ανακαλύψα ότι καποιος συνδεθηκε με μια συσκευή που δεν είναι δικιά μου, προφανώς άλλαξα κωδικούς κτλπ αλλά μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να βρω ποιος το έκανε; Δεν σου λεει απο που συνδέθηκε,ip και τρόπο;
NikosKallithea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Tο πιθανοτερο βεβαια ειναι να κανεις λαθος και η συσκευη να ειναι δικια σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα