TechSense Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Κοιτάζω για αγορά λάπτοπ για λογαριασμό φίλου και στον κωτσόβολο δίνει 70.000 πόντους alpha bank με την αγορά ενός συγκεκριμένου μοντέλου που με ενδιαφέρει. Η ερώτηση μου καθώς δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτά, είναι αν μπορώ να εξαργυρώσω τους πόντους αυτούς σε μετρητά, δηλαδή να αγοράσω το λάπτοπ φθηνότερα; Επίσης, με μικρά γράμματα αναγράφει ότι "Οι επιπλέον πόντοι θα αποδοθούν στις 15.01.2021".
vagstef Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, geiasass είπε Κοιτάζω για αγορά λάπτοπ για λογαριασμό φίλου και στον κωτσόβολο δίνει 70.000 πόντους alpha bank με την αγορά ενός συγκεκριμένου μοντέλου που με ενδιαφέρει. Η ερώτηση μου καθώς δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτά, είναι αν μπορώ να εξαργυρώσω τους πόντους αυτούς σε μετρητά, δηλαδή να αγοράσω το λάπτοπ φθηνότερα; Επίσης, με μικρά γράμματα αναγράφει ότι "Οι επιπλέον πόντοι θα αποδοθούν στις 15.01.2021". Κάθε φορά που πας να αγοράσεις κάτι από ηλεκτρονικό κατάστημα που συνεργάζεται με το πρόγραμμα Bonus της Alpha κατά την πληρωμή σου εμφανίζει πόσους πόντους έχεις και αν θες να εξαργυρώσεις, όσους θες. πχ στον Κωστόβολο. Αυτό γίνεται και σε φυσικά καταστήματα που συνεργάζονται, κατά την πληρωμή σε ρωτάει το ίδιο. Αν σου λέει ότι θα πάρεις 70.000 πόντους με την αγορά μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις από την επόμενη αγορά, διότι οι πόντοι πιστώνονται μετά την αγορά. Αυτό σημαίνει αυτό που γράφει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα