Jordan95 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Γεια χαρα σε ολους! Εχω δυο αποριες για τις διαφημισεις Google. Πριν απο περιπου δυο εβδομαδες εκανα μια καμπανια Google δοκιμαστικα, για ορισμενες λεξεις κλειδια. 1) Το ποσο ηταν στα 200€, και πριν την κανω η Google ελεγε οτι με αυτο το ποσο θα παρω απο τις διαφημισεις 500-850 κλικ. Αρα στην περιπτωση που θα παρω 500 κλικ, ισχυει οτι 1 κλικ = 0.4€, σωστα; Το θεμα ειναι οτι οταν συνδεομαι στο ads.google.com, βλεπω οτι εχω παρει σε 2 εβδομαδες 110 κλικ, και δαπανηθηκαν 60€. Αρα 1 κλικ = 0.55€. Τι δεν καταλαβα καλα; Πώς εξηγειται αυτη η διαφορα στην τιμη ανα κλικ; 2) Η "δομη" ή η "μορφη" της διαφημισης, οπως φαινεται στα αποτελεσματα αναζητησης της Google, μπορει να καθοριστει με καποιο τροπο; Για παραδειγμα, βλεπω συνεχεια τη δικη μου διαφημιση οπως στην πρωτη εικονα που επισυναπτω, στο κοκκινο πλαισιο (εχω σβησει ονοματα, κειμενα κλπ). Βασικα, αυτο που θα ηθελα μαλλον θα ειναι να τη βλεπω οπως στη δευτερη εικονα, δηλαδη θα ηθελα με καποιο τροπο να εισαγω κατω απο την περιγραφη καποιες σελιδες, π.χ. Υπηρεσιες, Υπηρεσια1, Υπηρεσια2, Υπηρεσια3. Ευχαριστω!
T0m Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Για το 1) Τι είδους bidding έβαλες? Αυτά που σου λέει σαν νούμερα η Google είναι approx. Για παράδειγμα αν 10 άτομα ψάχνουν την λέξη insomnia και το κόστος της λέξης είναι 1€ (γιατί κάποιος έχει βάλει ότι θέλει να πληρώνει τόσο) και εσύ έχεις βάλει 0,5€ θα εμφανιστείς μόνο όταν του τελειώσει το daily budget ή τις ώρες που έχει βάλει ο άλλος να μην εμφανίζεται. Δεν είναι guarantee ότι εφόσον έβαλες 100€ θα τα φάει όλα. Αν υπάρχουν άλλοι που πληρώνουν πιο πολλά θα εμφανίζονται αυτοί. Δεν ξέρω αν σου βγάλει νόημα. Για το 2) Αν διαβάσεις το ? δίπλα στο headline σου λέει το παρακάτω. Βέβαια το πρώτο παράδειγμα με το τηλέφωνο για headline που δείχνεις δεν το έχω ξαναδει. Πρέπει να κοιτάξεις τι έχεις βάλει στα πεδία σαν headlines etc. Your headlines and other parts of your ad (including extensions) may show in different configurations based on the device that a potential customer is using, or when Google Ads predicts that it may improve your performance. όσον αφορά τις επιπλέον υπηρεσίες θα πάς όπως σου δείχνω στην εικόνα στα extensions. (αν δεν το γνωρίζεις καθόλου καλό είναι να δεις κανα 2 βιντεάκια που θα σε καθοδηγήσουν). Επίσης δεν γνωρίζω αν το έκανες έτσι αλλά το τηλέφωνο το βάζεις όπως φαίνεται στην άλλη φωτογραφία στο call extension. 3) Αν θέλεις να το κάνεις μόνος αυτό γιατί είναι καλό εργαλείο και οντως φέρνει πωλήσεις/conversions (ανάλογα με τον στόχο που έχεις θέσει), καλό είναι να κάνεις τουλάχιστον το training που έχει η ίδια η google ή γενικότερα βιντεάκια στο youtube που έχει άπειρα. p.s. έχω κάποιο θέμα και δεν μπορώ να ανεβάσω τα print screen :S Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από T0m
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα