spyrosmak99 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα,γνωρίζει κάποιος εαν το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα σου στερεί την δυνατότητα να μπείς στο ταμείο ανεργίας του οαεδ; Δουλεύοντας πέρυσι το καλοκαίρι σεζόν μπήκα κανονικά ταμείο ανεργίας για 3 μήνες. Φέτος ήμουν σε αναστολή και μαζί με τα χρήματα που έπαιρνα μας έβαζαν και ένσημα. Έτσι, δικαιούμαι να μπώ και φέτος στο ταμείο ανεργίας του ΟΑΕΔ. Όμως, φετος πήρα πρώτη φορά το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα. Για να εγγραφείς στο οαεδ υποτίθεται ότι πρέπει να μην είσαι φοιτητής. Γνωρίζει ,λοιπόν, κάποιος αν για αυτόν τον λόγο χάσω το δικαίωμα ένταξης μου στο ταμείο για αυτόν τον λόγο;
kormos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, spyrosmak99 είπε Καλημέρα,γνωρίζει κάποιος εαν το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα σου στερεί την δυνατότητα να μπείς στο ταμείο ανεργίας του οαεδ; Δουλεύοντας πέρυσι το καλοκαίρι σεζόν μπήκα κανονικά ταμείο ανεργίας για 3 μήνες. Φέτος ήμουν σε αναστολή και μαζί με τα χρήματα που έπαιρνα μας έβαζαν και ένσημα. Έτσι, δικαιούμαι να μπώ και φέτος στο ταμείο ανεργίας του ΟΑΕΔ. Όμως, φετος πήρα πρώτη φορά το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα. Για να εγγραφείς στο οαεδ υποτίθεται ότι πρέπει να μην είσαι φοιτητής. Γνωρίζει ,λοιπόν, κάποιος αν για αυτόν τον λόγο χάσω το δικαίωμα ένταξης μου στο ταμείο για αυτόν τον λόγο; Ερώτηση ή στο λογιστή σου ή στον ΟΑΕΔ (όπως αναφέρθηκε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα