Lux Aeterna Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα! Θέλω να πάρω ένα πλυντήριο άνω φόρτωσης και είμαι μεταξύ του Brandt BT8602BE και του Eskimo ES 603 TL. Τυχαίνει να έχει κάποιος από εσάς τα συγκεκριμένα πλυντήρια ή άλλο μοντέλο από αυτές τις μάρκες για να μου πει τη γνώμη του για την τεχνική υποστήριξη; Το πλυντήριο θα το έχει η γιαγιά και δεν είναι για μεγάλες ταλαιπωρίες. Ευχαριστώ πολύ.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δεν ξερω για το συγκεκριμενο μοντελο, αλλα το 2000 αγορασα Brandt ανω φορτωσης που ειναι και στεγνωτηριο, ακομα λειτουργει, σε πολη με πολλα αλατα στο νερο, μια φορα αλλαξα την αντλια!!! πραγματικο σκυλι!!!!!
Lux Aeterna Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, arispz είπε Δεν ξερω για το συγκεκριμενο μοντελο, αλλα το 2000 αγορασα Brandt ανω φορτωσης που ειναι και στεγνωτηριο, ακομα λειτουργει, σε πολη με πολλα αλατα στο νερο, μια φορα αλλαξα την αντλια!!! πραγματικο σκυλι!!!!! Προ ολίγου μίλησα με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι εξουσιοδοτημένο service της Brandt και μου είπε μακριά από αυτή τη μάρκα γιατί έχει έλλειψη ανταλλακτικών! Παρότι είμαι εξουσιοδοτημένο service, μου είπε, πήγαινε σε οποιαδήποτε άλλη μάρκα πέρα από Brand. Με θορύβησε! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Lux Aeterna είπε Προ ολίγου μίλησα με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι εξουσιοδοτημένο service της Brandt και μου είπε μακριά από αυτή τη μάρκα γιατί έχει έλλειψη ανταλλακτικών! Παρότι είμαι εξουσιοδοτημένο service, μου είπε, πήγαινε σε οποιαδήποτε άλλη μάρκα πέρα από Brand. Με θορύβησε! Εγω θα το εβλεπα και διαφορετικα, αν δεν χαλαει, φυσικο ειναι να μην υπαρχουν ανταλλακτικα!!!!!!
prototypegr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα. Μια από 24 λεπτά πριν, arispz είπε Δεν ξερω για το συγκεκριμενο μοντελο, αλλα το 2000 αγορασα Brandt ανω φορτωσης που ειναι και στεγνωτηριο, ακομα λειτουργει, σε πολη με πολλα αλατα στο νερο, μια φορα αλλαξα την αντλια!!! πραγματικο σκυλι!!!!! Καλημέρα. Μια από τα ίδια. Αγόρασα το 2001 Brandt πλυντήριο άνω φόρτωσης και μέχρι σήμερα δουλεύει αβίαστα. Και σε εμάς το νερό έχει αρκετά άλατα, οπότε καταλαβαίνεις την καταπόνηση. Μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να αλλάξω κάτι. Απλώς καθαρίζω το φίλτρο αραιά και που, γιατί μαζεύει βρωμιές. 1
giannismamais Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Δεν γνωρίζω κάτι για έλλειψη ανταλλακτικών για τα Brandt. Αλλά ναι, από εμπειρία στο χώρο της επισκευής αυτών θα σου πρότεινα να κατευθυνθείς προς το Brandt BT8602BE. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από giannismamais 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Έκανα μια γύρα στο skroutz για να δω αυτά τα πλυντήρια μάρκας Brandt και κριτικές, δεν θα τα προτιμούσα, οι κριτικές είναι απογοητευτικες.
Lux Aeterna Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Έκανα μια γύρα στο skroutz για να δω αυτά τα πλυντήρια μάρκας Brandt και κριτικές, δεν θα τα προτιμούσα, οι κριτικές είναι απογοητευτικες. Όντως το είδα και εγώ και με ανησύχησε. Στο Brandt κατέληξα με κριτήριο την πτώση της τιμής. Ο Θεός βοηθός! Ξέρετε πουθενά να παίρνουν τις ηλεκτρικές συσκευές για ανακύκλωση με χρηματικό αντάλλαγμα; Είχα δει στο google αλλά δεν το βρίσκω και δεν το βρίσκω ούτε στο ιστορικό μου!
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε Όντως το είδα και εγώ και με ανησύχησε. Στο Brandt κατέληξα με κριτήριο την πτώση της τιμής. Ο Θεός βοηθός! Ξέρετε πουθενά να παίρνουν τις ηλεκτρικές συσκευές για ανακύκλωση με χρηματικό αντάλλαγμα; Είχα δει στο google αλλά δεν το βρίσκω και δεν το βρίσκω ούτε στο ιστορικό μου! Ψάξε για ανακυκλωση μετάλλου κάτι θα σου βγάλει, αυτοί παραλαμβανουν και μεταλλικές συσκευές. 1
SakafliaC Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των άνω φόρτωσης πλυντηρίων? Αν δεν έχεις χώρο πχ για ν ανοίξει η πόρτα προς τα μπροστά, αλλιώς δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Από περιέργεια ρωτάω..
Lux Aeterna Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, SakafliaC είπε Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των άνω φόρτωσης πλυντηρίων? Αν δεν έχεις χώρο πχ για ν ανοίξει η πόρτα προς τα μπροστά, αλλιώς δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Από περιέργεια ρωτάω.. Ο χώρος από τη μία και ότι δεν χρειάζεται να σκύψεις ιδιαίτερα αν είσαι ηλικιωμένος ή έχεις θέματα με τη μέση σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα