therock Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Θελω να αρχισω μα συγχρονιζω τις φωτο του Κινητου στο Google Photos, αλλα τι ασφαλεια εχει αυτη η υπηρεσια Δεν εχω τιποτα ιδιαιτερο, απλα ειναι προσωπικες στιγμες με φιλους οικογενεια σελφις κτλ οπως ολοι Αλλα για τον οποιοδηποτε λογω καλο ειναι να μην υπαρχοτν leaks και να καταληγουν στο διαδικτυο η να τις βλεπουν υπαλληλοι τις Google Αν δεν υπαρχει καποιο ουσιαστικο προβλημα θα με βολευε να τις ανεβαζω εκει
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Εκτός και αν είσαι κάποιος διάσημος δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. ποιος να ασχοληθεί με εμάς φίλε μου.
zx1234r Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Αν ήταν οι ίδιοι οι υπάλληλοι της google να είχαν πρόσβαση στις φώτος μας, θα το είχε κλείσει το μαγαζί της η google. Υπάρχουν πάρα πολλά πρωτόκολλα, μηχανισμοί και διαδικασίες ώστε η google και η κάθε εταιρία να μην έχει φυσική πρόσβαση στα αρχεία σου. Εκεί που υπάρχει συνήθως κίνδυνος είναι στον ίδιο το χρήστη, που απο απροσεξία δεν παίρνει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.
therock Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Σιγουρα "πουθεναδες" ειμαστε με το συμπαθειο, δε προκειται κανεις στοχευμενα να πει κατσε να πιασω αυτον να δω τι κρυβει, αλλα και παλι γιατι να σκασει καναν μεγαλο dump, και να βγουν στην φορα προσωπικες φωτογραφιες. Στην τελικη μπορει να παιξει και καμμια υποκλοπη ταυτοτητας η το οτιδηποτε. Εδω εχω ακουσει γνωστους, να τους τραβανε φωτο απο Facebok Και να ανοιγουν ψευτικα αντιστοιχα προφιλ, δε ξερω τι κινητρα εχει το καθε τρολλ, αλλα τεσπα google εχει μεγαλη δυναμη και θελω να πιστευω οτι εχει λαβει τα μετρα της
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Makatsoras είπε ποιος να ασχοληθεί με εμάς φίλε μου. Cambridge Analytica + μερικές χιλιάδες ακόμα διαφημιστικές/στατιστικές 3 ώρες πριν, therock είπε Θελω να αρχισω μα συγχρονιζω τις φωτο του Κινητου στο Google Photos, αλλα τι ασφαλεια εχει αυτη η υπηρεσια Δεν εχω τιποτα ιδιαιτερο, απλα ειναι προσωπικες στιγμες με φιλους οικογενεια σελφις κτλ οπως ολοι Αλλα για τον οποιοδηποτε λογω καλο ειναι να μην υπαρχοτν leaks και να καταληγουν στο διαδικτυο η να τις βλεπουν υπαλληλοι τις Google Αν δεν υπαρχει καποιο ουσιαστικο προβλημα θα με βολευε να τις ανεβαζω εκει Αν δεν σε ενδιαφέρει το cloud και θες να αποθηκεύονται τοπικά στην συσκευή σου , έχοντας το κεφάλι σου ήσυχο οτι δεν σου "βουτάει" η google τις φωτογραφίες σου, μπορείς να βάλεις το Simple Contacts https://f-droid.org/en/packages/com.simplemobiletools.contacts.pro/ Το μοναδικό πρόγραμμα για επαφές που ΔΕΝ συνδέεται καν στο ιντερνετ και δεν περιεχει κανένα απολύτως tracker. Γενικά η σειρά Simple που βρίσκεται στο F-Droid είναι οτι καλύτερο. Προσωπικά με έχει βολέψει απίστευτα και δεν μπορώ πλέον με τα προ-εγκαταστημένα σκουπίδια των εταιρειών, τα βρίσκω περίπλοκα και παράλογα σε μερικές λειτουργίες.
therock Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δε καταλαβα τι μπορει να κανει το simple contacrs για μενα? Το google photos το θελω για να εχω προσβαση στις φωτογραφιες απο παντου και χωρις να πιανω χωρο τοπικα στη συσκευη. Αυρο που προτεινεις απο οτι καταλαβαινω ειναι ενα προγραμμα διαχειρισης επαφων
zx1234r Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, therock είπε Δε καταλαβα τι μπορει να κανει το simple contacrs για μενα? Το google photos το θελω για να εχω προσβαση στις φωτογραφιες απο παντου και χωρις να πιανω χωρο τοπικα στη συσκευη. Αυρο που προτεινεις απο οτι καταλαβαινω ειναι ενα προγραμμα διαχειρισης επαφων Εναλλακτικά μπορείς να αγοράσεις ένα nas και να φτιάξεις το δικό σου private cloud.
therock Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Ναι το σκεφτηκα αλλα σιγα μη καταναλωνω πορους δικτυου μου για αυτο. Και οχι οτι το δικο σου δε σπαει. Τεσπα μωρε ενταξει τα ριχνω γκοογκλ τωρα και οτι κατσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα