Προς το περιεχόμενο

Google Photos Privacy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αρχισω μα συγχρονιζω τις φωτο του Κινητου στο Google Photos, αλλα τι ασφαλεια εχει αυτη η υπηρεσια

Δεν εχω τιποτα ιδιαιτερο, απλα ειναι προσωπικες στιγμες με φιλους οικογενεια σελφις κτλ οπως ολοι

Αλλα για τον οποιοδηποτε λογω καλο ειναι να μην υπαρχοτν leaks και να καταληγουν στο διαδικτυο η να τις βλεπουν υπαλληλοι τις Google

Αν δεν υπαρχει καποιο ουσιαστικο προβλημα θα με βολευε να τις ανεβαζω εκει

Δημοσ.

Εκτός και αν είσαι κάποιος διάσημος δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

ποιος να ασχοληθεί με εμάς φίλε μου.

Δημοσ.

Αν ήταν οι ίδιοι οι υπάλληλοι της google να είχαν πρόσβαση στις φώτος μας, θα το είχε κλείσει το μαγαζί της η google. Υπάρχουν πάρα πολλά πρωτόκολλα, μηχανισμοί και διαδικασίες ώστε η google και η κάθε εταιρία να μην έχει φυσική πρόσβαση στα αρχεία σου. Εκεί που υπάρχει συνήθως κίνδυνος είναι στον ίδιο το χρήστη, που απο απροσεξία δεν παίρνει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.

Δημοσ.

Σιγουρα "πουθεναδες" ειμαστε με το συμπαθειο, δε προκειται κανεις στοχευμενα να πει κατσε να πιασω αυτον να δω τι κρυβει, αλλα και παλι γιατι να σκασει καναν μεγαλο dump, και να βγουν στην φορα προσωπικες φωτογραφιες. Στην τελικη μπορει να παιξει και καμμια υποκλοπη ταυτοτητας η το οτιδηποτε. Εδω εχω ακουσει γνωστους, να τους τραβανε φωτο απο Facebok Και να ανοιγουν ψευτικα αντιστοιχα προφιλ, δε ξερω τι κινητρα εχει το καθε τρολλ, αλλα τεσπα google εχει μεγαλη δυναμη και θελω να πιστευω οτι εχει λαβει τα μετρα της

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Makatsoras είπε

ποιος να ασχοληθεί με εμάς φίλε μου.

Cambridge Analytica + μερικές χιλιάδες ακόμα διαφημιστικές/στατιστικές

3 ώρες πριν, therock είπε

Θελω να αρχισω μα συγχρονιζω τις φωτο του Κινητου στο Google Photos, αλλα τι ασφαλεια εχει αυτη η υπηρεσια

Δεν εχω τιποτα ιδιαιτερο, απλα ειναι προσωπικες στιγμες με φιλους οικογενεια σελφις κτλ οπως ολοι

Αλλα για τον οποιοδηποτε λογω καλο ειναι να μην υπαρχοτν leaks και να καταληγουν στο διαδικτυο η να τις βλεπουν υπαλληλοι τις Google

Αν δεν υπαρχει καποιο ουσιαστικο προβλημα θα με βολευε να τις ανεβαζω εκει

Αν δεν σε ενδιαφέρει το cloud και θες να αποθηκεύονται τοπικά στην συσκευή σου , έχοντας το κεφάλι σου ήσυχο οτι δεν σου "βουτάει" η google τις φωτογραφίες σου, μπορείς να βάλεις το Simple Contacts

https://f-droid.org/en/packages/com.simplemobiletools.contacts.pro/

Το μοναδικό πρόγραμμα για επαφές που ΔΕΝ συνδέεται καν στο ιντερνετ και δεν περιεχει κανένα απολύτως tracker. Γενικά η σειρά Simple που βρίσκεται στο F-Droid είναι οτι καλύτερο. Προσωπικά με έχει βολέψει απίστευτα και δεν μπορώ πλέον με τα προ-εγκαταστημένα σκουπίδια των εταιρειών, τα βρίσκω περίπλοκα και παράλογα σε μερικές λειτουργίες.

Δημοσ.

Δε καταλαβα τι μπορει να κανει το simple contacrs για μενα? Το google photos το θελω για να εχω προσβαση στις φωτογραφιες απο παντου και χωρις να πιανω χωρο τοπικα στη συσκευη. Αυρο που προτεινεις απο οτι καταλαβαινω ειναι ενα προγραμμα διαχειρισης επαφων

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, therock είπε

Δε καταλαβα τι μπορει να κανει το simple contacrs για μενα? Το google photos το θελω για να εχω προσβαση στις φωτογραφιες απο παντου και χωρις να πιανω χωρο τοπικα στη συσκευη. Αυρο που προτεινεις απο οτι καταλαβαινω ειναι ενα προγραμμα διαχειρισης επαφων

Εναλλακτικά μπορείς να αγοράσεις ένα nas και να φτιάξεις το δικό σου private cloud. 

Δημοσ.

Ναι το σκεφτηκα αλλα σιγα μη καταναλωνω πορους δικτυου μου για αυτο. Και οχι οτι το δικο σου δε σπαει. Τεσπα μωρε ενταξει τα ριχνω γκοογκλ τωρα και οτι κατσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...