Προς το περιεχόμενο

Iphone 11 vs Note 10+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτοχος iphone XR.

Μεταξύ iphone 11 & Note 10+ ποιό προτείνετε;

Έχω δυνατότητα να πάρω 1 από τα 2 λόγω επιδότησης.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν εισαι σε IOS μενεις σε IOS, οι πειραματισμοι δεν βγαζουν σε καλο (την εχω παθει οταν πηγα απο ios σε android)!!!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Berics είπε

Κάτοχος iphone XR.

Ευχαριστώ!

Από το xr δεν θα δεις καμία διαφορά σχεδόν με το 11 εκτός ίσως από λίγο καλύτερες φωτογραφίες τη νύχτα.

Από την άλλη το note 10 plus έχει πολύ μεγαλύτερη οθόνη και φυσικά android. 

Άρα αν θες να δοκιμάσεις android και δεν σε πειράζει η πολύ μεγάλη οθόνη πας εκεί. Αν είσαι ευχαριστημένος με το iPhone μένεις σε iphone...

Δημοσ.

Το ποσο συχνά αλλάζεις κινητά είναι το κριτήριο. Αν αλλάζεις ανά διετία ή ανα έτος τότε πας σε note 10+. Αν το κρατάς περισσότερο ή σε ενδιαφέρει η μεταπωλητική αξία του προηγούμενου πας σε iPhone 11.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το one ui προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία χρήσης από το iOS, ειδικότερα αν πας σε note σειρά που μπαίνει και ο παράγοντας s pen μέσα . Καλύτερη ή χειρότερη, θέμα γούστου και προτεραιοτήτων. Το ζήτημα είναι αν είσαι διατεθειμένος να πειραματιστείς με πιθανή απώλεια χρημάτων αν τελικά δεν σου κάνει το note και θελήσεις να το πουλήσεις. 

Εγώ σαν Πάρης θα διάλεγα το note 10+. Δεν σημαίνει κάτι αυτό όμως. Απλά είναι δεδομένο ότι αν πας στο note θα δεις κάτι διαφορετικό απ' αυτό που είχες. Αν θα σ' αρέσει, δεν μπορώ να στο εγγυηθώ. Ενώ αν πας στο 11αρι, ουσιαστικά 2 πράγματα θα διαφοροποιηθούν. Night mode και υπερευρυγώνιος.

Επεξ/σία από paris_chav
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 6/11/2020 στις 4:27 ΜΜ, Berics είπε

Κάτοχος iphone XR.

Ευχαριστώ!

Κάτοχος  iPhone και εγώ από το 3 και μετά. Έχω και Android δεύτερες συσκευές λόγω εργασίας.

Αν και έχω συνηθισει πια το Android το οποίο εξελίχθηκε και είναι μια χαρά σήμερα θα έλεγα ότι κάθε φορά μου λείπει το iOS. Παροτι οι συσκευές του είναι κορυφαίες κατά την υποκειμενική μου άποψη δεν μου δίνουν την αίσθηση του iOS.

Μικρό το κακό βέβαια. Ακόμη και οι middle range android συσκευες ειναι πια πολύ καλές σε όλα. Σίγουρα θα σε ξενίσει και θα σε χαλάσει στην αρχή αλλά μια συνήθεια είναι όλα.

Εάν θα πηγαινα σε Samsung θα πηγαινα μόνο για το πενάκι που για την δική μου χρήση είναι πολύ βολικό.

Βέβαια οι διαστάσεις είναι ένα θέμα. Προσωπικα το Note 10+ το θεωρώ μεγαλο για εμένα. Θα προτιμούσα το Note 10 που είναι πιο όμορφο και βολικό στο χέρι μου και μου αρέσουν και οι αναλογίες του. Και το 11 δεν μου αρέσει το κράτημα του αλλά είναι πιο μαζεμένο από το Note 10+.

Κάμερες κλπ μια χαρά είναι σήμερα ακόμη και σε κινητά των 200€. Snapshots βγαζουμε άλλωστε με το κινητό. Για σοβαρές φωτογραφίες έχω φωτογραφικές μηχανές.

Όλα είναι υποκειμενικά.

Βασικά ένα iPhone 12mini είναι πιο κοντά σε ότι θέλω εγώ.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω κάθε 1,5 χρόνο επιδότηση και λέω να το εκμεταλλεύομαι κάθε φορά.

Απλά:

1. Το iphone το πουλάς περισσότερο μετά από Χ χρόνια.

2. Το Android θα δώσει περισσότερες ελευθερίες εκεί που πραγματικά το έχω χρειαστεί πολλές φορές.

3. Έχω 8.000 φωτογραφίες και 700 βίντεο στο icloud...... τί κάνω αν πάω σε google drive?

4.Αν πάω στο Note 10+ θα μπορέσω να το πουλήσω σε καλή τιμή μετά από 1,5 χρόνο; Το XR μου το παίρνουν τώρα 350 ευρώ (+300 η επιδότηση).......

5. Θέλω πολύ καλή φωτογραφική γενικά στο κινητό.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως με ψήνει πολύ η αλλαγή για το note.

Αν δεν πάει καλά σε 1,5 χρόνο θα ξοδευτώ λίγο περισσότερο.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...