skiabox Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να αλλάξει η default τοποθεσία που αποφασίζει αυτό ότι είσαι; Είμαι Λάρισα και αυτό αποφάσισε ότι είμαι σε ένα χωριό στην Πελοπόννησο. Τι φάση;
verylife78 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 περνει info απο την ip που σου δινει ο provider σου... φανταζομαι οτι δεν εχεις OTE...γιατι εγω πχ με forthnet εχω κανει τον γυρο της Ελλαδας...απο νησια μεχρι κατι χωρια που ουτε ξερω που ειναι 1
skiabox Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, verylife78 είπε περνει info απο την ip που σου δινει ο provider σου... φανταζομαι οτι δεν εχεις OTE...γιατι εγω πχ με forthnet εχω κανει τον γυρο της Ελλαδας...απο νησια μεχρι κατι χωρια που ουτε ξερω που ειναι Cosmote είμαι. Και πάλι δεν δικαιολογείται να παίρνει ip από τόσο μακριά.
DanielRGr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Στις 8/11/2020 στις 11:17 ΠΜ, skiabox είπε Cosmote είμαι. Και πάλι δεν δικαιολογείται να παίρνει ip από τόσο μακριά. Η IP δεν εχει συγκεκριμενο μερος/περιοχη κτλπ, ειναι διαθεσιμα ελευθερες "κατα γενικο κανονα". Οσο για το marketplace, αν παητσεις πανω στη τοποθεσια που σου δειχνει, σου δινει την επιλογη να την αλλαξεις
skiabox Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, DanielRGr είπε Η IP δεν εχει συγκεκριμενο μερος/περιοχη κτλπ, ειναι διαθεσιμα ελευθερες "κατα γενικο κανονα". Οσο για το marketplace, αν παητσεις πανω στη τοποθεσια που σου δειχνει, σου δινει την επιλογη να την αλλαξεις Δηλαδή εσύ μπόρεσες να αλλάξεις την τοποθεσία; Εγώ δεν μπόρεσα πάντως. Μόνο view μπορείς να κάνεις σε αυτόν τον χάρτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα