Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, FilBeats είπε

Νομίζω πιο πολύ αυτό έχει να κανει με crush και με κοπέλες που θες να τις έχεις και δεν μπορεις , το θέμα είναι ότι εγω την είχα στην ζωή μου δεν ηταν κάποιο crush η κολλημα από παλιά ..

Είναι αυτό που λέμε "she's the ONE". One-ίτηδα λοιπόν, όπως η οποιαδήποτε "ασθένεια". Ίσα ίσα που όταν κάποτε την είχες, είναι ακόμα πιο έντονο το αίσθημα. 

Εγώ θα πω ακόμα κάτι και θα αποσυρθώ, και κράτα το στο μυαλό σου, όσο τέλοσπάντων μπορείς να κρατήσεις τώρα. 

Ποτέ μα ΠΟΤΕ η επιστροφή δεν είναι αυτό που προσδοκάς και περιμένεις. Όταν έχεις διαταρράξει την εμπιστοσύνη του άλλου, ακόμα και επειδή της είπες (λέμε τώρα) ότι είσαι στο φροντιστήριο αλλά τελικά ήσουν στο ΟΑΚΑ Πάο-Οσφπ ευρωλίγκα, δεν υπάρχει καμία επιστροφή. Μα καμία. Γιατί πολύ απλά το μυαλό πλέον κάνει default στην έλλειψη εμπιστοσύνης. Είναι αυτό που λέμε "δεν μου περνούσε ποτέ απτο μυαλό ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο". Ε, σκέψου το απ'την ανάποδη, ΠΑΝΤΑ θα της περνάει απτο μυαλό οτι θα μπορούσες να κάνεις κάτι τέτοιο. Και κάτι τέτοιο, και κάτι άλλο, και κάτι απ'το παράλλο. 

Μην προσπαθείς να αναστήσεις τον πεθαμένο. Ότι είχες, ή νόμιζες ότι είχες, έληξε στην πρώτη μαλακία που παίχτηκε.

Το υπόλοιπο διάστημα της πρώτης επιστροφής ήταν απλά στον αυτόματο από κεκτημένη ταχύτητα, είτε εσύ το έληξες είτε θα έληγε μόνο του όταν έβρισκε μόνη της το σθένος να το γειώσει. 

Απ'τη στιγμή που το έληξες μόνος σου, έχεις εν μέρει τη σκέψη ότι έφυγες με ψηλά το κεφάλι, όσο γίνεται τελοσπάντων. Κράτα το εκεί, και μην ξαναστείλεις ούτε στα γεννέθλια της (το εννοώ).

12 λεπτά πριν, FilBeats είπε

23

Φίλε μου no offence αλλά στα 23 μου εγώ δεν θυμάμαι καν πως λεγόταν η κοπέλα που είχα και την είχα φέρει και σπίτι να τη γνωρίσουν οι γονείς μου νομίζοντας και εγώ δεν ξέρω τί σκατά στο μυαλό μου.. ότι και να ήθελες εσύ να "προσφέρεις", θα σε είχε αλλάξει με 7 γκόμενους μες τα επόμενα 3 χρόνια για πλάκα.

'Αστο να πάει να γαμηθεί, τέτοιες ιστορίες στα 23 θα τις θυμάσαι στα 30 που θα σου έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα από τις υποχρεώσεις που θα έχεις, που και εσύ άντε με το ζόρι να θυμάσαι το όνομα. Για το επίθετο κράτα μικρό καλάθι.. 🤣

• Like 7
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, polaki είπε

Είναι αυτό που λέμε "she's the ONE". One-ίτηδα λοιπόν, όπως η οποιαδήποτε "ασθένεια". Ίσα ίσα που όταν κάποτε την είχες, είναι ακόμα πιο έντονο το αίσθημα. 

Εγώ θα πω ακόμα κάτι και θα αποσυρθώ, και κράτα το στο μυαλό σου, όσο τέλοσπάντων μπορείς να κρατήσεις τώρα. 

Ποτέ μα ΠΟΤΕ η επιστροφή δεν είναι αυτό που προσδοκάς και περιμένεις. Όταν έχεις διαταρράξει την εμπιστοσύνη του άλλου, ακόμα και επειδή της είπες (λέμε τώρα) ότι είσαι στο φροντιστήριο αλλά τελικά ήσουν στο ΟΑΚΑ Πάο-Οσφπ ευρωλίγκα, δεν υπάρχει καμία επιστροφή. Μα καμία. Γιατί πολύ απλά το μυαλό πλέον κάνει default στην έλλειψη εμπιστοσύνης. Είναι αυτό που λέμε "δεν μου περνούσε ποτέ απτο μυαλό ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο". Ε, σκέψου το απ'την ανάποδη, ΠΑΝΤΑ θα της περνάει απτο μυαλό οτι θα μπορούσες να κάνεις κάτι τέτοιο. Και κάτι τέτοιο, και κάτι άλλο, και κάτι απ'το παράλλο. 

Μην προσπαθείς να αναστήσεις τον πεθαμένο. Ότι είχες, ή νόμιζες ότι είχες, έληξε στην πρώτη μαλακία που παίχτηκε.

Το υπόλοιπο διάστημα της πρώτης επιστροφής ήταν απλά στον αυτόματο από κεκτημένη ταχύτητα, είτε εσύ το έληξες είτε θα έληγε μόνο του όταν έβρισκε μόνη της το σθένος να το γειώσει. 

Απ'τη στιγμή που το έληξες μόνος σου, έχεις εν μέρει τη σκέψη ότι έφυγες με ψηλά το κεφάλι, όσο γίνεται τελοσπάντων. Κράτα το εκεί, και μην ξαναστείλεις ούτε στα γεννέθλια της (το εννοώ).

Με πονάει παρα πολύ αυτό αλλά θα το προσπαθήσω , αν και ξέρω ότι δεν θα αντέξω γιατί μέχρι και πριν λίγες μέρες π ήρθε να μ αφήσει κάτι της ειπα και μου είπε ότι μαγαπαει και λίγο συναισθηματικά δεθήκαμε από την αγκαλιά ... δεν θελω να πω τι μαλακιες εκανα χθες και ποσο ψυχικά πεθαμένος νιώθω που πιστεύω ότι θα την χάσω για πάντα και ότι δεν θα ξανά έχω ευκαιρια ....

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, FilBeats είπε

Καλησπερα , θα γράψω μια ιστορία που πέρασα μόλις , για μια γυναίκα που στο μυαλο μου είναι η ιδανική και είμαι πιο σίγουρος από ποτε για αυτό που λέω , γιατί απλά το νιώθω ως το κέντρο της ψυχής μου ....

αλλά είναι με άλλον 

Τι να κάνω ; Να την κυνηγήσω και να της δείξω ποσο την αγαπαω η να την αφήσω και να περιμένω να χωρίσει και να δείχνω ότι δεν με ενδιαφέρει αυτό π έχει ; Και μόλις βρω ευκαιρια μπουμ να τις δείξω ότι την θελω όσο τίποτα άλλο ;

Με την συγκεκριμένη κοπέλα έχω περάσει πολλα , ηταν το α και το ω και της έπαιξα μεγάλη πουστια στα μισά της σχέσης ... που ύστερα τα ξανά βρηκαμε και από τότε ορκίστηκα πως θελω να την δω χαρούμενη και το εννοούσα .... μετά από λίγο χωρίσαμε με δίκη μου απόφαση όσο και να πονούσαμε και οι δυο και να κλαίγαμε ,  γτ με την δουλειά την κατάθλιψη που είχα και τα προβλήματα μου δεν μπορούσα ούτε μια βόλτα να της προσφερω και αυτό με πονούσε , δνε ήθελα να την βλέπω δυστυχισμένη επδ εγω είμαι μαλακας 

εχει περάσει 2 μηνες χωρισμού και την θελω όσο τίποτα άλλο πίσω .... θελω να την δω και να την κάνω τρεισευτυχισμένη , δεν μετάνιωσα γ τον χωρισμό , είπαμε πολλα εκείνη την μερα , είπαμε να μην χάσουμε επαφές στο μέλλον γτ αγαπάμε τον άλλον όσο τίποτα άλλο ...

Με πονάει να ξέρω ότι δνε θα έχω ξανά ευκαιρια να της δείξω ποσο πολύ θελω να την κάνω χαρούμενη και να της προσφερω ότι της αξιζει .... 

Πειτε γνώμες και απόψεις ...

Μια μέρα που ήταν νύχτα και έβρεχε χωρίς νερό έτρεχα χωρίς να τρέχω για να έρθω να σε βρω, και σε βρήκα καθισμένη όρθια σε μια μηλιά να μαζεύεις μανταρίνια από μια πορτοκαλιά.

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, FilBeats είπε

πιστεύω στα σημάδια και είναι σίγουρος ότι είναι το τέλειο κομμάτι για την ζωή μου , ποτε δεν πέρασα χάλια μαζί της και με πονάει ακόμα η απουσία της ...

Στα 23 σου δεν υπάρχουν ρε μάγκα σημάδια, τί συζητάμε. Μεγαλώστε λίγο πρώτα, και ας κάνουμε διάλογο μετά. Η ζωή που έχεις στα 23 είναι ΑΛΛΗ ζωή με αυτήν που θα έχεις στα 33. ΕΣΥ ο ίδιος θα είσαι άλλος ΑΝΘΡΩΠΟΣ τελείως. 

Να το συζητάμε αυτό για μία απώλεια (θανάτου) της οικογένειας να πω θα σου αφήσει σημάδι, μίλαμε κάποιον ψυχολόγο για να το μειώσεις. Να συζητάμε για σημάδια και "she's the one στα 23", άστο, παίξε λίγο Fifa ακόμα που μπορείς γιατί μόλις γράψει 30 το κοντέρ δεν θα προλαβαίνεις ούτε το εξώφυλο να δεις ποιόν παίκτη έχει.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, randomas777 είπε

Μια μέρα που ήταν νύχτα και έβρεχε χωρίς νερό έτρεχα χωρίς να τρέχω για να έρθω να σε βρω, και σε βρήκα καθισμένη όρθια σε μια μηλιά να μαζεύεις μανταρίνια από μια πορτοκαλιά.

Συμφωνώ ότι μπορει να σου φαίνεται ότι να ναι ... αλλά για μενα αυτη η κοπέλα με εβγαλε από τα προβλήματα μου ... είναι χαρακτηριστική φυσιογνωμία στην ζωή μου γιατί ούτε οι γονεις μου ούτε οι φίλοι μου καταλάβαιναν ποσο άσχημα είμαι παρά μόνο αυτη , πως μπορώ να αφήσω να χαθεί ενας άνθρωπος που με βοήθησε να παλέψω για να βγω από τα προβλήματα μου τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Το θεμα εδώ βέβαια είναι, ότι πολύς κόσμος συγχεει την κατάθλιψη με την στεναχώρια γενικά, πράγμα που δεν ισχύει τόσο είναι κατι διαφορετικό. Έχω κολλητό με μέτρια κατάθλιψη και φαρμακευτική αγωγή για χρόνια, η ζωή του ούτε 30% είναι με αυτά που έβλεπα, τώρα βελτιώθηκε στο 70-80% με τα φάρμακα, αλλά από ότι λέει ο ψυχίατρος δεν παίζει να του σταματήσει την αγωγή. 

Κατ'αρχήν δε νομίζω να μιλάμε για καταθλιψη με την έννοια αυτή καθ'αυτή, αν και ο ίδιος ξέρει.

Σε γενικές γραμμές ο κόσμος μπαίνει και βγαίνει σε σχέσεις και μου φαίνεται σα να βλέπεις από ψηλά ένα σταυροδρόμι στην Ινδία. Κατά τύχη κινούνται όλοι μέσα στο χάος και στο μπάχαλο. Και οι μεν, και οι δε. Όταν αυτό το χάος υπάρχει από default, εσύ ο ίδιος πρέπει να είσαι ή ακραία προσεκτικός (στις επιλογές σου και στις κινήσεις σου), είτε ακραίος οδοστροτήρας (= ΑΝΙΩΘΟΣ) ώστε και να τρακάρεις (γιατί ΘΑ τρακάρεις) να μην σε σμπαραλιάσει τελείως. 

Άρα είτε υπάρχει μια μεγάλη θλίψη, είτε κατάθλιψη (με την κανονική έννοια), είτε απλά προβλήματα ψυχολογικής φύσης, ούτε προσεκτικός μπορεί να είναι κάποιος και σαφέστατα ούτε οδοστρωτήρας και το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι απλά να ΑΠΕΧΕΙ απ'το άθλημα τελείως γιατί όχι μόνο δεν μπορεί να προσφέρει στον άλλο, αλλά αυτή ακριβώς η αδυναμία του τον κάνει να υποφέρει ακόμα περισσότερο επειδή καταλαβαίνει πολύ καλά το ότι δεν μπορεί να προσφέρει. Ο φίλος μας εδώ πρακτικά αυτομαστιγώνεται (ορατό σε σχεδόν κάθε σχόλιο) ακριβώς για τον λόγο που ανέφερα.

9 λεπτά πριν, FilBeats είπε

αλλά για μενα αυτη η κοπέλα με εβγαλε από τα προβλήματα μου ... 

Φίλε μου, οι γυναίκες δεν είναι για να σε βγάζουν απ'τα προβλήματα. Ούτε εσύ είσαι για να βγάζεις αυτές. Δεν ξέρω πόσο δυνατά μπορώ να το φωνάξω αυτό για να το ακούσεις.

Η σχέση σας ήταν άρρωστη εξ'αρχής, ακριβώς επειδή λες ότι σε έβγαλε απ'τα προβλήματά σου.

ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ πρέπει να βγεις από αυτά. 

Ξέρω ότι θα πέσουν να με φάνε κάποιοι (και ας μην γράψουν σχόλιο), αλλά μάγκες... σκεφτείτε λίγο. Δεν φτιαχτήκαμε για αυτό. Εσύ είσαι ο άντρας, πρώτα κάτσε και GET YOUR SHIT together που λέμε, και μετά ασχολήσου με κανένα γκομενάκι. Άλλο να είσαι ήδη με έναν άνθρωπο και κάτι να του συμβεί και να συμπαρασταθείς και να υποστηρίξεις στα μέτρα του δυνατού. Αλλά το να σε βγάλει μια τύπισσα απ'τα προβλήματα? Ήταν θέμα χρόνου να λακίσει από μόνη της. Απορώ και πώς δεν το έκανε κιόλας. Αλλά οκ όταν λες ότι μέσα στο 2 μηνο βρήκε γκόμενο, άστο να πάει να γαμηθεί. 

Τώρα κάτι αγκαλιές και συναισθηματισμοί κλπ.. ε ας πει και καμια γυναίκα ρε παιδιά εδώ μέσα την άποψή της.. μη βγαίνω εγώ ο κακός της παρέας δεν λέει!

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, polaki είπε

Κατ'αρχήν δε νομίζω να μιλάμε για καταθλιψη με την έννοια αυτή καθ'αυτή, αν και ο ίδιος ξέρει.

Σε γενικές γραμμές ο κόσμος μπαίνει και βγαίνει σε σχέσεις και μου φαίνεται σα να βλέπεις από ψηλά ένα σταυροδρόμι στην Ινδία. Κατά τύχη κινούνται όλοι μέσα στο χάος και στο μπάχαλο. Και οι μεν, και οι δε. Όταν αυτό το χάος υπάρχει από default, εσύ ο ίδιος πρέπει να είσαι ή ακραία προσεκτικός (στις επιλογές σου και στις κινήσεις σου), είτε ακραίος οδοστροτήρας (= ΑΝΙΩΘΟΣ) ώστε και να τρακάρεις (γιατί ΘΑ τρακάρεις) να μην σε σμπαραλιάσει τελείως. 

Άρα είτε υπάρχει μια μεγάλη θλίψη, είτε κατάθλιψη (με την κανονική έννοια), είτε απλά προβλήματα ψυχολογικής φύσης, ούτε προσεκτικός μπορεί να είναι κάποιος και σαφέστατα ούτε οδοστρωτήρας και το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι απλά να ΑΠΕΧΕΙ απ'το άθλημα τελείως γιατί όχι μόνο δεν μπορεί να προσφέρει στον άλλο, αλλά αυτή ακριβώς η αδυναμία του τον κάνει να υποφέρει ακόμα περισσότερο επειδή καταλαβαίνει πολύ καλά το ότι δεν μπορεί να προσφέρει. Ο φίλος μας εδώ πρακτικά αυτομαστιγώνεται (ορατό σε σχεδόν κάθε σχόλιο) ακριβώς για τον λόγο που ανέφερα.

Φίλε μου, οι γυναίκες δεν είναι για να σε βγάζουν απ'τα προβλήματα. Ούτε εσύ είσαι για να βγάζεις αυτές. Δεν ξέρω πόσο δυνατά μπορώ να το φωνάξω αυτό για να το ακούσεις.

Η σχέση σας ήταν άρρωστη εξ'αρχής, ακριβώς επειδή λες ότι σε έβγαλε απ'τα προβλήματά σου.

ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ πρέπει να βγεις από αυτά. 

Ξέρω ότι θα πέσουν να με φάνε κάποιοι (και ας μην γράψουν σχόλιο), αλλά μάγκες... σκεφτείτε λίγο. Δεν φτιαχτήκαμε για αυτό. Εσύ είσαι ο άντρας, πρώτα κάτσε και GET YOUR SHIT together που λέμε, και μετά ασχολήσου με κανένα γκομενάκι. Άλλο να είσαι ήδη με έναν άνθρωπο και κάτι να του συμβεί και να συμπαρασταθείς και να υποστηρίξεις στα μέτρα του δυνατού. Αλλά το να σε βγάλει μια τύπισσα απ'τα προβλήματα? Ήταν θέμα χρόνου να λακίσει από μόνη της. Απορώ και πώς δεν το έκανε κιόλας. Αλλά οκ όταν λες ότι μέσα στο 2 μηνο βρήκε γκόμενο, άστο να πάει να γαμηθεί. 

Τώρα κάτι αγκαλιές και συναισθηματισμοί κλπ.. ε ας πει και καμια γυναίκα ρε παιδιά εδώ μέσα την άποψή της.. μη βγαίνω εγώ ο κακός της παρέας δεν λέει!

Ίσως το διατύπωσα λάθος , προφανώς δεν με εβγαλε από τα προβλήματα μου αυτη , απλά με βοήθησε να βγω μόνος και να το παλέψω , λόγο του επαγγέλματος της το έχει με την βοηθεια , και εμένα προσωπικά πρωτη φορά με αγγίζει και μου δίνει αυτήν την βοηθεια ενας άνθρωπος 

Δημοσ.

1. Λεγοντας καταθλιψη, επαιρνες καποια αγωγη η πιστευεις οτι ειχες καταθλιψη;

2. Χωρισατε 2 φορες αλλα την θελεις παλι, τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν θα χωρισετε παλι; και παλι....και παλι....

3. Μηπως να την αφησεις να κανει την ζωη της; Ειναι με αλλον η κοπελα ρε μεγαλε...

Δημοσ.

Εντομεταξυ εγω περιμένω να βρω κάποιον να μου πει να κυνηγήσω , δηλαδή δεν έχετε ακούσει γ σχεσεις που χτίστηκαν πάνω σε πολύ κλάμα κυνηγητό και συναισθήματα έντονα φορτισμένα ;;;;; Μόνο εγω είμαι ο παράλογος που ζητάω απόψεις περι «κυνηγιού» ;

2 hours ago, vforvaggelis said:

1. Λεγοντας καταθλιψη, επαιρνες καποια αγωγη η πιστευεις οτι ειχες καταθλιψη;

2. Χωρισατε 2 φορες αλλα την θελεις παλι, τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν θα χωρισετε παλι; και παλι....και παλι....

3. Μηπως να την αφησεις να κανει την ζωη της; Ειναι με αλλον η κοπελα ρε μεγαλε...

1) προήλθε από αρρωστοφοβεια που μου προκλήθηκε από ένα δερματικό πρόβλημα π δεν θελω να ανοίξω τώρα μαζί με πολλούς θανάτους εκείνη την περίοδο ανθρώπων μου συγγενών μου , δεν παίρνω ΑΓΩΓΗ γτ φοβάμαι και υπάρχει ελπίδα να το σώσω και να το παλέψω μόνος , ναι έχω παει ψυχολόγο 

2) χωρίσαμε μια φορά , αν το έγραψα λίγο λάθος συγνωμη εγω φταίω , ουσιαστικά είχαμε κανει 1 δλμα 1 μήνα και μετά χωρίσαμε με απόφαση δίκη μου για να την δω χαρούμενη και για να δουλέψω τον εαυτό μου μακρυά της ώστε στο μέλλον να ξανά είμαστε μαζί πιο «σωστα» από μεριασ μου , πιστεύω ότι δεν θα ξανά χωρίζαμε επδ υπάρχουν τόσο έντονα συναισθήματα και από τους δυο , υπάρχει σε όλο υο διάστημα αυτο και τόσο μεγάλη αλλαγή από μεριάς μου που αυτό ήθελα εξαρχής να αποκτήσω και όχι να την «βαράω» με τα προβλήματα μ όπως εκανα 

3) αυτό σκέφτομαι και αυτό ακριβώς ρωτάω , τι να κάνω ; Αν ρωτας εμένα , εγω πιστεύω πρέπει να κυνηγάμε σημαντικά πρόσωπα στην ζωή μας και να αποδεικνύουμε με πράξεις την αγάπη μας   

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, FilBeats είπε

Εντομεταξυ εγω περιμένω να βρω κάποιον να μου πει να κυνηγήσω , δηλαδή δεν έχετε ακούσει γ σχεσεις που χτίστηκαν πάνω σε πολύ κλάμα κυνηγητό και συναισθήματα έντονα φορτισμένα ;;;;; Μόνο εγω είμαι ο παράλογος που ζητάω απόψεις περι «κυνηγιού» ;

Eσύ και το hollywood μόνο. Καμία σχέση δεν χτίστηκε σε κλάμα, κυνήγι και stalking γενικότερα. Δεν υπάρχει το κυνήγι, τη γάτα δεν την κυνηγάς, τη γάτα.. :D

Ή θα έρθει μόνη της να σου τριφτεί εκεί που την έχεις γραμμένη και παίζεις το fifa που έλεγα προηγουμένως, ή θα την κυνηγήσεις και όχι μόνο θα φύγει απ'το σαλόνι αλλά θα φύγει και από το σπίτι και θα τη γυρεύεις σε όλη τη γειτονιά μετά. Η δικιά σου όχι μόνο έφυγε απ'τη γειτονιά, αλλά μπήκε στο σαλόνι άλλου γείτονα. Πέταξε το πουλάκι τώρα. 

Που ΣΚΑΤΑ είναι οι γυναίκες του φόρουμ, αυτό περιμένω εγώ. Η γλώσσα τους τσακίζει. Αλλά πολύ καλά κάνει μπας και ξυπνήσουμε απτο λιθαργο. 

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, FilBeats είπε

23

Ρε αγόρι μου με όλο το θάρρος, κάθονται και σου απαντάνε και σοβαρά από πάνω και κάνουν και αναλύσεις σε σεντόνια, είσαι 23 χρονών ποια μοναδική και παπαριές κάθεσαι και γράφεις και πιστεύεις και στενοχωριέσαι..

Απλά move on όπως σου είπε και ένας πιο πάνω, ζήσε τη ζωή σου δε μετράει κάτι άλλο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε

Ρε αγόρι μου με όλο το θάρρος, κάθονται και σου απαντάνε και σοβαρά από πάνω και κάνουν και αναλύσεις σε σεντόνια, είσαι 23 χρονών ποια μοναδική και παπαριές κάθεσαι και γράφεις και πιστεύεις και στενοχωριέσαι..

Απλά move on όπως σου είπε και ένας πιο πάνω, ζήσε τη ζωή σου δε μετράει κάτι άλλο.

Βρε φίλε , δηλαδή μου λες ότι η αγάπη κοιτάει ηλικία ; Ότι η «μοναδική» κοπέλα βρίσκεται σε ηλικίες μεγαλύτερες του 23 ; 
Δεν έχουν υπάρξει ζευγάρια δλδ που έχουν παντρευτεί η έχουν κανει παιδια από τα 20 κιολας ;

Δημοσ.

Οι ίδιοι λόγοι που σας έκαναν να χωρίσετε την πρώτη φορά, οι ίδιοι λόγοι θα σας κάνουν να χωρίσετε και την δεύτερη, την τρίτη και όλες τις υπόλοιπες. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να επανέλθεις. Εκτός και αν επανέλθεις μετά από καμια δεκαετία (;) οπότε μπορεί όντως κάποια πράγματα να έχουν αλλάξει και στους δυό σας.
Μάζεψε τα κομμάτια σου και προχώρα. Η "ιδανική γυναίκα" και το "ιδανικό ταίρι" , η "μία και μοναδική" πολύ απλά δεν υπάρχει, μόνο και μόνο που τα λες αυτά γίνεται πασηφανής η έλλειψη εμπειρίας σου στο συγκεκριμένο συναισθηματικό κομμάτι. 
Κάθε μέρα σου προσφέρονται ευκαιρίες να γνωρίσεις άλλες κοπέλες που κάποια απ αυτές, είναι περίπου χίλιες φορές καλύτερη απ αυτήν που περιγράφεις. 
Εν κατακλείδι προχώρα και μην κοιτάς πίσω σου. Δεν γυρνάς εκει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...