chill Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Τρεις....πόρτες τις οποίες έχεις διαβεί ξεπερνιούνται με τρεις...πόρτες τις οποίες δεν έχεις διαβεί. Γέροντας Πορνχαμπίσιος, Μετέωρα 2020 ΜΧ
SakafliaC Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, FilBeats είπε Βρε φίλε , δηλαδή μου λες ότι η αγάπη κοιτάει ηλικία ; Ότι η «μοναδική» κοπέλα βρίσκεται σε ηλικίες μεγαλύτερες του 23 ; Δεν έχουν υπάρξει ζευγάρια δλδ που έχουν παντρευτεί η έχουν κανει παιδια από τα 20 κιολας ; Όχι δε σου λέω αυτό, σου λέω απλά ότι στην ηλικία που είσαι όλοι έχουν σκεφτεί/νιώσει έτσι και ότι θα πρεπε να σε απασχολεί οτιδήποτε άλλο πέρα απ το αν έχασες το άλλο σου μισό που δεν υπάρχει άλλο στο γαλαξία. 1
andreas1gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Ρε αγόρι μου με όλο το θάρρος, κάθονται και σου απαντάνε και σοβαρά από πάνω και κάνουν και αναλύσεις σε σεντόνια, είσαι 23 χρονών ποια μοναδική και παπαριές κάθεσαι και γράφεις Πές τα χρυσόστομε...
RcManiac Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Αν δεις τον εγκέφαλο σαν υπολογιστή αυτό που κάνει τώρα είναι να σου βγάζει τις αναμνήσεις μια μια και να σε ρωτάει τι να κάνει με αυτά τα αρχεία. Ουσιαστικά σε ρωτάει αν τα χρειάζεσαι ή όχι, προσπαθεί να κρατήσει το όποιο μάθημα ή και τις αναμνήσεις. Το μέρος του εγκεφάλου που έχει να κάνει με την απώλεια καταλαμβάνει 6 φορές περισσότερο χώρο από αυτό της νίκης. Για παράδειγμα, αν έχεις στην τσέπη σου ένα πενηντάρικο και σου πέσει θα νιώσεις ένα συναίσθημα απώλειας 6 πόντων ενώ αν βρεις ένα στο πάτωμα θα πάρεις 1 πόντο χαράς. Καλά θα κάνεις να πάρεις απόφαση να προχωρήσεις, γιατί ακόμα και να προσπαθήσεις να κυνηγήσεις θα είσαι πολύ "needy" πράγμα που θα σε ωθήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα. Μάντεψε σε αυτή τη δυναμική της "σχέσης" ποιος έχει το πάνω χέρι, ποιος "χρειάζεται" ποιον. Άρα καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν έχεις καμιά "δύναμη" γιατί εσύ ζητάς επιβεβαίωση.
Rockavlon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Τώρα μέχρι να τελειώσει η καραντίνα , join the club :
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Το thread μου θυμίζει καλές εποχές από Lactate και Flaoutistas. 2
FilBeats Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, RcManiac είπε Αν δεις τον εγκέφαλο σαν υπολογιστή αυτό που κάνει τώρα είναι να σου βγάζει τις αναμνήσεις μια μια και να σε ρωτάει τι να κάνει με αυτά τα αρχεία. Ουσιαστικά σε ρωτάει αν τα χρειάζεσαι ή όχι, προσπαθεί να κρατήσει το όποιο μάθημα ή και τις αναμνήσεις. Το μέρος του εγκεφάλου που έχει να κάνει με την απώλεια καταλαμβάνει 6 φορές περισσότερο χώρο από αυτό της νίκης. Για παράδειγμα, αν έχεις στην τσέπη σου ένα πενηντάρικο και σου πέσει θα νιώσεις ένα συναίσθημα απώλειας 6 πόντων ενώ αν βρεις ένα στο πάτωμα θα πάρεις 1 πόντο χαράς. Καλά θα κάνεις να πάρεις απόφαση να προχωρήσεις, γιατί ακόμα και να προσπαθήσεις να κυνηγήσεις θα είσαι πολύ "needy" πράγμα που θα σε ωθήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα. Μάντεψε σε αυτή τη δυναμική της "σχέσης" ποιος έχει το πάνω χέρι, ποιος "χρειάζεται" ποιον. Άρα καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν έχεις καμιά "δύναμη" γιατί εσύ ζητάς επιβεβαίωση. Συμφωνώ ... πρέπει να το προσπαθήσω να το ξεπεράσω και το μυαλό είναι που δεν σε αφήνει , ενώ έχεις την όρεξη και την θέληση δεν σε αφήνει
StamTheMan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Αν την αγαπας αστη ησυχη,και κοιτα να φτιάξεις τα δικα σου θεματα πριν πας στην επομενη. 1
polaki Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, FilBeats είπε Βρε φίλε , δηλαδή μου λες ότι η αγάπη κοιτάει ηλικία ; Ότι η «μοναδική» κοπέλα βρίσκεται σε ηλικίες μεγαλύτερες του 23 ; Δεν έχουν υπάρξει ζευγάρια δλδ που έχουν παντρευτεί η έχουν κανει παιδια από τα 20 κιολας ; Αμέ, σαφώς και έχουν υπάρξει, που να δεις και πόσα έχουν χωρίσει ή ζουν δυστυχισμένες ζωές ακριβώς επειδή λέγανε και κάνανε τέτοιες σαχλαμάρες στα 23 τους. Να μείνουμε στο ότι δεν υπάρχει "μοναδική" γενικότερα? Και για να το λήξουμε, εσύ φίλε μας λες ότι είναι η μοναδική για σένα. Την κοπέλα τη ρώτησες?? Γιατί ο διπλανός της τώρα μάλλον έχει άλλη άποψη, δεν θέλω να στο χαλάσω.. αλλά όταν στο 2μηνο η γυναίκα είναι ΗΔΗ με άλλον, τον είχε ΗΔΗ ΣΤΑΜΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ. Δεν πέφτουν έτσι σα μπουνταλάδες οι γυναίκες με τα μούτρα σε μία σχέση που γνώρισαν χτες προχτές, ξύπνα!! Για τόση μοναδικότητα μιλάμε δηλαδή. ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ? 1 1
StamTheMan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 edit τωρα ειδα οτι εισαι 23,ασε μας ρε φιλε.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, polaki είπε Eσύ και το hollywood μόνο. Καμία σχέση δεν χτίστηκε σε κλάμα, κυνήγι και stalking γενικότερα. Δεν υπάρχει το κυνήγι, τη γάτα δεν την κυνηγάς, τη γάτα.. Ή θα έρθει μόνη της να σου τριφτεί εκεί που την έχεις γραμμένη και παίζεις το fifa που έλεγα προηγουμένως, ή θα την κυνηγήσεις και όχι μόνο θα φύγει απ'το σαλόνι αλλά θα φύγει και από το σπίτι και θα τη γυρεύεις σε όλη τη γειτονιά μετά. Η δικιά σου όχι μόνο έφυγε απ'τη γειτονιά, αλλά μπήκε στο σαλόνι άλλου γείτονα. Πέταξε το πουλάκι τώρα. Που ΣΚΑΤΑ είναι οι γυναίκες του φόρουμ, αυτό περιμένω εγώ. Η γλώσσα τους τσακίζει. Αλλά πολύ καλά κάνει μπας και ξυπνήσουμε απτο λιθαργο. Καλή ιδέα. Μιας και είμαι gamer λοιπόν, θα αγοράσω ένα λάπτοπ και θα πάω να κάτσω σε ένα μπαρ και να παίζω από εκεί. Δε χρειάζεται να κάνω τίποτα περισσότερο, η γάτα θα έρθει μόνη της να τριφτεί πάνω μου και ποιος ξέρει αν είναι πολύ τολμηρή μπορεί να κατεβάσει και τα παντελόνια μου και να κάνει σεξ μαζί μου ενώ εγώ ανέμελα παίζω το παιχνίδι μου και δε τις δίνω καμία σημασία. Γάτα είναι αυτή, άμα θέλει κάτι θα το πάρει! Οκ, για να σοβαρευτούμε, δε θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες είναι γάτες και εξωστρεφείς. Θέλει και κάποια τόλμη και ικανότητα στην επικοινωνία από τη πλευρά του άντρα με ότι ρίσκο συνεπάγεται αυτό. Φυσικά δεν είμαι κανένας γκουρού των σχέσεων οπότε ποιος ξέρει.... Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από aizensama24
adrfinance Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Αυτό που θα γίνει είναι ότι θα περάσεις μερικούς μήνες στους οποίους θα είσαι σκατά, στην χειρότερη κάποια χρόνια μιζέριας και εμμονής. Η μόνη λύση είναι το Get a life, δηλαδή επένδυσε στον εαυτό σου: υγεία (γυμναστική, διατροφή, χόμπι κλπ), λεφτά (επένδυσε στον επαγγελματικό σου τομέα), προσωπική ζωή (οικογένεια και φίλοι) και εξωτερική εμφάνιση και κοίτα να περνάς καλά ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον να γνωρίσεις μια καλή κοπέλα στην οποία θα είσαι ελκυστικός. Και φυσικά μην ξανακάνεις μαλακίες γιατί θα φας πάλι τα μούτρα σου. Good luck and get a life bruh! 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Γάτες, γυναίκες, τριψιματα, games, bar. Και του κουτρουλη ο γάμος.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικά, δεν θ' ασχοληθώ καν με την ηλικία, μιας και είναι απλά ένα νούμερο. Αυτό που μετράει είναι ο χαρακτήρας τού καθενός (η ωριμότητά του κλπ) και το τυχερό του να γνωρίσει κάποιον που να κουμπώνει αρμονικά. Λες και οι σχέσεις που προκύπτουν σε μεγαλύτερη ηλικία δεν είναι πολλές φορές για σίγουρο σεξάκι και τα συμπαρουμαρτούντα. Ή δεν πέφτει το κέρατο σύννεφο. Please! Στο ζουμί τώρα. Η ιστορία είναι ελλιπής κι ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Ήσασταν μαζί και μες στη σχέση μπήκες στην μαύρη σου περίοδο; Ήσουν από πριν, γνωριστήκατε και σας προέκυψε το ερωτικό; Αυτό είναι ένα σημείο. Υπάρχουν 1002 ακόμα ζώνες που δεν μπορούν να ειπωθούν από σένα, παρά μόνο από σένα και κείνη, πάνω σε ό,τι βιώσατεκι όπως το βιώσατε. Με τα δεδομένα που μας δίνεις, μπορούμε να καταλάβουμε ότι υπήρξε τρικυμία. Κι υπήρξε ένα τραγικό λάθος: το ότι την άφησες να φύγει. Δεν το κάνουμε αυτό, φίλε. Καθόμαστε εκεί και παλεύουμε γι' αυτό που θέλουμε και αγαπάμε. Το ν' αφήσουμε τον άλλο να φύγει είναι το μόνο εύκολο. Το δύσκολο είναι να παραμείνουμε, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να γίνουμε αυτό που θέλουμε για τον άλλο, ωστε να 'ναι χαρούμενος. Όλα τα ενδιάμεσα είναι δικαιολογίες. Όπως τραγικό λάθος είναι και το δικό της. Δεν εγκαταλείπουμε, όταν είμαστε αληθινά με κάποιον. Φαινόμαστε και στα δύσκολα. Δεν λέω ό,τι λέω ελαφρά τη καρδία. Όλοι μας έχουμε υπάρξει σε άσχημες φάσεις τής ζωής μας αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε κάποια πράγματα από πριν. Δεν βρέχουμε λίγο ποδαράκι και βγαίνουμε από την θάλασσα, αν με εννοείς. Και σίγουρα ενημερώνουμε και τον άλλο σε τι φάση βρισκόμαστε. Μετά, η επιλογή είναι δική του. Εάν ο άλλος επιλέξει να μείνει μαζί μας, γιατί να τον διώξουμε; Εν προκειμένω, για μένα, είναι λάθος να την κυνηγήσεις, και μάλιστα στην περίπτωση που είναι μια κοπέλα που επιλέγει να είναι με κάποιον άλλον συνειδητά και όχι για να μπαλώσει ανοιχτές πληγές και συναισθηματικά κενά. Σημαίνει πως προχώρησε και είναι λάθος σου να προσπαθήσεις να την τραβήξεις πάλι πίσω. Άσε σε κείνη την επιλογή να το κάνει, εφόσον το θελήσει. Στο μεταξύ, κοίτα να σταθείς ο ίδιος στα πόδια σου. Αυτό θα 'ναι υπέρ σου, έτσι κι αλλιώς. Τόσο στο εάν υπάρξει καινούρια, όσο και στην περίπτωση που γυρίσει πίσω από μόνη της για να προσπαθήσετε ξανά. edit. Το πόσο αληθινό ήταν ή δεν ήταν, μόνο εσέις μπορείτε να το ξέρετε. Σκέψου μόνο την περίπτωση και της εξιδανίκευσης, όσο ήσουν στα μαύρα σου. Πολλές φορές αρπαζόμαστε από έναν τέτοιο άνθρωπο, που μας στέκεται όσο τίποτα, σαν σανίδα σωτηρίας και νομίζουμε πως είναι το ένα. Όχι ότι δεν μπορεί να 'ναι και στ' αλήθεια, βέβαια. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από Mrs. Hyde
Ψιτ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτά είναι θέματα από το 2002, να μην προλαβαίνεις να κάνεις ριφρες και να υπάρχουν 20 νέα μηνύματα! Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από Ψιτ 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις