FilBeats Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Προσωπικά, δεν θ' ασχοληθώ καν με την ηλικία, μιας και είναι απλά ένα νούμερο. Αυτό που μετράει είναι ο χαρακτήρας τού καθενός (η ωριμότητά του κλπ) και το τυχερό του να γνωρίσει κάποιον που να κουμπώνει αρμονικά. Λες και οι σχέσεις που προκύπτουν σε μεγαλύτερη ηλικία δεν είναι πολλές φορές για σίγουρο σεξάκι και τα συμπαρουμαρτούντα. Ή δεν πέφτει το κέρατο σύννεφο. Please! Στο ζουμί τώρα. Η ιστορία είναι ελλιπής κι ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Ήσασταν μαζί και μες στη σχέση μπήκες στην μαύρη σου περίοδο; Ήσουν από πριν, γνωριστήκατε και σας προέκυψε το ερωτικό; Αυτό είναι ένα σημείο. Υπάρχουν 1002 ακόμα ζώνες που δεν μπορούν να ειπωθούν από σένα, παρά μόνο από σένα και κείνη, πάνω σε ό,τι βιώσατεκι όπως το βιώσατε. Με τα δεδομένα που μας δίνεις, μπορούμε να καταλάβουμε ότι υπήρξε τρικυμία. Κι υπήρξε ένα τραγικό λάθος: το ότι την άφησες να φύγει. Δεν το κάνουμε αυτό, φίλε. Καθόμαστε εκεί και παλεύουμε γι' αυτό που θέλουμε και αγαπάμε. Το ν' αφήσουμε τον άλλο να φύγει είναι το μόνο εύκολο. Το δύσκολο είναι να παραμείνουμε, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να γίνουμε αυτό που θέλουμε για τον άλλο, ωστε να 'ναι χαρούμενος. Όλα τα ενδιάμεσα είναι δικαιολογίες. Όπως τραγικό λάθος είναι και το δικό της. Δεν εγκαταλείπουμε, όταν είμαστε αληθινά με κάποιον. Φαινόμαστε και στα δύσκολα. Δεν λέω ό,τι λέω ελαφρά τη καρδία. Όλοι μας έχουμε υπάρξει σε άσχημες φάσεις τής ζωής μας αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε κάποια πράγματα από πριν. Δεν βρέχουμε λίγο ποδαράκι και βγαίνουμε από την θάλασσα, αν με εννοείς. Και σίγουρα ενημερώνουμε και τον άλλο σε τι φάση βρισκόμαστε. Μετά, η επιλογή είναι δική του. Εάν ο άλλος επιλέξει να μείνει μαζί μας, γιατί να τον διώξουμε; Εν προκειμένω, για μένα, είναι λάθος να την κυνηγήσεις, και μάλιστα στην περίπτωση που είναι μια κοπέλα που επιλέγει να είναι με κάποιον άλλον συνειδητά και όχι για να μπαλώσει ανοιχτές πληγές και συναισθηματικά κενά. Σημαίνει πως προχώρησε και είναι λάθος σου να προσπαθήσεις να την τραβήξεις πάλι πίσω. Άσε σε κείνη την επιλογή να το κάνει, εφόσον το θελήσει. Στο μεταξύ, κοίτα να σταθείς ο ίδιος στα πόδια σου. Αυτό θα 'ναι υπέρ σου, έτσι κι αλλιώς. Τόσο στο εάν υπάρξει καινούρια, όσο και στην περίπτωση που γυρίσει πίσω από μόνη της για να προσπαθήσετε ξανά. Ότι καλύτερο διαβασα τύπε ! Σε ευχαριστώ πολύ !
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, FilBeats είπε Ότι καλύτερο διαβασα τύπε ! Σε ευχαριστώ πολύ ! Έβαλα κι ένα edit, που ξέχασα να το συμπληρώσω εξ αρχής. Διάβασε κι αυτό, και σκέψου κι αυτό το ενδεχόμενο. *τύπισσα
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Το θεμα εδώ βέβαια είναι, ότι πολύς κόσμος συγχεει την κατάθλιψη με την στεναχώρια γενικά, πράγμα που δεν ισχύει τόσο είναι κατι διαφορετικό. Έχω κολλητό με μέτρια κατάθλιψη και φαρμακευτική αγωγή για χρόνια, η ζωή του ούτε 30% είναι με αυτά που έβλεπα, τώρα βελτιώθηκε στο 70-80% με τα φάρμακα, αλλά από ότι λέει ο ψυχίατρος δεν παίζει να του σταματήσει την αγωγή. Ως καταθληπτικός δεν θα έλεγα πως είμαι στεναχωρημένος αλλά πιο πολύ "κουρασμένος". Ο καταθλιπτικός δεν έχει πολύ όρεξη για πράγματα εκτός αν τα λατρέυει. Αν εσένα μία δουλειά σου παίρνει 1 ώρα και τη κάνεις αυτόματα, εμένα μπορεί να πάρει παραπάνω και να μου φαίνεται βουνό. Αν εσύ θα πάς με τα πόδια σε ένα σινεμά, εγώ μπορεί να χρειάζομαι αυτοκίνητο. Η δυναμή και ενέργεια μας είναι περιορισμένη, αυτό δε σημαίνει ότι άμα κάνουμε μία βόλτα δεν θα το διασκεδάσουμε αλλά πριν μπούμε στη διαδικασία μιας μοιάζει τελείως ασήμαντο. Ο καταθληπτικός χρειάζεται τεράστια υποστήριξη και να έχει τα περισσότερα προβλήματα λυμμένα ώστε η ενέργεια του να καταναλώνεται προς όφελος του. Ακόμη και για ψυχιάτρους/φάρμακα χρειάζεται λεφτά. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από aizensama24
polaki Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Γάτα είναι αυτή, άμα θέλει κάτι θα το πάρει! Οκ, για να σοβαρευτούμε, δε θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες είναι γάτες και εξωστρεφείς. Θέλει και κάποια τόλμη και ικανότητα στην επικοινωνία από τη πλευρά του άντρα με ότι ρίσκο συνεπάγεται αυτό. Φυσικά δεν είμαι κανένας γκουρού των σχέσεων οπότε ποιος ξέρει.... Κοίτα, αν θεωρείς ότι μπορούμε να σοβαρευτούμε σε τέτοιο thread ok. Τη συγκριμένη γάτα πάντως γιατί για αυτή μιλάμε, δεν θα την πιάσει αν κάνει ότι την κυνηγάει. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θέλει ΑΠΕΙΡΗ τόλμη και ΑΠΕΙΡΗ ικανότητα στην επικοινωνία, δεν το συζητάμε αυτό. Αλλά μιλάμε για τη συγκεκριμένη φάση.
FilBeats Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Έβαλα κι ένα edit, που ξέχασα να το συμπληρώσω εξ αρχής. Διάβασε κι αυτό, και σκέψου κι αυτό το ενδεχόμενο. *τύπισσα Πραγματικά μπόρεσες να με καλμαρεις με αυτό αυτό που έγραψες , τυπισσα προφανώς γιατί κατάλαβες και τι παίχτηκε ... 4 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Ως καταθληπτικός δεν θα έλεγα πως είμαι στεναχωρημένος αλλά πιο πολύ "κουρασμένος". Ο καταθλιπτικός δεν έχει πολύ όρεξη για πράγματα εκτός αν τα λατρέυει. Αν εσένα μία δουλειά σου παίρνει 1 ώρα και τη κάνεις αυτόματα, εμένα μπορεί να πάρει παραπάνω και να μου φαίνεται βουνό. Αν εσύ θα πάς με τα πόδια σε ένα σινεμά, εγώ μπορεί να χρειάζομαι αυτοκίνητο. Η δυναμή και ενέργεια μας είναι περιορισμένη, αυτό δε σημαίνει ότι άμα κάνουμε μία βόλτα δεν θα το διασκεδάσουμε αλλά πριν μπούμε στη διαδικασία μιας μοιάζει τελείως ασήμαντο. Ο καταθληπτικός χρειάζεται τεράστια υποστήριξη και να έχει τα περισσότερα προβλήματα λυμμένα ώστε η ενέργεια του να καταναλώνεται προς όφελος του. Ακόμη και για ψυχιάτρους/φάρμακα χρειάζεται λεφτά. Αδερφέ , αυτό πέρναγα και αυτό πάλεψα στον χωρισμό να λύσω και τον κατάφερνα , ηταν το φάρμακο μου η τυπισσα πως να στο πω , δεν μπορούσα να βγω ένα βράδυ και να διασκεδάσω και να ντυθώ τέλεια σκέψου , μου φαινόταν μουντό , δεν έβρισκα χαρά σε αυτήν την πράξη με λίγα λόγια και της το έβγαζα ξινό , και αληθεια έχω μετανιώσει και ας είχα το πρόβλημα μου που δεν της εκανα την βραδια την καλύτερη που θα επρεπε να ειχε
kirileman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, FilBeats είπε Καλησπερα , θα γράψω μια ιστορία που πέρασα μόλις , για μια γυναίκα που στο μυαλο μου είναι η ιδανική και είμαι πιο σίγουρος από ποτε για αυτό που λέω , γιατί απλά το νιώθω ως το κέντρο της ψυχής μου .... Δεν είναι η ιδανική για εσένα. Problem solved. 1
Iris_89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δηλαδη μας λες πως η πουστια που της επαιξες στα μισα κ χωρισατε απ αυτο (να φανταστω, κερατο?), τα ξαναβρηκατε και μετα την χωρισες με δικη σου αποφαση επειδη δεν μπορουσες να της προσφερεις τιποτα, και τωρα την θες πισω. LOL Μας τρολλαρεις δεν παιζει OP. Και η ευκαιρια που σου εδωσε εξαρχης ηταν υπερβολική. Ασε την κοπελα ησυχη, σταματα να την πολιορκεις και δεξου επιτελους πως ειναι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ με αλλον τυπα! Οσο περισσοτερο προσπαθεις, τοσο γρηγοροτερα εξαφανιζεται ο οποιος σεβασμος που ειχε για σενα. Σβησε τον αριθμο της, μπλοκαρε την, λυσε τα πολλα προβληματα σου σαν αντρας, και μεινε μονος μεχρι να μπορεις να συμπεριφερθεις ωριμα. Ελπιζω να σε μπλοκαρει, σορρυ κιολας αλλα φαινεσαι λιγο stalkng type. Ειτε αυτο, ειτε συγγενευεις με Ξανθολουλο ή Βασιλακη Καΐλα. Και εισαι 23. Man the F up mate. My2c 3 3 1
katsapoli Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δωσε λιγο χρονο θα την ξεχάσεις αμα ειναι αυτο το πρόβλημα αν και απο τι λες θα πρέπει να ψαξεις αλλου π ειναι το πρόβλημα και σ βγενει σε αυτην δλδ σε οποια δηποτε αλλη περίπτωση λιγο στην αρχη δύσκολα μετα απο καιρο μια χαρα αλλα αμα λες οτι ηδη ειχες θέματα τοτε δύσκολα τα πραγαμτα πρπει να εστιάσεις αλλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις