Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pavloa είπε

Οπότε πέρσι δούελευε σωστά και φέτος μετά απο την κατάργηση των σωμάτων στο διαμέρισμα έχεις αυτό το πρόβλημα.. Μπορεί να έκλεισαν κάποια βάνα στον λέβητα ώστε να αποσυνδέσουν τα σώματα και έτσι να μην κυκλοφορεί το νερό. 

έχεις ρωτήσει αν έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα ή το έχεις μόνο εσυ?

Απ'οτι μου ειπαν, ανοιξαν ξανα τη βανα που ειχαν κλεισει γι αυτην τη δουλεια. Ναι εχει και ο απο κατω το ιδιο θεμα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nassyam είπε

Απ'οτι μου ειπαν, ανοιξαν ξανα τη βανα που ειχαν κλεισει γι αυτην τη δουλεια. Ναι εχει και ο απο κατω το ιδιο θεμα. 

Οπότε κάτι έχουν κάνει αυτοί που έβγαλαν τα σώματα... Μίλα με τον διαχειριστεί και αν είναι καλέστε να έρθουν να το ελέγξουν αυτοί που έκαναν την εγκατάσταση.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, soteras είπε

Ρωτα και τους αλλους στα διαμερισματα αμα το εχουν αυτο το θεμα γιατι μπορει να ειναι γενικο το θεμα συνηθως ο αερας παει στο πιο ψηλο σημειο δηλαδη τελευταιος οροφος. Κανε ενα τηλεφψνο στην εταιρεια διαχειρισης ή το διαχειριστη και πες το θεμα σ

Ναι εχει και ο απο κατω το ιδιο θεμα. Εγω ειμαι στον τελευταιο οροφο. Θα το μεταφερω, ναι.

1 λεπτό πριν, pavloa είπε

Οπότε κάτι έχουν κάνει αυτοί που έβγαλαν τα σώματα... Μίλα με τον διαχειριστεί και αν είναι καλέστε να έρθουν να το ελέγξουν αυτοί που έκαναν την εγκατάσταση.

Αυτο θα κανω. Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nassyam είπε

Ναι εχει και ο απο κατω το ιδιο θεμα. Εγω ειμαι στον τελευταιο οροφο. Θα το μεταφερω, ναι.

Κάτι μαλλον δεν ανοιξαν σωστά καποια βανα ή ότι υπάρχουν χιλιαδες πραγματα να κανεις αλλα κανε μια κληση στην διαχειριση να δει απευθειας τι εχει γινει. Αμα ειναι σιγουρη οτι εχουν ανοιεξ ι οι βανες ανοιγετε ολοι μα ολοι το καλοριφερ και ο τελευταιος οροφος αφου εχει περασει κανα 20 λεπτο που ειναι ανοιχτη η θερμανση αρχηζει και εξαερωνει καθως τωρα παιζι απλα με το βαλε βγαλε τον σωματων να εχει γενικα ολο το κυκλωμα αερα. Ο αερας σε μια εγκατασταση θερμανσης παει παντα στο υψηλοτερο σημειο. (μην αποκλειεις και το ενδεχομενο να υπηρξε αστοχια υλικου και ας ειναι περσυνι η εγκατασταση)

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, soteras είπε

Κάτι μαλλον δεν ανοιξαν σωστά καποια βανα ή ότι υπάρχουν χιλιαδες πραγματα να κανεις αλλα κανε μια κληση στην διαχειριση να δει απευθειας τι εχει γινει. Αμα ειναι σιγουρη οτι εχουν ανοιεξ ι οι βανες ανοιγετε ολοι μα ολοι το καλοριφερ και ο τελευταιος οροφος αφου εχει περασει κανα 20 λεπτο που ειναι ανοιχτη η θερμανση αρχηζει και εξαερωνει καθως τωρα παιζι απλα με το βαλε βγαλε τον σωματων να εχει γενικα ολο το κυκλωμα αερα. Ο αερας σε μια εγκατασταση θερμανσης παει παντα στο υψηλοτερο σημειο. (μην αποκλειεις και το ενδεχομενο να υπηρξε αστοχια υλικου και ας ειναι περσυνι η εγκατασταση)

Ναι θα το μεταφερω και στους υπολοιπους γιατι μεχρι τωρα δεν ξερω με σιγουρια ποσα απο τα διαμερισματα εχουν αναψει την θερμανση για να μου πουν αν αντιμετωπιζουν η οχι το ιδιο θεμα. Ο μονος σιγουρος ειναι ο απο κατω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...