Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου έχει τύχει ποτέ μου να μπω στην διαδικασία να ρυθμίσω οφειλές με ΔΕΗ, αλλά το φαινόμενο που περιγράφεται παραπάνω, δηλαδή να έχει μπει ο καταναλωτής σε ρύθμιση, να πασχίζει να πληρώσει και να του σκάνε ξαφνικά και ξέχωρα τόκοι και τέτοιες επιβαρύνσεις, είναι απαράδεκτο. Το κόστος των τόκων έπρεπε να εκτιμάται από την αρχή της ρύθμισης και να πληρώνεται μέσα στις δόσεις από πριν. 

Επεξ/σία από mariosnik_
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Δεν μου έχει τύχει ποτέ μου να μπω στην διαδικασία να ρυθμίσω οφειλές με ΔΕΗ, αλλά το φαινόμενο που περιγράφεται παραπάνω, δηλαδή να έχει μπει ο καταναλωτής σε ρύθμιση, να πασχίζει να πληρώσει και να του σκάνε ξαφνικά και ξέχωρα τόκοι και τέτοιες επιβαρύνσεις, είναι απαράδεκτο. Το κόστος των τόκων έπρεπε να εκτιμάται από την αρχή της ρύθμισης και να πληρώνεται μέσα στις δόσεις από πριν. 

Εγώ έχω μπει σε ρύθμιση,στο χιλιάρικο πρέπει να ήταν, και ότι ήταν στην αρχή αυτό πληρώθηκε.Υπηρχε η απαίτηση να πληρώνεται η δόση και ο τρέχον λογαριασμός.Τίποτα άλλο.

Ο φίλος όμως τα χρώσταγε για κάποια χρόνια μέχρι να κάνει ρύθμιση.Ας πάρει τηλ να του εξηγήσουν τι έχει γίνει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, archer100 είπε

Σε κομμένη παροχή δεν μπαίνουν τόκοι.

Αυτό τι λέει η ίδια η ΔΕΗ.

Επεξ/σία από revmatopliktos
Δημοσ.

Στο ρεύμα τουλαχιστον δεν υπάρχουν πλέον ΔΕΚΟ Δημόσια Επιχείρηση Κοινής Οφελειας. Κάθε πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας έχει δικιά του πολιτική. Δες το συμβόλαιο σου. Ακόμη και η ΔΕΗ πλέον είναι ιδιωτική επιχείρηση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...