pavloa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Στο κατάστημα μου έχω μια φωτιζόμενη πινακίδα. Τα γράμματα έχουν αρχίσει να φεύγουν και σκέφτηκα να τα ξαναπατήσω, τη υλικό (μπογιά) χρησιμοποιούν σε αυτά τα γράμματα ώστε να φωτίζουν? Ρώτησα σε ένα κατάστημα αλλα δεν μου είπαν το υλικό. Απλά μου πρότειναν να έρθουν να το φτιάξουν οι ίδιοι με ένα αρκετά υψηλό κόστος. Γι'αυτό σκέφτηκα να βρω τι μπογιά βάζουν και να τα κάνω μόνος μου. Ξέρει κάποιος να βοηθήσει?
paylidis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Κανονικά δεν είναι μπογιά αλλά αυτοκόλλητα (εκτός αν έχεις καμία πινακίδα του 80). Τα αυτοκόλλητα μπορείς να τα φτιάξεις όπως θες κ όπου θες με 25-30€/τμ και φυσικά να τα βάλεις μόνος σου αφού καθαρίσεις τα παλιά...
pavloa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, paylidis είπε Κανονικά δεν είναι μπογιά αλλά αυτοκόλλητα (εκτός αν έχεις καμία πινακίδα του 80). Τα αυτοκόλλητα μπορείς να τα φτιάξεις όπως θες κ όπου θες με 25-30€/τμ και φυσικά να τα βάλεις μόνος σου αφού καθαρίσεις τα παλιά... Η πινακίδα είναι παλιά και είναι με χρωμα. Αλλά και στο κατάστημα που ρώτησα με χρώμα μου είπαν ότι θα το κάνουν. Τέλος πάντων.. θα πάω να ρωτήσω αλλού για αυτοκόλλητα. Μήπως ξέρεις πως μπορώ να αφαιρέσω ολο το χρώμα πάνω από το πλαστικό της πινακίδας?
paylidis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, pavloa είπε Η πινακίδα είναι παλιά και είναι με χρωμα. Αλλά και στο κατάστημα που ρώτησα με χρώμα μου είπαν ότι θα το κάνουν. Τέλος πάντων.. θα πάω να ρωτήσω αλλού για αυτοκόλλητα. Μήπως ξέρεις πως μπορώ να αφαιρέσω ολο το χρώμα πάνω από το πλαστικό της πινακίδας? Εάν είναι με χρωμα ίσως σε κάποιο χρωματοπωλείο να σε κατατοπίσουν για την κατάλληλη μπογιά τότε. Ομοίως και για το διαλύτη που είναι για την αφαίρεση αυτής προκειμένου να βάλεις ένα αυτοκόλλητο
NikosKallithea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Αν περνά μεσα απο τα γράμματα το φως, δεν μπορεις να το κανεις μονος σου με πινελα κλπ θα φαίνονται οι γραμμες του πινελου. Θελει πιστολι και καλο χερι, αυτο που δεν ξερω ειναι αν μπορουν να στα κανουν σε σπρέι ή αν υπαρχει ετοιμο σπρέι. Τα χρωματα ειναι διάφανα χρωματα γυαλιού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα