Dr_Pepper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Λοιπόν, έχω 4 γατάκια σε ένα σχετικά μεγάλο και περιφραγμένο οικόπεδο σε χωριό (εκει περνάνε το περισσότερο του χρόνου τους αλλά μπορούν και βγαίνουν απο την πόρτα καμιά φορά όταν θέλουν) Είναι σε ορινή περιοχή βόρεια ελλάδα. πριν απο μερικές μέρες τρόμαξα το ένα εξ αυτών είχε σαλάκια (δεν στάζανε αλλά ήταν πηχτά και ήταν γύρο γύρο απο τα χείλη του) δεν έτρωγε φοβόμουν μην ήταν λύσσα αλλά δεν παραπατούσε ούτε είχε ουλές κτλ Μετά σκέφτηκε μην δηλητηριάστηκε και ψάχνοντας βρήκα ένα περίεργο μεγάλο καφέ μανιτάρι που έκοψα και πέταξα τεσπα με τα πολλά μια μέρα ήταν αυτό (δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο που πέταξα το μανιτάρι) μετά όλα καλά ζωντάνια έτρωγε χαδιάρικο όπως πάντα κτλ. Σήμερα ήρθε και έκατσε πάνω μου και μύριζε λιβάνι; θυμάρι; ή κάτι έντονο και περίεργο μου θυμίζει κάτι φυτικό όμως μπορεί να κάνω λάθος και μετά άρχισε να γλύφεται και σαν να έχει λίγα σαλάκια πάλι (όχι όμως πηχτά όπως την άλλη φορά και μέχρι τώρα δεν δείχνει να αισθάνεται άσχημα δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι το βράδυ) Εγώ που το μύρισα μετά απο λίγο αισθάνθηκα μια περίεργη αίσθηση στην γλώσσα μου δεν ξέρω αν ήταν αυθυποβολή επειδή ανησύχησα απο την μυρωδιά.... Σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάνα περίεργο φυτό που μπορεί να μην κάνει καλό στις γάτες αλλά να τις έλκει ξέρετε εσείς αν υπάρχει τίποτα τέτοιο; 1
TechnoState Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 .....xaxaxax το γατάκι γουστάρει space-cake! ....δεν το πας σε κανένα κτηνίατρο?
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δεν ξέρεις με τι περιέργεια άνοιξα να διαβάσω το θέμα σου.Γατάκι ,μυρίζει ....................... ετοιμαζόμουν να προτείνω γυναικολόγο. Κτηνίατρο πηγαινε το μπας και έχει φάει φόλα. 2
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, TechnoState είπε .....xaxaxax το γατάκι γουστάρει space-cake! ....δεν το πας σε κανένα κτηνίατρο? Προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει κάτι αν και φαίνεται πιο παιχνιδιάρικο απότι συνήθως απλά δεν είχε ξανά αυτή την μυρωδιά και λόγω του πρόσφατου συμβάντος λέω μήπως συνδέονται αυτά τα δύο... Όπως και να έχει ο μούργους κάπου γκυλήθηκε Ξέρω ότι ακούγεται αστείο (λιβάνι = "χόρτο") αλλά μιλάω σοβαρά και σίγουρα δεν γκυλίθηκε σε μαριχουάνα δεν υπάρχουν ούτε άγριες για χιλιόμετρα απο το σημείο που έχω τα γατάκια απλά λέω μην περνάει απο τίποτα θάμνους ή χόρτα και μετά όταν γλύφεται για να καθαριστεί δηλητηριάζεται ή κάτι τέτοιο με άλλα λόγια ρωτάω αν ξέρετε φυτά που υπάρχουν στην ελληνική ύπαιθρο και μπορεί να πειράζουν τις γάτες.
greekfragma Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Από γείτονες τι έχεις; Αν έχεις καμιά γιαγιάκα εκεί κοντά και το γατί περιφέρεται ελεύθερο οι μυρωδιές μπορεί να είναι και από σημεία σπιτιού που αράζει και έτσι παίρνει και μυρωδιές. δεν είναι λίγες οι φορές που το σκυλί που είχα πριν πολλά χρόνια στο χωριό άραζε δίπλα σε σακιά από θυμάρια-ρίγανη κλπ.
Salvation81 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Στοματιτιδα μαλλον, πας σε εναν κτηνιατρο, σου ετοιμαζει μια 10αρια ενεσεις με κανα 20αρικο, τις βαζεις στο ψυγειο και οποτε βλεπεις σαλια του ριχνεις και μια στον σβερκο (θα σου δειξει ο γιατρος το πως).,
Lucifer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει κάτι αν και φαίνεται πιο παιχνιδιάρικο απότι συνήθως απλά δεν είχε ξανά αυτή την μυρωδιά και λόγω του πρόσφατου συμβάντος λέω μήπως συνδέονται αυτά τα δύο... Όπως και να έχει ο μούργους κάπου γκυλήθηκε Ξέρω ότι ακούγεται αστείο (λιβάνι = "χόρτο") αλλά μιλάω σοβαρά και σίγουρα δεν γκυλίθηκε σε μαριχουάνα δεν υπάρχουν ούτε άγριες για χιλιόμετρα απο το σημείο που έχω τα γατάκια απλά λέω μην περνάει απο τίποτα θάμνους ή χόρτα και μετά όταν γλύφεται για να καθαριστεί δηλητηριάζεται ή κάτι τέτοιο με άλλα λόγια ρωτάω αν ξέρετε φυτά που υπάρχουν στην ελληνική ύπαιθρο και μπορεί να πειράζουν τις γάτες. Παίζει να έχεις στον κήπο δυόσμο/μέντα και να μυρίζει έτσι; Είναι συγγενικά είδη με το γατόχορτο και ίσως εξηγεί και το ότι το κάνει παιχνιδιάρικο. 2
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, nikos_skg είπε Ο κτηνιατρος σου τι λεει για ολα τα παρα πανω που μας ανεφερες ? Ξερεις , οτι ... πως να το πω .. Ειναι μεγαλη χαζομαρα αυτο που κανεις και εσυ και μερικοι αλλοι, να ψαχνουν γνωματευση ηλεκτρονικα . Οχι μονο με τα ζωακια αλλα και για τους ιδιους τους εαυτους . Επισης εχεις τα γατια εξω σε "οικοπεδο" και ψαχνεις να βρεις γιατι βγαζουν σαλια, μυριζουν , κανουν διαρροιες , ειναι in bad mood κλπ ? Παρτο αγγαλια και πηγαινε το λοιπον σε εναν κτηνιατρο μπας και γλυτωσεις απροβλεπτες συνεπειες μετα . Για ονομα ... Διάβασες το ποστ; δεν ψάχνω για γνωμάτευση ρωτάω για το αν ξέρει κάποιος χόρτα της υπαίθρου που να πειράζουν τις γάτες ή/και να τις έλκουν Το γατάκι δεν έχει κάτι τώρα μια χαρά φαίνεται να είναι. 13 λεπτά πριν, Lucifer είπε Παίζει να έχεις στον κήπο δυόσμο/μέντα και να μυρίζει έτσι; Είναι συγγενικά είδη με το γατόχορτο και ίσως εξηγεί και το ότι το κάνει παιχνιδιάρικο. όχι εγώ αλλά ο γείτονας και να πω την αλήθεια τώρα που το είπες σκάλωσα και δεν μπορώ να συγκρίνω την μυρωδιά του δυόσμου με την φαντασία μου θα πάω να κόψω και θα ενημερώσω το τοπικ.
slk200gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 φολα φιλε μου δεν ειναι η δεν επιασε ,στην φολα τα αποτελεσματα ερχονατι μετα απο μερικες ωρες,2)για την λυσσα δεν πρεπει να εχει το ζωακι πληγες να το ξερεις και ειναι πολυ επικυνδηνη αρωστεια για να καταλαβεις κολλησε ανθρωπος λυσσα δεν την γλυτωνει με τιποτα (καπου διαβασα μεχρι 20 μερες αντεξε ανθρωπος ) μια επισκεψη σε γιατρο θα ηταν καλο (οκ ενα 20αρι ειναι αλλα εχεις ησυχο το κεφαλακι σου )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα