Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να πουλήσω κάποιους δίσκους στο Discogs αλλά όταν καταχωρώ τα στοιχεία μου στην σελίδα Seller Settings μου βγάζει μήνυμα λάθους που λέει ότι ο VAT number μου δεν έγινε δεκτός. Πειραματίστηκα λίγο και διαπίστωσα ότι το πρόβλημα μάλλον είναι πως το ΑΦΜ μου δεν είναι επαγγελματικό γιατί όταν έβαλα δοκιμαστικά το ΑΦΜ του αδερφού μου που είναι επαγγελματικό το δέχτηκε.

Είναι απαραίτητο να έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ για να πουλήσεις οτιδήποτε στο Discogs; :huh:

Επεξ/σία από Kosmas70
Δημοσ.
Στις 10/11/2020 στις 4:23 ΜΜ, Kosmas70 είπε

Θα ήθελα να πουλήσω κάποιους δίσκους στο Discogs αλλά όταν καταχωρώ τα στοιχεία μου στην σελίδα Seller Settings μου βγάζει μήνυμα λάθους που λέει ότι ο VAT number μου δεν έγινε δεκτός. Πειραματίστηκα λίγο και διαπίστωσα ότι το πρόβλημα μάλλον είναι πως το ΑΦΜ μου δεν είναι επαγγελματικό γιατί όταν έβαλα δοκιμαστικά το ΑΦΜ του αδερφού μου που είναι επαγγελματικό το δέχτηκε.

Είναι απαραίτητο να έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ για να πουλήσεις οτιδήποτε στο Discogs; :huh:

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένα αμερικανικό σάιτ ελέγχει αν το ελληνικό σου αφμ είναι επαγγελματικό ή μη?

Βάλε ότι νάνε και κάνε τη δουλειά σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...