Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι για εκτύπωση και για δέσιμο βιβλίων στην Αθήνα από PDF. Έχετε χρησιμοποιήσει κάποια που μπορείτε να μου προτείνετε από άποψη τιμής και ποιότητας?

Δημοσ.

Αν είναι βιβλίο κάποιου άλλου ...ακόμα και αν είναι πολύ παλιό...είναι παράνομο...Για όλα υπάρχει λύση βέβαια :-)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Οσον αφορα την ποιότητα, χρησιμοποιώ τον Στριλιγκα στην Αριστείδου και ειμαι απολύτως ευχαριστημένος σε ό,τι μου έχει κανει.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xp-user είπε

Αν είναι βιβλίο κάποιου άλλου ...ακόμα και αν είναι πολύ παλιό...είναι παράνομο...Για όλα υπάρχει λύση βέβαια :-)

Σωστό αυτό που λες γενικά. Παρόλα αυτά, μπορεί να μιλάμε για ένα πανεπιστημιακο η εκπαιδευτικό σύγγραμμα που το έδωσε ο καθηγητής στους φοιτητές εκεί δεν υπάρχει θέμα. Ορισμένοι φωτοτυπαδες γνωρίζουν το πρόβλημα και αρνούνται να σου βγάλουν φωτοτυπία η να εκτυπώσουν κάτι ολόκληρο. 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, stormrain είπε

Οσον αφορα την ποιότητα, χρησιμοποιώ τον Στριλιγκα στην Αριστείδου και ειμαι απολύτως ευχαριστημένος σε ό,τι μου έχει κανει.

σε ευχαριστώ, θα τον τσεκάρω

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θες κλασσική βιβλιοδεσία με κλωστές κτλ, πάντως αν θες κάτι απλό όπως για πανεπιστημιακά συγγράματα κτλ, είναι ένα "φωτοτυπάδικο" δίπλα στο Παντειο, Print n Study λέγεται, στο οποίο φτιαχναμε βιβλια απο pdf και σημειώσεις σε απίστευτα  οικονομικές τιμές. Κάτι του τύπου 8-10€ για 500-700 βιβλιοδετημένες σελίδες απο pdf και ακόμα λιγότερο αν ήταν ομαδική παραγγελία.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, G.bar είπε

Δεν ξέρω αν θες κλασσική βιβλιοδεσία με κλωστές κτλ, πάντως αν θες κάτι απλό όπως για πανεπιστημιακά συγγράματα κτλ, είναι ένα "φωτοτυπάδικο" δίπλα στο Παντειο, Print n Study λέγεται, στο οποίο φτιαχναμε βιβλια απο pdf και σημειώσεις σε απίστευτα  οικονομικές τιμές. Κάτι του τύπου 8-10€ για 500-700 βιβλιοδετημένες σελίδες απο pdf και ακόμα λιγότερο αν ήταν ομαδική παραγγελία.

Θα ήθελα να τα δένω τα βιβλία ιδανικά καθώς πρόκειται για βιβλία τα οποία θέλω να κρατήσω στην βιβλιοθήκη μου για την δουλειά μου

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, adrfinance είπε

Θα ήθελα να τα δένω τα βιβλία ιδανικά καθώς πρόκειται για βιβλία τα οποία θέλω να κρατήσω στην βιβλιοθήκη μου για την δουλειά μου

Αν δεν σε βολεύει το κλασικό σπιράλ δέσιμο τότε θες κάτι πιο εξειδικευμένο από αυτό. Αλλιώς, και εγώ σε σπιράλ από εκεί τα έχω αρκετά χρόνια και μετά από πολλά δανείσματα σε νεότερους, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. 

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, G.bar είπε

Αν δεν σε βολεύει το κλασικό σπιράλ δέσιμο τότε θες κάτι πιο εξειδικευμένο από αυτό. Αλλιώς, και εγώ σε σπιράλ από εκεί τα έχω αρκετά χρόνια και μετά από πολλά δανείσματα σε νεότερους, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. 

Σωστός είσαι αλλά νομίζω το κλασικό δέσιμο που έχουν τα βιβλία είναι το καλύτερο. Είτε hardcover είτε paperback όπως το λένε στα Αγγλικά. Χωρίς να είμαι ειδικός το λέω, απλά φαντάζομαι για κάποιο λόγο το κάνουν όλοι έτσι.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, adrfinance είπε

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι για εκτύπωση και για δέσιμο βιβλίων στην Αθήνα από PDF. Έχετε χρησιμοποιήσει κάποια που μπορείτε να μου προτείνετε από άποψη τιμής και ποιότητας?

δεν υπαρχουν λινκς (γιατι δεν εχουν καν σελιδες): υπαρχουν απειρα βιβλιοδετεία (ετσι λεγονται) περιξ του παλιου χημειου/φυσικειο στη Σολωνος. Αν κανεις το γυρο του κτηριου θα βρεις πανω απο 10 και συγκρινεις τιμες. Ειναι περιπου 300μ πιο κατω απο τη νομικη

Αυτο που δεν ηξερα ειναι οτι ακομα και στο δεσιμο παιζουν τεχνικες (με κολλα, ραψιμο κτλ) που θα σου εξηγησουν μαζι με τιμουλες

καλη τυχη και ενημερωσε τι εκανες

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

A ωπα για το κλασικο δεσιμο δεν ξερω αν κανει ο Στριλιγκας, αν και ενα τηλεφωνο θα σου απαντησει. Κλασικο δεσιμο εχω κανει στον Παπουλια στην Ακαδημιας πριν καποια χρονια με καλο αποτελεσμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...