palaenium Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Έχω cosmote 50αρα εδώ κ κάτι μήνες με φουλ ταχύτητα 50-51. Μετακόμισα σε άλλη περιοχή, και εδώ κ κανα 10ημερο περίμενα τον τεχνικό για ενεργοποίηση (το ραντεβού ήταν για σήμερα). συνεδεσα χθες το ρουτερ στο πρίζα, συντόνισε κανονικά, ταχύτητα μέσω speedtest 49. Σήμερα ήρθε ο τεχνικός έκανε τις μετρήσεις κτλ, είπε μάλιστα ότι πιάνουμε 55 ταχύτητα κιόλας, και έφυγε. Το απόγευμα μετά τη δουλειά, στο speedtest πιάνω γύρω στα 24!! Στο cosmote app ενώ βγάζει ποιο μοντέλο ρουτερ έχω (speedport plus) δεν βγάζει τις ταχύτητες upload & download, βγάζει Ν/Α. Προσπαθησα τηλ στον ΟΤΕ αλλά είχε τόση αναμονή που αυτόματα είπαν καλέστε αργότερα και μου το έκλεισαν... καμμία ιδέα; φυσικα έχω κάνει άπειρα restart, δοκίμασα χωρίς splitter, filter κτλ αλλά τπτ...
greekfragma Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Να μπεις στο router να δεις τι διαβάζει στα στατιστικά γραμμής ξέρεις;
palaenium Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, greekfragma είπε Να μπεις στο router να δεις τι διαβάζει στα στατιστικά γραμμής ξέρεις; Ναι από ότι βλέπω downspeed έχει 27...
greekfragma Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 πω μου φυγε ο λαιμός μιλάμε. έχεις 2πλή γραμμή και είσαι σε ISDN? κάποιο λάθος έχουν κάνει από το κέντρο του ΟΤΕ και σε έχουν σε λάθος προφίλ. το router γράφει Annex B / ISDN στο κουτί/αυτοκόλλητο;
soclvs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, palaenium είπε Ναι από ότι βλέπω downspeed έχει 27... Κρινοντας απο το snr , σε εχουν βαλει καταλαθος σε 24αρι προφιλ. Ζητησε τους να το αλλαξουν σε 50αρι προφιλ
palaenium Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ!! Θα το δοκιμάσω να τους βρω στο τηλ και ελπίζω να καταφέρω να βγάλω άκρη... 13 λεπτά πριν, greekfragma είπε πω μου φυγε ο λαιμός μιλάμε. έχεις 2πλή γραμμή και είσαι σε ISDN? κάποιο λάθος έχουν κάνει από το κέντρο του ΟΤΕ και σε έχουν σε λάθος προφίλ. το router γράφει Annex B / ISDN στο κουτί/αυτοκόλλητο; Όχι PSTN γράφει...
greekfragma Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 με αλλαγή προφίλ θα λυθεί και το πρόβλημά σου. μην ξεχάσεις να τους αναφέρεις ότι η γραμμή σου και το ρουτερ είναι Annex Α και ¨ΟΧΙ b που σε έβαλαν.
infin1tyGR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Σε VDSL παίζει. Δεν έχει κανένα νόημα το Annex. Απλώς έγινε λάθος και του έβαλαν λάθος προφίλ.
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 2 hours ago, greekfragma said: με αλλαγή προφίλ θα λυθεί και το πρόβλημά σου. μην ξεχάσεις να τους αναφέρεις ότι η γραμμή σου και το ρουτερ είναι Annex Α και ¨ΟΧΙ b που σε έβαλαν. annex b ειναι το region στο vdsl και οχι isdn 1
infin1tyGR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 6 hours ago, makis269 said: μου μυρίζει προφιλ 30αρας ...... Είναι 24αρας, με το 10% περίπου bonus που δίνουν εδώ και καιρό.
johnmegarythmos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Είναι 24αρας, με το 10% περίπου bonus που δίνουν εδώ και καιρό. ναι αλλα το upload για ταχυτητα 24ρα ειναι εως 1 και εκεινος 2,7 πιανει κατι αλλο ειναι . με το 10% μπονους μονο το download δεν ανεβαινει ; και το up δεν μεινει το ιδιο ; αρα 1 και κατω ;
bill2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μήπως πρώτα περνάει 24 και μετά αλλάζει ; Εμένα στου γραφείου τη σύνδεση στη μετακόμιση από 50 ήρθε 24 και μετά ενεργοποιήθηκε η 50
palaenium Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μίλησα επιτέλους μέσω live chat γιατί μέσω τηλ με γειωνανε. Διαπίστωσε κ αυτός ότι συγχρονίζει στα 27 και το δήλωσε σαν βλάβη για να ξανά ελέγξουν την γραμμή...
palaenium Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Τελικά ως δια μαγείας έκανε restart το ρουτερ μόνο του κάποια στιγμή και σύγχρονισε κανονικά στα 52! ευχαριστω σας όλους!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα