Drewie Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, θα ηθελα την γνωμη σας στο εξης. Μενω σε πολυκατοικια και εδω και καιρο ενας τυπος νοικιασε ενα δομα σε αιρβνβ. Το θεμα ειναι οτι εχω χασει την ησυχια μου δηλαδη εχω ενα ξενοδοχειο πανω απο το κεφαλι μου. Σαν να ειναι καποιος σε μονιμη μετακομιση... Ο τυπος δεν θελει να συνεργαστει και οι ενοικιαστες που ερχονται οι περισσοτεροι δεν σεβονται τιποτα μεχρι πριν λιγο να καταλαβετε φανταζομε οτι ετοιμαζανε βαλιτσες και ολο πραματα σερνανε και τους πεφτανε στο πατωμα. ειναι και η πολυκατοικια παλια και ακουγετε πολυ. Εντωμεταξη επειδη τον πιεσα λιγο στην αρχη τον τυπο εβαλε και καμερα εξω απο την πορτα αλλα η οποια βλεπει ολες τις σκαλες που αναβενουν στην ταρατσα. Αυτο δεν ειναι παρανομο μιας και ειναι κοινοχρηστος χωρος οι σκαλες? Εχω παει δυο τρεις φορες επανω να χτυπησω το κουδουνι να τους πω να κανουν λιγη ησυχια και με εχει παρει η καμερα και εχω αρχισει να φοβαμαι μηπως μπορει να το χρησιμοποιηση αυτο εναντιον μου. Εχει κανεις καμια παρομια εμπειρια, καμια συμβουλη να μου δωσετε? Ευχαριστω. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από Drewie
sphinxgr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Drewie είπε Καλησπερα, θα ηθελα την γνωμη σας στο εξης. Μενω σε πολυκατοικια και εδω και καιρο ενας τυπος νοικιασε ενα δομα σε αιρβνβ. Το θεμα ειναι οτι εχω χασει την ησυχια μου δηλαδη εχω ενα ξενοδοχειο πανω απο το κεφαλι μου. Σαν να ειναι καποιος σε μονιμη μετακομιση... Ο τυπος δεν θελει να συνεργαστει και οι ενοικιαστες που ερχονται οι περισσοτεροι δεν σεβονται τιποτα μεχρι πριν λιγο να καταλαβετε φανταζομε οτι ετοιμαζανε βαλιτσες και ολο πραματα σερνανε και τους πεφτανε στο πατωμα. ειναι και η πολυκατοικια παλια και ακουγετε πολυ. Εντωμεταξη επειδη τον πιεσα λιγο στην αρχη τον τυπο εβαλε και καμερα εξω απο την πορτα αλλα η οποια βλεπει ολες τις σκαλες που αναβενουν στην ταρατσα. Αυτο δεν ειναι παρανομο μιας και ειναι κοινοχρηστος χωρος οι σκαλες? Εχω παει δυο τρεις φορες επανω να χτυπησω το κουδουνι να τους πω να κανουν λιγη ησυχια και με εχει παρει η καμερα και εχω αρχισει να φοβαμαι μηπως μπορει να το χρησιμοποιηση αυτο εναντιον μου. Εχει κανεις καμια παρομια εμπειρια, καμια συμβουλη να μου δωσετε? Ευχαριστω. Η κάμερα είναι παράνομη εφόσον δεν βλέπει μόνο την ιδιοκτησία του Εφόσον είναι παράνομη...δεν μπορεί να σου κανει αυτος κάτι! Μόνη λύση είναι να κοιτάξεις τον κανονισμό της πολυκατοικίας αν απαγορεύειρευει τέτοιου τύπου ενοικίαση στο δόμα ή αν το δόμα είναι παράνομο.
Drewie Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστω για την απαντηση. Κανονισμος δεν υπαρχει στην πολυκατοικια γιατι οταν χτιστηκε ηταν σαν οικεγενειακη απο οτι εχω καταλαβει. Η καμερα αν δεν ειναι παρανομη, γιατι αυτος λεει οτι βλεπει την πορτα του αλλα ειναι πασιφανες οτι βλεπει ολες της σκαλες, τι γινετε. Επιτρεπεται οταν εχει θορυβο να χτυπαω την πορτα τους και να τους κανω παρατηρηση; Το δομα για να δω αν ειναι παρανομο πρεπει να παω στην πολεοδομια η με πολιτικο μηχανικο και μετα σε εισαγγελεα μπορω να το φτιαξω;
sphinxgr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Drewie είπε Ευχαριστω για την απαντηση. Κανονισμος δεν υπαρχει στην πολυκατοικια γιατι οταν χτιστηκε ηταν σαν οικεγενειακη απο οτι εχω καταλαβει. Η καμερα αν δεν ειναι παρανομη, γιατι αυτος λεει οτι βλεπει την πορτα του αλλα ειναι πασιφανες οτι βλεπει ολες της σκαλες, τι γινετε. Επιτρεπεται οταν εχει θορυβο να χτυπαω την πορτα τους και να τους κανω παρατηρηση; Το δομα για να δω αν ειναι παρανομο πρεπει να παω στην πολεοδομια η με πολιτικο μηχανικο και μετα σε εισαγγελεα μπορω να το φτιαξω; Η κάμερα αν βλέπει μόνο την πόρτα του, είναι νόμιμη. Τωρα το τι βλέπει και γιατί μπορεί να σε ενοχλεί, το ξέρεις εσύ καλύτερα Για το θόρυβο, μόνο τις ώρες κοινής ησυχίας μπορείς να βρεις το δίκιο σου Για το δόμα πρέπει να πας στην πολεοδομία με την άδεια οικοδομής και να ζητήσεις τα σχέδια της οικοδομής δες και εδω https://www.kefaloniapress.gr/ellada/article/300693/apagoreysi-misthosis-diamerismaton-airbnb-se-polykatoikia-tis-athinas/ https://www.lawspot.gr/nomika-nea/airbnb-apagoreysi-vrahyhronias-misthosis-kai-metatropis-akinitoy-se-toyristiko-katalyma Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από sphinxgr
Drewie Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 OK Ευχαριστω και παλι. Τα εχω δει τα λινκς αλλα εκει ηταν 30 ατομα εδω ειμαι μονος μου δηλαδη καταλαβα η θα το πουλησω η θα το νοικιαζω και εγω σε αιρβνβ μου φαινεται. Η καμερα με ενοχλει εαν βλεπει τις σκαλες γιατι δεν θελω να πηγαινω στην ταρατσα και να ξερει ο αλλος τι κανω και ποτε ασε που αμα γινει καμια ζημια μπορει να επικαλεστει οτι την προκαλεσα εγω. Δηλαδη με λιγα λογια την εχει βαλει για εκφοβισμο. Για να κινησω διαδικασιες για την καμερα τι πρεπει να κανω; αστυνομια; Επισης ο τυπος εχει κανει και προεκταση εξω απο το δομα του κατι σαν μπαλκονακι με τεντα που αποκλειεται να ειναι νομιμο γιατι ειναι επανω στην ταρατσα. Τρεχα γηρευε δηλαδη. Απλα δεν τους νοιαζει τιποτα.
StamTheMan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 @Drewie Ενα τηλεφωνο στην αστυνομια νομιζω θα σε καλυψει. Παραπερα ακρη δε βγαζεις με τετοιους ανθρωπους. Για την τεντα,τηλεφωνο στην πολεοδομια.
Drewie Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Ναι σταμ θα το κανω και αυτο απλα ηθελα να ξερω αμα ειχε κανεις παρομοιες εμπειριες και πως κινηθηκε ετσι ωστε να εχω μια κατανοηση του θεματος αλλα απο οτι εχω καταλαβει δεν γινετε τιποτα χωρις δικαστηρια και ο τυπος το ξερει αυτο γιαυτο και δεν τον νοιαζει, σου λεει σε δυο τρια χρονια που 8α τελιωσει το θεμα θα εχω βγαλει τοσα πολλα. Αυτο παντος που γινετε με τα αιρβνβ μεσα σε πολυκατοικιες ειναι απαραδεκτο. θα επρεπε να υπαρχει νομοθεσια αλλα Ελλας το μεγαλειο σου. 1
StamTheMan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Drewie είπε Ναι σταμ θα το κανω και αυτο απλα ηθελα να ξερω αμα ειχε κανεις παρομοιες εμπειριες και πως κινηθηκε ετσι ωστε να εχω μια κατανοηση του θεματος αλλα απο οτι εχω καταλαβει δεν γινετε τιποτα χωρις δικαστηρια και ο τυπος το ξερει αυτο γιαυτο και δεν τον νοιαζει, σου λεει σε δυο τρια χρονια που 8α τελιωσει το θεμα θα εχω βγαλει τοσα πολλα. Αυτο παντος που γινετε με τα αιρβνβ μεσα σε πολυκατοικιες ειναι απαραδεκτο. θα επρεπε να υπαρχει νομοθεσια αλλα Ελλας το μεγαλειο σου. Μεγαλη συζητηση αυτη για τα rbnb,αν την πιασουμε θα κλειδωσει το θεμα. Αυτο με τις καμερες,καλο να αλλαξεις τον τιτλο και να γραψεις "παρανομη καμερα στην εισοδο κοινοχρηστου" για να το δουν πιο πολλοι και να σε βοηθησουν. Και οταν απαντας,να κανεις παραθεση για να σε βλεπουν οτι απαντησες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα