TrObAs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Ψάχνω μήπως μπορέσω και έχω καλύτερη ποιότητα γραμμής vdsl από το ΟΤΕ μιας και η σύνδεση μου vdsl 50 κλειδώνει στα 30-32 και όταν φορτώνει το δίκτυο καλοκαιρινού μήνες πέφτει κάτω από 30. Σύνδεσα στην χωνευτή του ΟΤΕ πάνω στο σπίτι χωρίς καμμια ιδιαίτερη διαφορά στατιστικά. Ξέρω ότι η περιοχή έχει κακής ποιότητας χαλκό αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ελπίδα για κάτι πιο καλό.
DanielRGr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 @TrObAs Το εχεις αναφερει στον ΟΤΕ; Σε αυτη τη φαση τσαμπα πληρωνεις για 50αρα, καλυτερα να ειχανε σε 30αρα και να εδινες λιγοτερα. Καλεσε τους για τεχνικο ελεγχο, αν δεν βγαλουν ακρη.. τοτε μπορεις να προτεινεις για μειωση (αν και λογικα θα στο πουν οι ιδιοι, πχ να μεινεις στην 50αρα και να κοψουν 5€ ή να σε πανε στη 30αρα με αλλη τιμη)
TrObAs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Θα μιλήσω μαζί τους γιατί νόμιζα ότι αν δεν πιάνεις 50 δεν έχει κάποια εναλλακτική. Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω.
Aggelos_INSM Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, DanielRGr είπε @TrObAs Το εχεις αναφερει στον ΟΤΕ; Σε αυτη τη φαση τσαμπα πληρωνεις για 50αρα, καλυτερα να ειχανε σε 30αρα και να εδινες λιγοτερα. Καλεσε τους για τεχνικο ελεγχο, αν δεν βγαλουν ακρη.. τοτε μπορεις να προτεινεις για μειωση (αν και λογικα θα στο πουν οι ιδιοι, πχ να μεινεις στην 50αρα και να κοψουν 5€ ή να σε πανε στη 30αρα με αλλη τιμη) 30ρα ο οτε δεν εχει φιλε
DanielRGr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε 30ρα ο οτε δεν εχει φιλε Σε τεχνικα θεματα αναπροσαρμοζουν τα πακετα μερικες φορες. Π.χ συγγενης μου ο οποιος επιανε 30 ενω πληρωνε για 50αρα, του φτιαξανε ενα ειδικο προγραμμα στα 30 με διαφορετικη τιμη. Αυτο πριν 2 χρονια, δεν ξερω αν συνεχιζουν να το κανουν αλλα αξιζει η προσπαθεια.
Aggelos_INSM Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Στις 11/11/2020 στις 2:04 ΜΜ, DanielRGr είπε Σε τεχνικα θεματα αναπροσαρμοζουν τα πακετα μερικες φορες. Π.χ συγγενης μου ο οποιος επιανε 30 ενω πληρωνε για 50αρα, του φτιαξανε ενα ειδικο προγραμμα στα 30 με διαφορετικη τιμη. Αυτο πριν 2 χρονια, δεν ξερω αν συνεχιζουν να το κανουν αλλα αξιζει η προσπαθεια. το upload παει 3?
afm Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Το upstream είναι 5503 kBit/sec οπότε η γραμμή είναι σίγουρα 50άρα. Τσέκαρε λοιπόν πρώτα την εσωτερική σου καλωδίωση μήπως έχει πρόβλημα Όπως λες μέτρησες στην χωνευτή του Ο.Τ.Ε.. Ελπίζω να είχες αποσυνδέσει το υπόλοιπο δίκτυο του σπιτιού γιατί αν έχει πρόβλημα θα σου δίνει πάντα χαμηλές μετρήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα