ChristosFis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Καλήσπερα παιδιά , εχει κανεις απο έδω πέρα την anda seat να μας πει γνωμη αν αξίζει τόσο όπως λενε?
Vigilante1319 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Ναι αξιζει με τα χιλια. Μην το σκεφτεσαι καν 1
HALF EVIL Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ChristosFis είπε Καλήσπερα παιδιά , εχει κανεις απο έδω πέρα την anda seat να μας πει γνωμη αν αξίζει τόσο όπως λενε? https://www.skroutz.gr/s/24508349/Anda-Seat-Chair-Ad18-T-Pro-Black.html Αυτή έχω σε black orange. Γενικά είναι καλή καρέκλα. Για την τιμή της θα την ήθελα λίγο πιο ποιοτική ως προς τα πλαστικά της , κυρίως στα μπράτσα. 82kg είμαι, δεν έχω δει καποιο θεμα εδω και δυο χρόνια. Πάντως όλες αυτου του τύπου θέλουν προσοχή στη χρήση, δηλ το κυριότερο να μην πέφτεις σαν ελέφαντας επάνω να κάτσεις . Το υλικό τους δείχνει ποιοτικό και προς το παρόν δεν έχει σκάσει ή ξεφλουδίσει. Και τα μεταλλικά μέρη είναι καλά. Λίγο ακριβή πάντως την βρίσκω.
dimosss Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Εχθες παρελαβα την anda seat dark night. Ειναι η ιδια καρεκλα με την anda seat xl v2 με την μονη διαφορα το μαξιλαρι στο κεφαλι, η οποια ειναι και η best seller της anda στην Ελλαδα. Ειμαι 1.87 και παταω οριακα κατω οποτε δεν στις προτεινω( dark night & XL v2) αν δεν εισαι τουλαχιστον πανω απο 1.85. Τωρα οσα αναφορα στην ποιοτητα και εχοντας σαν μετρο συγκρισεις gaming καρεκλα του κατοσταρικου η διαφορα ειναι χαωδης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα