Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήσπέρα

Όταν στέλνουν ενα μήνυμα στο messenger ειτε απο την εφαρμογή ειτε απο browser αν πατήσεις στην συνομιλία θα δείξει οτι τα έχεις διαβάσει , υπάρχει κάποιος τρόπος έστω και 3rd party που να διαβάζεις ναι μεν τα μηνύματα αλλα στον αλλο να δείχνει οτι δεν τα έχεις διαβάσει ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

Καλήσπέρα

Όταν στέλνουν ενα μήνυμα στο messenger ειτε απο την εφαρμογή ειτε απο browser αν πατήσεις στην συνομιλία θα δείξει οτι τα έχεις διαβάσει , υπάρχει κάποιος τρόπος έστω και 3rd party που να διαβάζεις ναι μεν τα μηνύματα αλλα στον αλλο να δείχνει οτι δεν τα έχεις διαβάσει ?

Δύσκολα. Κάτι υπήρχε παλιά (δεν θυμάμαι όνομα της εφαρμογής) αλλά το ξεπέταξαν μπαμ μπαμ. Ζήτημα να λειτουργούσε κανα 2μηνο.

• Thanks 1
Δημοσ.

1 ώρα πριν, SPANK είπε

Καλήσπέρα

Ερχεται μηνυμα, κλεινεις wifi/data, διαβαζεις το μηνυμα, clear cache-data και login απο την αρχη! :D 

Αλλιως, rotate enabled, και σερνεις το μηνυμα απο τις ειδοποιησεις για να δεις ολο το μηνυμα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγω εχω προβλημα με τo facebook και το google chrome απο εχτες δεν μπορω να μπω μου βγαζει συνδεση pop up παραθυρο και παταω συνδεση και μετα με παει να βαλω τα στοιχεια μου για δευτερολεπτα μου ξανα πεταει το ιδιο παραθυρο και ουτε καθε εξης .  141.png

Τωρα μπαινω απο το microsoft edge που δεν το ειχα εκτιμηση αλλα παει σφαιρα!! .

ξανα κατεβασα το google chrome και το περασα και τιποτα. Εσβησα το ιστορικο αλλα οχι ολα τα στοιχεια δεν ηθελα να σβησω cookies και κωδικους προσβασης οποτε ολα τα υπολοιπα τα επελεξα αλλα δεν αλλαξε κατι . Τι μπορει να φταιει; η θεια μου παλι δεν μπορει να μπει με google chrome και εκεινη μπαινει με το edge.!. 

Επεξ/σία από johnmegarythmos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...