kounga Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Kαλησπέρα, αγορά φθηνού πράγματος αξίας 11,50€ όταν πάω στο καλάθι έχει δυο επιλογές , α) Paypal Checkout και β)Proceed to Checkout. Eγώ θέλω να πληρώσω με Paypal. Aν επιλέξω το (α) , με πάει κατευθείαν στο Paypal top up μου , με ποσό 11.50€ . Αν επιλέξω το (β) μου προσθέτει και 11€ (...!) μεταφορικά με Standard Mail Register, δηλαδή τελική 22.50€ . Και σ αυτή την περίπτωση φυσικά μετά πάω στο Paypal, αλλά με 22.50€ τελική τιμή. Tι παίζει ? Και στις δυο περιπτώσεις πληρώνω με Paypal, στην πρώτη δεν μου βάζει τα μεταφορικά?
NikosKallithea Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, kounga είπε Kαλησπέρα, αγορά φθηνού πράγματος αξίας 11,50€ όταν πάω στο καλάθι έχει δυο επιλογές , α) Paypal Checkout και β)Proceed to Checkout. Eγώ θέλω να πληρώσω με Paypal. Aν επιλέξω το (α) , με πάει κατευθείαν στο Paypal top up μου , με ποσό 11.50€ . Αν επιλέξω το (β) μου προσθέτει και 11€ (...!) μεταφορικά με Standard Mail Register, δηλαδή τελική 22.50€ . Και σ αυτή την περίπτωση φυσικά μετά πάω στο Paypal, αλλά με 22.50€ τελική τιμή. Tι παίζει ? Και στις δυο περιπτώσεις πληρώνω με Paypal, στην πρώτη δεν μου βάζει τα μεταφορικά? Φτιαξε λογαριασμό πρώτα στο bg και μετα πλήρωσε με παυπαλ. 1
kounga Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Φτιαξε λογαριασμό πρώτα στο bg και μετα πλήρωσε με παυπαλ. Εννοείται αυτά γίνονται με το λογαριασμό μου , απλά δεν έχω ξανα-αγοράσει κάτι τόσο φθηνό. Έχει δοκιμάσει κανείς να πατήσει κατευθείαν το Paypal Checkout για να μας πει αν πράγματι δεν χρεώνονται τα μεταφορικά? Κι εγώ πάντα το παρέβλεπα και πατούσα το Proceed to Checkout όπου μετά έμπαιναν τα μεταφορικά. Στα ακριβά όμως μιλούσαμε για EU Priority με 5.5€ . Εδώ μιλάμε για κάτι αξίας 11.50€ που βάζει υποχρεωτικά Standard Mail Services άλλα 11€ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα