Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση να μου πουν οσοι ξερουν για τις εταιριες κουριερ.Καποτε ηταν ολες σε σταθερες τιμες αναλογα το βαρος και παντα λιγο πιο ακριβη την acs και τις υπολοιπες να ακολουθουν αλλα νομιζω τον τελευταια 2 χρονια γιατι δεν ειναι θεμα κορονοιου αυτο , οι τιμες εχουν παει στα υψη.Εστειλα απο βολο για θεσσαλονικη εναν φακελο που μεσα ειχε μια καρτα σιμ για κινητο και πληρωσα 10 ευρω με acs , πριν λιγες εστειλα ενα δεμα που ηταν κατω απο κιλο με γενικη για αθηνα 7 ευρω.Σημερα εστειλα δεμα παλι κατω απο κιλο οχι οτι το ζυγισαν κιολας και πληρωσα 9.50. Τι αλλαξε και ανεβηκα ετσι οι τιμες,παντα χρησιμοποιουσα κουριερ και θυμαμαι τιμες μεχρι 5 και οι ακριβες 7 ευρω και αν.Ειχα στειλει ολοκληρη μοναδα υπολογιστη και ειχα πληρωσει 6.5 ευρω αν την εστελνα σημερα φανταζομαι θα ηθελα σιγουρα κανα 20αρικο. Η φορολογια το ιδιο ηταν τοτε με σημερα . Ξερει κανενας να μου πει πως υπολογιζεται η τιμη των δεματων. 

Δημοσ.

Μέχρι 2 κιλά είναι ίδιο το κόστος. ΕΛΤΑ κούριερ που δουλεύω εγώ 5€ χρεώνει να στείλεις δέμα έως 2 κιλά από Ορεστιάδα μέχρι Καστελλόριζο. Και 9.90€ για να πάει σπίτι σου. Μετά τα 2 κιλά αλλάζει η τιμή με κλίμακες κιλών που μπορείς να ενημερωθείς σε κάθε εταιρία. 

Δημοσ.

εγω ρε αδερφε για μισο κιλο δεμα πληρωσα 9,40 στα ελτα κουριερ. Εχουν ολα την ιδια τιμη η ο καθε ιδιοκτητης βαραει δικιες του τιμες

εγω ρε αδερφε για μισο κιλο δεμα πληρωσα 9,40 στα ελτα κουριερ. Εχουν ολα την ιδια τιμη η ο καθε ιδιοκτητης βαραει δικιες του τιμες

Δημοσ.

Το ίδιο λέμε. Μέχρι 2 κιλά είναι ίδιες οι χρεώσεις. 5€ για να πάει σε κατάστημα της επιλογής 10€ για να πάει στο σπίτι της περιοχής 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...