Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας σε όλους :)

Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ.

Έχω δυο υπολογιστές και 3 εξωτερικούς δίσκους. Θέλω να αγοράσω ένα USB Switch για να το συνδέσω στους υπολογιστές, ώστε να μπορώ να βλέπω τους εξωτερικούς δίσκους από τους 2 υπολογιστές. Επίσης, να μεταφέρω τα αρχεία από τα pc στον εξωτερικό δίσκο.

Έχετε να μου προτείνεται κάποια μάρκα αξιόπηστη και με θύρες USB Type-A 3.0 ή 3.1 ή 3.2;

Επεξ/σία από Gunix
Δημοσ.

Δεν υπάρχει usb switch. Μπορείς να βάλεις ένα usb hub αλλά θα είναι συνδεδεμένο σε έναν υπολογιστή κάθε φορά. Μπορείς βέβαια να πάρεις ένα nas και να τους βάλεις μέσα και να τους βλέπουν οι υπολογιστές μέσω δικτύου.

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, j_karigiannis είπε

Δεν υπάρχει usb switch. Μπορείς να βάλεις ένα usb hub αλλά θα είναι συνδεδεμένο σε έναν υπολογιστή κάθε φορά. Μπορείς βέβαια να πάρεις ένα nas και να τους βάλεις μέσα και να τους βλέπουν οι υπολογιστές μέσω δικτύου.

Και αυτό τι είναι  https://www.amazon.com/UGREEN-Selector-Computers-Peripheral-Switcher/dp/B01N6GD9JO

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Gunix είπε

Ναι αλλά και πάλι οι δίσκοι δεν θα είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένοι και στους 2 υπολογιστές. Αυτό το εξάρτημα σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάζεις τη σύνδεση με ένα κουμπί χωρίς να χρειάζεται να σηκώνεσαι και να τραβάς καλώδια.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, j_karigiannis είπε

Ναι αλλά και πάλι οι δίσκοι δεν θα είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένοι και στους 2 υπολογιστές. Αυτό το εξάρτημα σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάζεις τη σύνδεση με ένα κουμπί χωρίς να χρειάζεται να σηκώνεσαι και να τραβάς καλώδια.

Οκ. Κανένα πρόβλημα. Αυτό θέλω. Ωραία :)

Δημοσ.

Πρέπει να τερματίζει κάθε φορά την λειτουργία πιο πολλά προβλήματα δημιουργεί πάρα λύνει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...