Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στην παρέα. Είμαι  νέος στο φόρουμ. Λοιπόν,το πρόβλημα μου είναι το εξής:  είμαι συνδρομητής νοβα. Πριν λίγες μέρες μου έγινε πρόσφορα για 100 mbps από 24 που είχα μέχρι πρότινος. Την τρίτη 10/11 θα ενεργοποιούνταν. Σχεδόν ενεργοποιήθηκε δηλαδή: μου έστειλαν username and password, αλλά μόλις φάνηκε ότι ενεργοποιήθηκε από τότε το ρούτερ έχει όλα τα φωτάκια πράσινα εκτός από το ίντερνετ. Για μην πολυλογω από την τρίτη είμαι χωρίς ίντερνετ και σταθερό και από την εταιρεία μου λένε αδιαφορα ότι θα το ελέγξει τεχνικός. Ξέρετε τι θέμα μπορεί να υπάρχει και μέχρι πότε μπορεί να τραβήξει?
ΥΓ: για αποζημίωση ούτε λόγος, με δεδομένα δουλεύω
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gregory12345 είπε

καλησπέρα στην παρέα. Είμαι  νέος στο φόρουμ. Λοιπόν,το πρόβλημα μου είναι το εξής:  είμαι συνδρομητής νοβα. Πριν λίγες μέρες μου έγινε πρόσφορα για 100 mbps από 24 που είχα μέχρι πρότινος. Την τρίτη 10/11 θα ενεργοποιούνταν. Σχεδόν ενεργοποιήθηκε δηλαδή: μου έστειλαν username and password, αλλά μόλις φάνηκε ότι ενεργοποιήθηκε από τότε το ρούτερ έχει όλα τα φωτάκια πράσινα εκτός από το ίντερνετ. Για μην πολυλογω από την τρίτη είμαι χωρίς ίντερνετ και σταθερό και από την εταιρεία μου λένε αδιαφορα ότι θα το ελέγξει τεχνικός. Ξέρετε τι θέμα μπορεί να υπάρχει και μέχρι πότε μπορεί να τραβήξει?
ΥΓ: για αποζημίωση ούτε λόγος, με δεδομένα δουλεύω
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

δοκιμασες να κανεις ρεσετ; και να ξανα περασεις τα username και password ; . να δεις μηπως αλλαξει αυτο 

καλεσε δωρεαν το 13731 ειτε απο κινητο ειτε απο σταθερο τηλεφωνο ειναι δωρεαν δες εδω https://www.reader.gr/news/tehnologia/dorean-oi-kliseis-gia-vlaves-sto-tilefono-poioi-einai-oi-5psifioi-arithmoi 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...