Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να αγοράσω ένα πάπλωμα το οποίο να είναι ζεστό και ελαφρύ. αυτό που έχω τώρα είναι αρχαίο και το νιώθω σαν να πλακώνει όλο το σώμα μου με αποτέλεσμα να μην κοιμάμαι καθόλου καλά. έχετε να προτείνετε κάποιο, δεν με νοιάζει η τιμή.

Δημοσ.

Πας σε 100% βαμβακι η σε πουπουλα το δευτερο το λεει και η λεξη πολυ ελφρυ πολυ ζεστο αλλα και πολυ ακριβο.

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Τι πάπλωμα είναι και το νιώθεις τόσο βαρύ; Να ήταν οκ στην αρχή και μετά να έγινε πιο βαρύ δεν παίζει. 

δεν γνωρίζω, είναι από την προίκα της μάνας μου. πάντα ασήκωτο ήταν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νοεμβριος σαν απριλιος.

αντε να κανει καμια 40αρια αποτομες κρυες μερες 

δεκεμβρη γεναρη.φλεβαρη μετα ισως του χρονου παλι.

αμα βαλεις 1,2 ελαφριες κουβερτες, τις πλαστικες τις ψευτικες, ισως εισαι οκ.

για τα κρυα βραδια συνιστω ηλεκτρικη κουβερτα των 20,30 ευρω κλπ,

αναλογα τις επιλογες και τελος κρυο και τριπλα στρωματα για λαρισα και κατω,

εξαιρουνται ορεινες η παραθαλασσιες περιοχες κλπ

Επεξ/σία από peiraiask
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Βλέποντας τιμές για παπλώματα καταλαβαίνω ότι για ένα king size πάπλωμα με 80% πούπουλο θέλεις πάνω από 300 ευρώ.

Θεωρείτε αξίζει αυτή η επένδυση ή καλύτερα να πάρω μάλλινο ή microfiber που είναι πιο οικονομικά;

Δημοσ.
Στις 13/11/2020 στις 6:49 ΜΜ, Lazlow είπε

θέλω να αγοράσω ένα πάπλωμα το οποίο να είναι ζεστό και ελαφρύ. αυτό που έχω τώρα είναι αρχαίο και το νιώθω σαν να πλακώνει όλο το σώμα μου με αποτέλεσμα να μην κοιμάμαι καθόλου καλά. έχετε να προτείνετε κάποιο, δεν με νοιάζει η τιμή.

Είχα πάρει πριν κάποια χρόνια ένα υπέρδιπλο πουπουλένιο πάπλωμα (80% πούπουλο, 20% φτερό) της ΚΕΝΤΙΑ γύρω στα 300 ευρώ.

Πανάλαφρο και εξαιρετικά ζεστό.

Είμαι πολύ κρυουλιάρα και τις κρύες νύχτες με το που ξαπλώνω, αρχίζω να μετράω μέχρι το 10.

Πριν καλά-καλά φτάσω στο 10, έχω γίνει φούρνος.

Αγαπημένο!!!

Πάντα όμως με παπλωματοθήκες για να τις αλλάζεις και να τις πλένεις επειδή το πουπουλένιο πάπλωμα δεν πλένεται (ακόμα κι αν πλένεται, προσωπικά δεν το διακινδυνεύω).

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...