Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Watch3 Review


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δύο χρόνια μετά το αρχικό μοντέλο της σειράς, η Samsung επανέρχεται με το Galaxy Watch3.

Όχι, δε χάσατε κάτι, απλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο η κορεατική εταιρεία αποφάσισε να… παρακάμψει το Watch2 και να πάει κατ’ ευθείαν στο Galaxy Watch3. Πρόκειται για μία high-end πρόταση στην κατηγορία των smartwatch που συνδυάζει τις καλύτερες λειτουργίες από τις σειρές Watch και Watch Active. Πόσο καλά τα καταφέρνει; Θα το διαπιστώσουμε ευθύς αμέσως.

Το Galaxy Watch3 κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις: μία διαμέτρου 41 χιλ. και μία 45 χιλ. Πέραν του μεγέθους, οι δύο τους διαφέρουν και σε ό,τι αφορά τη μπαταρία ενώ διατίθενται σε ένα κοινό (ασημί) και ένα αποκλειστικό (μαύρο για τη μεγάλη, χάλκινο για τη μικρή) χρώμα. Εμείς στη διάθεσή μας είχαμε την έκδοση των 41 χιλ. οπότε η κριτική μας θα γίνει με βάση αυτή.

Ο σχεδιασμός του Galaxy Watch3 συγκαταλέγεται αδιαμφισβήτητα στα δυνατά του σημεία. Αν και η γενική κατεύθυνση δε διαφέρει ιδιαίτερα από αυτή του προηγούμενου μοντέλου, η Samsung κατάφερε και μίκρυνε ακόμα περισσότερο, τόσο τις διαστάσεις, όσο και το βάρος. Το μοντέλο που έφτασε στα χέρια μας ήταν 42,5 x 41 x 11,3 χιλ. ενώ ζύγιζε περί τα 48,2 γραμμάρια, αποτελώντας έτσι ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν κάτι μικροκαμωμένο και κομψό. Η έκδοση των 45 χιλ. (46,2 x 45 x 11 χιλ. στα 53,8 γραμμάρια) συστήνεται για όσους δεν έχουν θέμα με τα μεγαλύτερου μεγέθους ρολόγια.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...