Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω έναν πελάτη, πολιτικό μηχανικό, μιας κάποιας ηλικίας.
Μου ζήτησε να του στήσω καινούργιο σύστημα, μόνο τον πύργο, όπου θα τρέχει κυρίως AUTOCAD.
ΔΕΝ ασχολείται με εφαρμογές για φωτορεαλισμό κλπ 3D.

Δυστυχώς, λόγο ηλικίας, ήταν ΚΑΘΕΤΟΣ στο ότι θέλει σύστημα μόνο με INTEL επεξεργαστή και συγκεκριμένα i7.
Δεν δέχτηκε καμμιά κουβέντα για Ρύζια κλπ.

Μάλλον θα πάρουμε κάποιον i7 10700 αλλά επειδή το μπάτζετ (και οι ανάγκες του) είναι σχετικά χαμηλά ίσως τελικά καταλήξουμε σε κάνα i5 10400.

Mε μπάτζετ τα 600-650 ευρώ μέσα στο οποίο περιλαμβάνονται ΚΑΙ μία άδεια για Windows 10 PRO καθότι θα μπεί σε γραφείο.
Μπορείτε να προτείνεται:

- Motherboard κατάλληλο για i7, εννοείτε ότι δεν πρόκειτε να γίνουν OC κλπ. αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ με την πλατφόρμα και έχω μείνει πίσω.
Με καλύπτει κάποια Β460 ή πρέπει να πάω απαραίτητα σε Z490;;;

- RAM. Εννοπείτε ότι βάλουμε 2x8GB αλλά χρειάζονται γρήγορες μνήμες στα 3200 σαν τους Ryzen ή σε Intel δεν παίζει ρόλο ;;;

Tα υπόλοιπα parts είναι λίγο πολύ γνωστά.

Ευχαριστώ. :)

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.e-gate.gr/863124/e-gate-swift-gpower-g10-i7-1070016gb1tb240gbno-os?skr_prm=WyJkZTc3NDhhNy1iNzExLTQ3ODQtOGY4Yi0xNzM5NzNkNmRlN2YiLDE2MDUzNTQ5NTczMjYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

και του προσθέτεις λειτουργικό για έτοιμη συνθεση

Επεξ/σία από simplemind79
Δημοσ.

B460 μητρική με i7 3000mhz ραμ, με i5 2666mhz. Προτίμησε CAS <= 15. Αν θέλει ssd μέχρι 500gb άνετα βγάινει 650€ με i7 και κλειδάκι από κάποιο τρίτο site.

https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/

Επίσης έβαλε και το ινσόμνια μια διαφήμιση το πρωι για κλειδιά. Δεν την τσέκαρα ομως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...