Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Επικοινώνησα μέσω Messenger με τη WIND ώστε να παραπονεθώ ότι η 50Mpbs VDSL σύνδεση μαζί τους βρίσκεται σταθερά τις τελευταίες 2 μέρες στα 35Mbps.

Μου απάντησαν αυτο:

image.png.5a0cd8d0fdb11fe8cafe50c553daed22.png

Δεν μπορούν να μου δώσουν δεδομένα καθώς είμαι στη Cosmote. 

Τους ζήτησα έκπτωση παγίου η να μου ξεκλειδώσουν τη σύνδεση πίσω στα 50. 

Το έχει πάθει κάποιος από εσάς αυτό τις τελευταίες μέρες;

Πιστεύετε ότι αξίζει μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ;

Δημοσ.

κι εμενα γνωστος με 100 Mpbs VDSL σύνδεση του το κατεβασαν στα 70 με το ιδιο sms. Εκανε καταγγελια στην  ΕΕΤΤ με αίτημα να παει στα 50 αφου δεν του δινουν τα 100 ... για να δουμε... 

Δημοσ.
On 14/11/2020 at 18:48, Ringo106 said:

κι εμενα γνωστος με 100 Mpbs VDSL σύνδεση του το κατεβασαν στα 70 με το ιδιο sms. Εκανε καταγγελια στην  ΕΕΤΤ με αίτημα να παει στα 50 αφου δεν του δινουν τα 100 ... για να δουμε... 

αλλο συγχρονιζω στα 70 αλλο κατεβαζω με 70.

On 14/11/2020 at 15:48, transport_planner said:

Καλησπέρα παιδιά,

Επικοινώνησα μέσω Messenger με τη WIND ώστε να παραπονεθώ ότι η 50Mpbs VDSL σύνδεση μαζί τους βρίσκεται σταθερά τις τελευταίες 2 μέρες στα 35Mbps.

Μου απάντησαν αυτο:

Δεν μπορούν να μου δώσουν δεδομένα καθώς είμαι στη Cosmote. 

Τους ζήτησα έκπτωση παγίου η να μου ξεκλειδώσουν τη σύνδεση πίσω στα 50. 

Το έχει πάθει κάποιος από εσάς αυτό τις τελευταίες μέρες;

Πιστεύετε ότι αξίζει μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ;

δεννυπαρχει κατι να ξεκλειδωσουν.ενα μπουρι εχουν και απο εκει παιρνεις.εκτος αν συγχρονιζει 35

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα. VDSL 50, μέσω router φαίνεται το download κομπλέ αλλά καταλαβαίνω ότι σέρνεται. Το Ookla μου δείχνει ότι πιάνω τα 10 από τα 50. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους πριν λίγο, μου απάντησαν τα ίδια περί υπερφόρτωσης του δικτύου και μου πρότειναν να μου δώσουν mb αν είναι μεγάλη ανάγκη για τη δουλειά μου. Γενικά και παλαιότερα η ταχύτητα έπεφτε στα 25~35 σε ώρες 8 με 10 το βράδυ όταν όλοι ήταν στα σπίτια τους και μου έλεγαν ότι φταίει το πως έχει γίνει η καλωδίωση, ότι ακουμπάει το καλώδιο με άλλους κτλ.

Δημοσ.

Λοιπόν για να απαντήσω, παλαιότερα κλείδωνα 5mb/sec σε ό,τι κατέβαζα, για 2 μέρες αυτό έγινε 3mb/sec και επανήλθε πλέον μόνο του στα 5mb/sec.

Αναμένω τεχνικό της Wind σήμερα, θα σας ενημερώσω. 

Δημοσ.

@transport_plannerTην ταχύτητα την έλεγξες από την αναγραφόμενη ταχύτητα download στο router ή από site όπως το speedtest.net; Γιατί από το router όλα φαίνονται κομπλέ σε εμένα 54.99 Mbps. Στην επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν πως γι' αυτό το λόγο δεν μπορούν να το δηλώσουν σαν βλάβη. Στο speedtest.net είναι κάτω από 10.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 17/11/2020 at 15:16, laren said:

@transport_plannerTην ταχύτητα την έλεγξες από την αναγραφόμενη ταχύτητα download στο router ή από site όπως το speedtest.net; Γιατί από το router όλα φαίνονται κομπλέ σε εμένα 54.99 Mbps. Στην επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν πως γι' αυτό το λόγο δεν μπορούν να το δηλώσουν σαν βλάβη. Στο speedtest.net είναι κάτω από 10.

χαμηλο sync ειναι βλαβη σε οτε για χαλκο ή για το dslam αναλογως του παροχου που ειναι.οταν εχεις σωστο sync αλλα κατεβαζεις αργα ειναι πιταρισμα λογω Lockdown στην παρουσα φαση και δεν θα κανουν και πολλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...