Προς το περιεχόμενο

Steam account hacked

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsoubas είπε

μολις ελαβα μνμ απο steam και ηταν κενο ασφαλειας του στεαμ το ειχαν χιλιαδες χρηστες ! αρα δεν εκανα εγω κατι οπως προιπα

Έπεσες θύμα εξελιγμένης ομάδας hacker τότε που σπάσανε τους servers του steam :P 

Δημοσ.

και μου επανεφεραν το account οπως ηταν απλα πρεπει να περιμενε να μου αφαιρεσουν το lock που εκανα για θεμα ασφαλειας μεχρι 3-6 ωρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ntinos19 είπε

να μας γράψεις και αν έλαβες και το pubg δωρεάν όταν σου επιστρέψουν τον λογαριασμό.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ PUBG

Δημοσ.

Επεστρεψα να ενημερωσω
Μιλησα με το Steam support και μου εστειλαν σε κειμενο για να το προωθησω στο PUBG support για το οτι το account μου ηταν οντως χακαρισμενω και δεν λειτουργησε το Steam Guard!
σχετικα LOGIN και δεδομενα ! Τα εστειλα στο PUBG support μ απαντησαν οτι το account μου θα ανοιξει αλλα ζητησαν καποιες εξτρα πληροφοριες και να τους δωσω μια εβδομαδα να ελενξουν τα παντα πριν φυγη το permaban
Οταν λαβω τελικη απαντηση και UNBAN θα ενημερωσω με νεα :)

Δημοσ.

Θα σου το αφαιρέσουν 100% το ban. στο δικό μου λογαριασμό από δικό τους bug το αφαίρεσαν κανονικά.

το είχα απεγκατεστημένο πάνω από 3 μήνες, είπα να παίξω λίγο και μόλις πάτησα Play με banare το σύστημα αυτόματα... Τώρα που έχεις και το κείμενο από το ίδιο το Steam άνετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα ελαβα απαντηση απο το PUBG support και εχθες ελαβα δωρο για την ταλαιπωρια μου απο το Steam!
Steam account ασφαλες και δωρο απο το Steam Support 100 ευρω για αγορες μεσα απο το store τους!
PubG acc επιστραφηκε κανονικα και το ban καθαριστηκε !

Επισης το account οντως Χακαριστηκε αρα το SteamGuard δεν ειναι απροσπελαστω
και σιγουρα αφου εκανα πολλους ελεγχους σιγουρεψα οτι δεν εχω πουθενα το mail μου ή steam account
σε 3rd party app

Επεξ/σία από tsoubas
Δημοσ.

Πώς θα γίνει και σε εμάς κάτι τέτοιο?

Είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου ;) Ευτυχώς σου έγινε η δουλειά και με το παραπάνω φίλε. Καλές αγορές :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...