JohnConstantine Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες Το περιεχόμενο θα σας φανεί τρολλιά και εμένα έτσι μου ΄φανηκε αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Πριν λίγες ημέρες αγόρασα ένα αυτοκίνητο. Η αγορά έγινε μια χαρά , ο άνθρωπος που τον έλεγαν Γεράσιμος εξαιρετικό παιδί και πλ τίμιο σε ολα. Αγοράζω το αμάξι γυρναω επαρχίαπου μένω ο Γεράσιμος είναι απο Αθήνα ολα κομπλέ όλα κομπλέ. Περνάνε οι μέρες σερφάρω στο facebook βλέπω προσθήκη στους φίλους μια κυρία που προσέχει την γιαγιά μου . Μεγάλη σε ηλικία ντάξει λεω μικρή κοινωνία λέω έτυχε. Περνάνε 2-3 μέρες και βλέπω τον Γεράσιμο πάλι στο facebook που να τον προτείνει στο Facebook. Ειλικρινά σας μιλάω τον άνθρωπο πρώτη φορά τον είδα και εκτός απο αυτό είχε τόσο δύσκολο επίθετο που έπαθε κράμπα η γλώσσα μου. Πως γίνεται να μου τον εμφανίζει στο facebook χωρις να έχω κάνει την παραμικρή αναζήτηση;;; Η μοναδική φορά που ακούστηκε το επίθετο του ήταν στο ΚΕΠ όταν ξεκίνησε η διαδικασία της μεταβίβασης διότι στο Υπουργείο μεταφορών γινόταν το αδιαχώρητο. Να μην μακρηγορώ έχει γίνει εδώ και αρκετές ημέρες αυτό το πράγμα αλλα μου φάνηκε τόσο περίεργο ολο αυτο. Ναι οκ στην κυρία να μου την εμφανισεις , αλλα στον Αλλον άνθρωπο απο που και ως που;;;; Και εδω η ωρα της τρολλιας. Ειλικρινά πέρασαν όλα τα memes του facebook απο μπροστά μου. Ηθελα να το πω να βγει απο μέσα μου και εννοείται να διασκεδασετε και εσεις παρόλο που ειναι αληθεια. Ειλικρινά άμα δεν ειχα κλειστό το κυκλο μου στο facebook θα ανεβαζα ακόμα και φωτογραφιες οτι λεω την αληθεια.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Ανταλλάξατε τηλέφωνα, εμαιλ κλπ. Μπορεί αυτός να σε έψαξε και να στον πρότεινε το φουβου
JohnConstantine Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ανταλλάξατε τηλέφωνα, εμαιλ κλπ. Μπορεί αυτός να σε έψαξε και να στον πρότεινε το φουβου Τηλ ναι , αλλα μεχρι εκεί. Και το δικο μου επιθετο ειναι μέγαλο ομως....Αυτο ειναι που με προβληματιζει. Και το Constantine (Κωνσταντινος) δεν ειναι οτι πιο ευκολο. Εδω απο τους συναδελφους μου στη νεα μου δουλεια και δυσκολα με βρισκουν. Βγαινω πλ αργοτερα στην αναζητηση. Oχι απο ΑΘηνα...
epp Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 οπως ειπε και ο απο πανω, απο τις επαφες σου ειναι. Στο φβ (και σε αλλα apps) δινεις αδεια οταν το κανεις εγκατασταση , να εχει μεταξυ αλλων προσβαση στις επαφες του κινητου σου.
j_karigiannis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Εκτός αυτού, το fb έχει εξαιρετικούς αλγόριθμους που μπορεί να σου προτείνει φίλους ακόμα και αν έχετε βρεθεί στον ίδιο χώρο. Επίσης σου προτείνει φίλους οι οποίοι σε έχουν κάνει αναζήτηση. 1
Ntinaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 εμενα μου εχει τυχει να μου προτεινει για φιλους, ατομα που ηταν σε σπιτι σε παρτυ γενεθλιων. Τους προτεινε μονο μετα το παρτυ (δεν υπηρχε event) αρα υποθετω πως τσεκααρει και το location...
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε Καλησπέρα σε όλους και σε όλες Το περιεχόμενο θα σας φανεί τρολλιά και εμένα έτσι μου ΄φανηκε αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Πριν λίγες ημέρες αγόρασα ένα αυτοκίνητο. Η αγορά έγινε μια χαρά , ο άνθρωπος που τον έλεγαν Γεράσιμος εξαιρετικό παιδί και πλ τίμιο σε ολα. Αγοράζω το αμάξι γυρναω επαρχίαπου μένω ο Γεράσιμος είναι απο Αθήνα ολα κομπλέ όλα κομπλέ. Περνάνε οι μέρες σερφάρω στο facebook βλέπω προσθήκη στους φίλους μια κυρία που προσέχει την γιαγιά μου . Μεγάλη σε ηλικία ντάξει λεω μικρή κοινωνία λέω έτυχε. Περνάνε 2-3 μέρες και βλέπω τον Γεράσιμο πάλι στο facebook που να τον προτείνει στο Facebook. Ειλικρινά σας μιλάω τον άνθρωπο πρώτη φορά τον είδα και εκτός απο αυτό είχε τόσο δύσκολο επίθετο που έπαθε κράμπα η γλώσσα μου. Πως γίνεται να μου τον εμφανίζει στο facebook χωρις να έχω κάνει την παραμικρή αναζήτηση;;; Η μοναδική φορά που ακούστηκε το επίθετο του ήταν στο ΚΕΠ όταν ξεκίνησε η διαδικασία της μεταβίβασης διότι στο Υπουργείο μεταφορών γινόταν το αδιαχώρητο. Να μην μακρηγορώ έχει γίνει εδώ και αρκετές ημέρες αυτό το πράγμα αλλα μου φάνηκε τόσο περίεργο ολο αυτο. Ναι οκ στην κυρία να μου την εμφανισεις , αλλα στον Αλλον άνθρωπο απο που και ως που;;;; Και εδω η ωρα της τρολλιας. Ειλικρινά πέρασαν όλα τα memes του facebook απο μπροστά μου. Ηθελα να το πω να βγει απο μέσα μου και εννοείται να διασκεδασετε και εσεις παρόλο που ειναι αληθεια. Ειλικρινά άμα δεν ειχα κλειστό το κυκλο μου στο facebook θα ανεβαζα ακόμα και φωτογραφιες οτι λεω την αληθεια. Σε έψαξε αυτός.
JohnConstantine Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Παιδες οπως και να εχει σας ευχαριστω για τις απαντησεις.Απλα μου συνεβει πρωτη φορα και σε τετοιο βαθμο και οσο να πεις λεω τι γινεται ρε φιλε;; Σε πιανει οσο να πεις μια περιεργεια. Ευχαριστω ολους που ασχοληθηκατε! Να ειστε καλα και καλα κουραγια!
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, Ntinaras είπε εμενα μου εχει τυχει να μου προτεινει για φιλους, ατομα που ηταν σε σπιτι σε παρτυ γενεθλιων. Τους προτεινε μονο μετα το παρτυ (δεν υπηρχε event) αρα υποθετω πως τσεκααρει και το location... Το έχω σκεφτεί και γω αυτό. Ότι θα ήταν δηλαδή πολύ αποτελεσματικό αν συνέβαινε. Αλλά δεν πιστεύω ότι συμβαίνει αλλιώς τέτοια περιστατικά θα ήταν πολύ πιο συχνά. Ίσως στην δική σου περίπτωση κάποιοι φίλοι σου έκαναν add κάποια από αυτά τα άτομα και το fb σου τα πρότεινε απλά επειδή ήταν καινούριοι φίλοι φίλων 1
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω συνάδελφο, μανιακό μπουρδελάκια, αλλά δεν έχει Facebook. Πρέπει να του φτιάξω ένα, λέτε; 🤣🤣😂😂😂 Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από _BASSstarlet_
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, JohnConstantine είπε Καλησπέρα σε όλους και σε όλες Το περιεχόμενο θα σας φανεί τρολλιά και εμένα έτσι μου ΄φανηκε αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Πριν λίγες ημέρες αγόρασα ένα αυτοκίνητο. Η αγορά έγινε μια χαρά , ο άνθρωπος που τον έλεγαν Γεράσιμος εξαιρετικό παιδί και πλ τίμιο σε ολα. Αγοράζω το αμάξι γυρναω επαρχίαπου μένω ο Γεράσιμος είναι απο Αθήνα ολα κομπλέ όλα κομπλέ. Περνάνε οι μέρες σερφάρω στο facebook βλέπω προσθήκη στους φίλους μια κυρία που προσέχει την γιαγιά μου . Μεγάλη σε ηλικία ντάξει λεω μικρή κοινωνία λέω έτυχε. Περνάνε 2-3 μέρες και βλέπω τον Γεράσιμο πάλι στο facebook που να τον προτείνει στο Facebook. Ειλικρινά σας μιλάω τον άνθρωπο πρώτη φορά τον είδα και εκτός απο αυτό είχε τόσο δύσκολο επίθετο που έπαθε κράμπα η γλώσσα μου. Πως γίνεται να μου τον εμφανίζει στο facebook χωρις να έχω κάνει την παραμικρή αναζήτηση;;; Η μοναδική φορά που ακούστηκε το επίθετο του ήταν στο ΚΕΠ όταν ξεκίνησε η διαδικασία της μεταβίβασης διότι στο Υπουργείο μεταφορών γινόταν το αδιαχώρητο. Να μην μακρηγορώ έχει γίνει εδώ και αρκετές ημέρες αυτό το πράγμα αλλα μου φάνηκε τόσο περίεργο ολο αυτο. Ναι οκ στην κυρία να μου την εμφανισεις , αλλα στον Αλλον άνθρωπο απο που και ως που;;;; Και εδω η ωρα της τρολλιας. Ειλικρινά πέρασαν όλα τα memes του facebook απο μπροστά μου. Ηθελα να το πω να βγει απο μέσα μου και εννοείται να διασκεδασετε και εσεις παρόλο που ειναι αληθεια. Ειλικρινά άμα δεν ειχα κλειστό το κυκλο μου στο facebook θα ανεβαζα ακόμα και φωτογραφιες οτι λεω την αληθεια. Κατσε.Αυτόματη προσθήκη δεν γίνεται.Πρέπει να αποδεχτείς το αίτημα.Πρόταση φίλου σου δείχνει.Ατομα που ίσως γνωρίζετε γράφει.
sphinxgr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, JohnConstantine είπε Καλησπέρα σε όλους και σε όλες Το περιεχόμενο θα σας φανεί τρολλιά και εμένα έτσι μου ΄φανηκε αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Πριν λίγες ημέρες αγόρασα ένα αυτοκίνητο. Η αγορά έγινε μια χαρά , ο άνθρωπος που τον έλεγαν Γεράσιμος εξαιρετικό παιδί και πλ τίμιο σε ολα. Αγοράζω το αμάξι γυρναω επαρχίαπου μένω ο Γεράσιμος είναι απο Αθήνα ολα κομπλέ όλα κομπλέ. Περνάνε οι μέρες σερφάρω στο facebook βλέπω προσθήκη στους φίλους μια κυρία που προσέχει την γιαγιά μου . Μεγάλη σε ηλικία ντάξει λεω μικρή κοινωνία λέω έτυχε. Περνάνε 2-3 μέρες και βλέπω τον Γεράσιμο πάλι στο facebook που να τον προτείνει στο Facebook. Ειλικρινά σας μιλάω τον άνθρωπο πρώτη φορά τον είδα και εκτός απο αυτό είχε τόσο δύσκολο επίθετο που έπαθε κράμπα η γλώσσα μου. Πως γίνεται να μου τον εμφανίζει στο facebook χωρις να έχω κάνει την παραμικρή αναζήτηση;;; Η μοναδική φορά που ακούστηκε το επίθετο του ήταν στο ΚΕΠ όταν ξεκίνησε η διαδικασία της μεταβίβασης διότι στο Υπουργείο μεταφορών γινόταν το αδιαχώρητο. Να μην μακρηγορώ έχει γίνει εδώ και αρκετές ημέρες αυτό το πράγμα αλλα μου φάνηκε τόσο περίεργο ολο αυτο. Ναι οκ στην κυρία να μου την εμφανισεις , αλλα στον Αλλον άνθρωπο απο που και ως που;;;; Και εδω η ωρα της τρολλιας. Ειλικρινά πέρασαν όλα τα memes του facebook απο μπροστά μου. Ηθελα να το πω να βγει απο μέσα μου και εννοείται να διασκεδασετε και εσεις παρόλο που ειναι αληθεια. Ειλικρινά άμα δεν ειχα κλειστό το κυκλο μου στο facebook θα ανεβαζα ακόμα και φωτογραφιες οτι λεω την αληθεια. Το FB τσεκαρει τις κλήσεις σου και βρίσκει σε ποιον ανήκουν σε σχέση με το profile τους και κανει τις σχετικές προτάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις