Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εδω & 2-3 ημερες ο υπολογιστης μου εχει κυριολεκτικα τα χαλια του κυριολεκτικα αργει πολυ να μπει οπουδηποτε...σπασιμο νευρων...προσφατα αλλαξα παροχο, απο Vodafon πηγα Cosmote. Αυτο εγινε πριν 2 μηνες...διορθωνεται το προβλημα μου ? Ευχαριστω.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι σχέση έχει ο υπολογιστής με την αλλαγη παροχου; κολλάει μονο στο σερφαρισμα; κολλάνε και οι άλλες συσκευες;

Επεξ/σία από kallonos
Δημοσ.

Στο σερφαρισμα μονο....για να δω κατι σε μια σελιδα, τρομαζω....γυριζει...γυριζει...πολυ εκνευριστικο....δεν το ειχα αυτο το προβλημα πριν, τωρα απο προχτες προεκυψε. Εκλεισα το ρουτερ το ξανανοιξα αλλα τιποτα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vounisios είπε

Στο σερφαρισμα μονο....για να δω κατι σε μια σελιδα, τρομαζω....γυριζει...γυριζει...πολυ εκνευριστικο....δεν το ειχα αυτο το προβλημα πριν, τωρα απο προχτες προεκυψε. Εκλεισα το ρουτερ το ξανανοιξα αλλα τιποτα.

Σε αλλες συσκευες εχει προβλημα; στο κινητο για παραδειγμα; κανε και ένα speed test να δεις τι παίζει.

Δημοσ.

Το κινητο μου το κοιταξα τωρα....κανενα προβλημα, δουλευει & μπαινει στο Ιντερνετ μια χαρα..Στον υπολογιστη μου εχω το προβλημα. Τωρα κανω & ενα Speed test.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...