vounisios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα. Εδω & 2-3 ημερες ο υπολογιστης μου εχει κυριολεκτικα τα χαλια του κυριολεκτικα αργει πολυ να μπει οπουδηποτε...σπασιμο νευρων...προσφατα αλλαξα παροχο, απο Vodafon πηγα Cosmote. Αυτο εγινε πριν 2 μηνες...διορθωνεται το προβλημα μου ? Ευχαριστω. 1
kallonos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι σχέση έχει ο υπολογιστής με την αλλαγη παροχου; κολλάει μονο στο σερφαρισμα; κολλάνε και οι άλλες συσκευες; Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από kallonos
vounisios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Στο σερφαρισμα μονο....για να δω κατι σε μια σελιδα, τρομαζω....γυριζει...γυριζει...πολυ εκνευριστικο....δεν το ειχα αυτο το προβλημα πριν, τωρα απο προχτες προεκυψε. Εκλεισα το ρουτερ το ξανανοιξα αλλα τιποτα.
kallonos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, vounisios είπε Στο σερφαρισμα μονο....για να δω κατι σε μια σελιδα, τρομαζω....γυριζει...γυριζει...πολυ εκνευριστικο....δεν το ειχα αυτο το προβλημα πριν, τωρα απο προχτες προεκυψε. Εκλεισα το ρουτερ το ξανανοιξα αλλα τιποτα. Σε αλλες συσκευες εχει προβλημα; στο κινητο για παραδειγμα; κανε και ένα speed test να δεις τι παίζει.
vounisios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Το κινητο μου το κοιταξα τωρα....κανενα προβλημα, δουλευει & μπαινει στο Ιντερνετ μια χαρα..Στον υπολογιστη μου εχω το προβλημα. Τωρα κανω & ενα Speed test.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα