geopap123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Θα ήθελα να πληροφορηθώ αν η τοποθέτηση της οπτικής ίνας στο ρουτερ γίνεται στη θέση που θα υποδείξω, ή για τη θέση του ρούτερ αποφασίζει το συνεργείο τοποθέτησης. Ρωτώ διότι έχω πρόσφατα κάνει ανακίνηση στο σπίτι μου και έχω δημιουργήσει δίκτυο που ξεκινά από το ρούτερ και από εκεί φεύγουν καλώδια utp προς τις 3 κρεβατοκάμαρες και το σαλόνι.
kallonos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, geopap123 είπε Θα ήθελα να πληροφορηθώ αν η τοποθέτηση της οπτικής ίνας στο ρουτερ γίνεται στη θέση που θα υποδείξω, ή για τη θέση του ρούτερ αποφασίζει το συνεργείο τοποθέτησης. Ρωτώ διότι έχω πρόσφατα κάνει ανακίνηση στο σπίτι μου και έχω δημιουργήσει δίκτυο που ξεκινά από το ρούτερ και από εκεί φεύγουν καλώδια utp προς τις 3 κρεβατοκάμαρες και το σαλόνι. Αρχικά το πριζακι επιλέγουν να το βάζουν στην πιο κοντινή πρίζα από εκεί που θα μπει η ίνα. Μετά από εκεί φεύγει καλώδιο οπτικής ινας που πάει στο ont, και από εκεί ethernet καλώδιο που πάει στο ρούτερ. Τώρα το οπτικό πριζακι μπορούν να στο βάλουν όπου θες το θεμα είναι αν θες να περνάει ένα καναλακι όλο το σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα