Panagiotis_Dialiatsis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα στην κοινότητα του Insomnia. Ελπίζω να παραθέτω την ερώτησή μου στη σωστή κατηγορία (αν όχι, διορθώστε με). Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Σε τυχαίες φάσεις, σταματάνε να παίζουν τα βίντεο στο Youtube, ανοίγουν δηλαδή αλλά δεν παίζουν. Ταυτόχρονα, σταματά τελείως και από παντού ο ήχος στον υπολογιστή. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον; Ποιά είναι η γνώμη σας;
DanielRGr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Για να σταματαει ο ηχος και σε ολο το PC.. δεν μου φαινεται τοσο πολυ σαν προβλημα του Youtube Δοκιμασες να δεις αν στο κανει μεσω αλλου browser? Δοκιμασε με edge μιας και ειναι προεγκατεστημενο
kallonos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Το πάθαινα και εγώ και έφταιγε η εξωτερική κάρτα ήχου. Όταν είχα επιλεγμένη αυτή αν σταματούσε έπρεπε να βγάλω το usb Και να το ξαναβάλω. Αλλιώς μπορείς να αλλάξεις έξοδο ήχου για παράδειγμα να επιλέξεις τα ακουστικά αν έχεις. Δεν είναι θέμα YouTube θέμα εξόδου του ήχου είναι.
Panagiotis_Dialiatsis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, kallonos είπε Το πάθαινα και εγώ και έφταιγε η εξωτερική κάρτα ήχου. Όταν είχα επιλεγμένη αυτή αν σταματούσε έπρεπε να βγάλω το usb Και να το ξαναβάλω. Αλλιώς μπορείς να αλλάξεις έξοδο ήχου για παράδειγμα να επιλέξεις τα ακουστικά αν έχεις. Δεν είναι θέμα YouTube θέμα εξόδου του ήχου είναι. Υποψιαζόμουν κάτι τέτοιο, έχω και γω μια creative sounblaster live. Αλλά γιατί να επηρεάζει το streaming του youtube και όχι απλά τον ήχο; 18 ώρες πριν, DanielRGr είπε Για να σταματαει ο ηχος και σε ολο το PC.. δεν μου φαινεται τοσο πολυ σαν προβλημα του Youtube Δοκιμασες να δεις αν στο κανει μεσω αλλου browser? Δοκιμασε με edge μιας και ειναι προεγκατεστημενο Με όλους τους browser το κάνει, απλά μου φαίνονται αταίριαστα προβλήματα μεταξύ τους. Είπε βέβαια κάτι βάσιμο και ο φίλος από κάτω...
DanielRGr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Τωρα καταλαβα τι εννοεις. Πολυ πιθανον να λυθει με απεγκατασταση των drivers και εγκατασταση εκ νεου. Νομιζα αυτο το προβλημα σταματησε να υπαρχει στα Windows 10
kallonos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, Panagiotis_Dialiatsis είπε Υποψιαζόμουν κάτι τέτοιο, έχω και γω μια creative sounblaster live. Αλλά γιατί να επηρεάζει το streaming του youtube και όχι απλά τον ήχο; Με όλους τους browser το κάνει, απλά μου φαίνονται αταίριαστα προβλήματα μεταξύ τους. Είπε βέβαια κάτι βάσιμο και ο φίλος από κάτω... Αυτήν τη κάρτα ήχου έχω και εγώ, δεν ξέρω για ποιο λόγο σταματάει το streaming. Και drivers άλλαξα αλλά και πάλι μέσα στο μήνα μπορεί να μου το κάνει 1-2 φορές. Βγάζω και βάζω usb και κομπλέ. Θέμα της κάρτας είναι μάλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα