MessatsuRoku Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 18/11/2020 στις 6:14 ΜΜ, merkon είπε Amazon και amazon prime ο,τι καλυτερο εδω στο UK. Εχω κανει απειρες αγορες, το 99% θα πω πως ηταν next day delivery και σε αρκετες περιπτωσεις υπηρχε και same day delivery! Σου δινουν μεχρι και 3 μηνες - ισως και παραπανω, δε θυμαμαι ακριβως - σε περιπτωση που θες να κανεις return καποιο προιον και μαλιστα σε μια περιπτωση ασυρματων ακουστικων που χαλασε το ενα μου εστειλαν απλα αλλο ενα ζευγαρι χωρις να ζητησουν πισω το παλιο. Οσον αφορα το prime video και music η αληθεια ειναι πως δε το εχω χρησιμοποιησει για να πω την αληθεια... Αλλα στην τιμη των £3.99 το μηνα (student account) να μπορεις να εχεις ολα τα benefits του prime, ε αυτο ναι, ειναι value for money! Και στην Ελλαδα εχουμε next month delivery... Περα απο την πλακα το amazon αργει πολυ να στειλει, οτι παραγγελνεις χρειαζεται τουλαχιστον 1 μηνας να παραλαβεις εαν σταλει με UPS, εαν σταλει με Royal Mail, Ascendia αστω παει στους 2 μηνες. Εγω που πηγα στην Γερμανια 2 μηνες το καλοκαιρι επαθα πλακα με το ποσο γρηγορα και οργανωμενα ειναι ολα, γυρνας στην Ελλαδα και λες ονειρο ητανε. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από MessatsuRoku
vasilismf Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 52 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε Και στην Ελλαδα εχουμε next month delivery... Περα απο την πλακα το amazon αργει πολυ να στειλει, οτι παραγγελνεις χρειαζεται τουλαχιστον 1 μηνας να παραλαβεις εαν σταλει με UPS, εαν σταλει με Royal Mail, Ascendia αστω παει στους 2 μηνες. Εγω που πηγα στην Γερμανια 2 μηνες το καλοκαιρι επαθα πλακα με το ποσο γρηγορα και οργανωμενα ειναι ολα, γυρνας στην Ελλαδα και λες ονειρο ητανε. αν παρεις απο uk αργουν γιατι εκτελωνιζονται, αν παρεις απο .de ή .fr με ups ηταν ελλαδα στις 4 μερες και τωρα στις 6-7 λογω covid
MessatsuRoku Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, vasilismf είπε αν παρεις απο uk αργουν γιατι εκτελωνιζονται, αν παρεις απο .de ή .fr με ups ηταν ελλαδα στις 4 μερες και τωρα στις 6-7 λογω covid Με expedited delivery που κανει 20 ευρω, με standard λεω
GreyFox Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Παιδιά, ψάχνομαι να πάρω από Amazon ένα ζευγάρι ακουστικά studio τα οποία δεν υπάρχουν Ελλάδα. Ως τώρα, τα έχω βρει στο Amazon.fr/Amazon.de/Amazon.it/Amazon.co.uk/Amazon.com Από ποιό μπορώ να αγοράσω χωρίς τελωνεία, δασμούς και προβλήματα; Η παραγγελία θα βγει γύρω στα 140€, για αν υπάρχουν περίεργες ατέλειες για τελωνεία το λέω.
vasilismf Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Στις 1/3/2021 στις 1:39 ΜΜ, MessatsuRoku είπε Με expedited delivery που κανει 20 ευρω, με standard λεω εγω παιρνω βινυλια με σταναρτ και ερχονται σε 5 μερες με ups και 6 ευρω μεταφορικα, με expedited κανει 15 και ερχεται σε μια μερα, τωρα εξαρταται και το βαρος Στις 1/3/2021 στις 11:19 ΜΜ, GreyFox είπε Παιδιά, ψάχνομαι να πάρω από Amazon ένα ζευγάρι ακουστικά studio τα οποία δεν υπάρχουν Ελλάδα. Ως τώρα, τα έχω βρει στο Amazon.fr/Amazon.de/Amazon.it/Amazon.co.uk/Amazon.com Από ποιό μπορώ να αγοράσω χωρίς τελωνεία, δασμούς και προβλήματα; Η παραγγελία θα βγει γύρω στα 140€, για αν υπάρχουν περίεργες ατέλειες για τελωνεία το λέω. αν παρεις απο uk και us θα προπληρωσεις το τελωνειο και τελος θα στο βγαλει εκει, αν παρεις απο fr de it δεν θα πληρωσεις τιποτα εξτρα
MessatsuRoku Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, vasilismf είπε εγω παιρνω βινυλια με σταναρτ και ερχονται σε 5 μερες με ups και 6 ευρω μεταφορικα, με expedited κανει 15 και ερχεται σε μια μερα, τωρα εξαρταται και το βαρος αν παρεις απο uk και us θα προπληρωσεις το τελωνειο και τελος θα στο βγαλει εκει, αν παρεις απο fr de it δεν θα πληρωσεις τιποτα εξτρα Καλα ρε φιλε απο που εισαι και κανει 5 μερες? Εγω απο Θεσσαλονικη θελει 5 μερες μονο για να το στειλουν
vasilismf Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MessatsuRoku είπε Καλα ρε φιλε απο που εισαι και κανει 5 μερες? Εγω απο Θεσσαλονικη θελει 5 μερες μονο για να το στειλουν Aθηνα. Ups standard εκανε 5 μερες τωρα κανει 7, προχτες πηρα κατι απο γερμανικο αμαζον ξεκινησε απο Πολωνια, Τετάρτη θα ειναι εδω Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από vasilismf
aXer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά, σίγουρα δεν ισχύει το Prime με μηδενικά μεταφορικά για Ελλάδα; Βάζω δοκιμαστικά στο καλάθι μου έναν επεξεργαστή και στο προ - τελευταίο βήμα μου προτείνει το παρακάτω: Και επίσης 2η ερώτηση: Έχω Prime Video με συνδρομή 5,99€ τον μήνα. Αν κάνω Amazon Prime με 7,99€ τον μήνα, μέσα σε αυτό θα είναι και το Prime Video όπως δείχνει παραπάνω; Δηλαδή θα αυξηθεί η συνδρομή μου μόνο κατά 2€; Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2021 από aXer
intruder99 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Όπως θα ξέρετε την άλλη εβδομάδα είναι το Prime Day και θέλω να αγοράσω ένα κινητό αν βρω σε καλή τιμή. Εκτός από εγγραφή στο Prime χρειάζεται κάτι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα