danai015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 καλησπέρα θέλω να κλείσω ένα ραντεβού στο ΚΑΤ για το τμήμα σκολίωσης αλλά δεν ξέρω που να πάρω τηλέφωνο και τι να ζητήσω καθώς δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει γενικά το όλο συστημα με τα ραντεβού. Εννοώ μπορώ να κλείσω ραντεβού μέσο ΕΟΠΥΥ; Πληρώνω την επίσκεψη; Επίσης όταν είχα πάει στο παρελθόν θυμάμαι πως πριν πάμε στον γιατρό πηγαίναμε σε έναν γκισέ στην είσοδο, αυτό συμβαίνει ακόμα και γιατί το κάνουμε; Συγγνώμη αν τα ερψτήματα μου είναι χαζά, απλά στο παρελθόν όλα αυτα τα κανόνιζε η μητέρα μου και πλέον που δεν είναι να με βοηθήσει δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
greekbusters Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, danai015 είπε καλησπέρα θέλω να κλείσω ένα ραντεβού στο ΚΑΤ για το τμήμα σκολίωσης αλλά δεν ξέρω που να πάρω τηλέφωνο και τι να ζητήσω καθώς δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει γενικά το όλο συστημα με τα ραντεβού. Εννοώ μπορώ να κλείσω ραντεβού μέσο ΕΟΠΥΥ; Πληρώνω την επίσκεψη; Επίσης όταν είχα πάει στο παρελθόν θυμάμαι πως πριν πάμε στον γιατρό πηγαίναμε σε έναν γκισέ στην είσοδο, αυτό συμβαίνει ακόμα και γιατί το κάνουμε; Συγγνώμη αν τα ερψτήματα μου είναι χαζά, απλά στο παρελθόν όλα αυτα τα κανόνιζε η μητέρα μου και πλέον που δεν είναι να με βοηθήσει δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Καλείς στο 14500 να κλείσεις ραντεβού. Αλλά μόλις πας στο νοσοκομείο πας στο γκισέ με νουμερο να πάρεις την καρτέλα σου (καλύτερα πήγαινε νωρίτερα από την ώρα ραντεβού σου). Μόλις την πάρεις πας στο ιατρείο, την δίνεις και περιμένεις να σε φωνάξουν. Χωρίς αυτή δεν σε δέχονται Το καλοκαίρι είχα σπάσει το χέρι μ και πήγαινα κάθε δύο βδομάδες και συνήθως περίμενα αρκετή ώρα μέχρι να με δει. Τώρα με την κατάσταση που επικρατεί ποιος ξέρει.... Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από greekbusters
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Παίρνεις τηλέφωνο έναν αριθμό που θα τον βρεις στην ιστοσελίδα του ΚΑΤ, να έχεις μαζί το ΑΜΚΑ, επιλέγεις αν θα πας σε πρωινό ή απογευματινό ραντεβού. Στα πρωινά είναι δωρεάν η επίσκεψη και δεν αναφέρεις όνομα γιατρού αλλά μόνο το όνομα του τμήματος. Στα απογευματινά πρέπει να πεις το όνομα του γιατρού και πληρώνεις ανάλογα τον βαθμό του γιατρού. Στο γκισέ περνάς περιμένοντας την σειρά αναμονής, κόβεις χαρτάκι από ένα μηχάνημα έξω για τον αριθμό. Να έχεις ΑΜΚΑ και ταυτότητα. Τα ιατρεία του τμήματος είναι στο ισόγειο, εγώ πηγαίνω κάθε 3 έτη εκεί, μακάρι να προλάβεις γιατί μπορεί να κλείσουν τα ιατρεία λόγω κορωναιου. Εμενα έγιναν τα νεύρα μου τσαταλια το καλοκαίρι γιατί έκλεισαν και ακυρώθηκε το ραντεβού μου και μετά όταν άνοιξαν τους έπαιρνα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού για να είμαι από τους πρώτους, μου έλεγαν ότι το τμήμα σκολίωσης δεν εχει ανοίξει ακόμα παρότι ανακοίνωναν στην σελίδα τους ότι άνοιξαν, οπότε τους έπαιρνα τηλέφωνο κάθε τρεις ημέρες, μετά πάλι κάτι έγινε και δεν έκλεισα ραντεβού γιατί ζητούσαν πρόσφατη μαγνητική η αξονική που δεν είχα, στο τέλος τους κάλεσα πάλι για να κλείσω ραντεβού ασχετως τι θα μου ζητήσουν και μου λένε 1.5 μήνα αναμονή....... πρόλαβαν και πλάκωσαν όσοι ήταν πριν από εμένα που τα ακύρωσαν όλα. Μπες στην σελίδα του ΚΑΤ και θα βρεις πληροφορίες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα