Προς το περιεχόμενο

Huawei Black Friday: Stay safe, stay connected


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εν μέσω πανδημίας η τεχνολογία μας ενώνει, αφού μας φέρνει πιο κοντά, μας βοηθά στην ασφαλή επικοινωνία και μας προσφέρει λύσεις σε περιόδους κρίσης όπως αυτή.

Η Huawei, έχει αποδείξει πως βρίσκεται στο πλευρό του καταναλωτή ειδικά σε τέτοιες περιόδους ενώ εδραιώνεται συνεχώς σε νέες τεχνολογικές προιοντικές κατηγορίες προσφέροντας κορυφαίες λύσεις στις καλύτερες τιμές. Πρόσφατο παράδειγμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τη δυναμική είσοδο της εταιρείας στην κατηγορία των laptops συναντώντας τεράστια επιτυχία, αποτελώντας το κατάλληλο βοήθημα όχι μόνο για τους επαγγελματίες αλλά και για φοιτητές ή μαθητές για αποτελεσματική τηλεργασία.

TEASER_FRIDAY_BF2020_blur.jpg.cf502bfbbb4816d8938b1d2936629fbf.jpg

Ειδικά τώρα που το τρέξιμο και η άθληση είναι μία διαφυγή, τα gadgets της εταιρείας (smartwatches, ακουστικά) προσφέρουν το ιδανικό σετ άθλησης και παρακολούθησης της υγείας σας. Μια πλήρης οικογένεια wearables που αποτελείται από wristbands, wearables και ακουστικά, αποτελώντας κορυφαίες λύσεις για την κατηγορία τους.
Ακόμα η οικογένεια tablets της Huawei με κορυφαία χαρακτηριστικά, είναι το κατάλληλο βοήθημα για τις μικρές ηλικίες -και για τους γονείς- για δημιουργική ενασχόληση με εφαρμογές που συνδυάζουν το παιχνίδι με την εκμάθηση.

Μέσα στο lockdown, ο καταναλωτής μπορεί να επενδύσει σε προϊόντα που του προσφέρουν λύσεις, ευκολία, συνδεσιμότητα και πολλές extra υπηρεσίες (service π.χ).

Εν όψει, μάλιστα, και της Black Friday που πλησιάζει, και φέτος η Huawei έχει στα σκαριά πολλές προσφορές σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες οι οποίες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Μείνετε συντονισμένοι…θα αξίζει.

  • Like 1
  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Hal9000 locked this θέμα
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.